Merhaba arkadaşlar iyiyim henüz doğurmadım:)) dün akşam sancılarım sıklaştı artık dayanamadım doktoruma telefon açtım, hemen nst çektir dedi, çünkü kusmuştum kusmak iyi değilmiş, Kustuğumu söyleyince oda korktu, neyse hastaneye gittik benim sancılar kesildi...Eşimede söyleyemiyoum kesildi gel dönelim diye, neyse girdim nst ye sancı çıkmadı, ama o saate kadar yaklaşık 5 saat falan sancım vardı, hastanedeki ebe çok erken hazırlık sancısıda olamaz bu dedi susuz kalmış olabilirmişim, o tetiklermiş. Bir anlam veremediler, doktora cumartesi gidicem bugünde kasıklarımda sancı var ama artık doktoruda aramaya yüzüm yok, eşimde zaten daha hastaneye falan götürmez beni evde dinleniyorum işte, hepinize çok teşekkür ederim, ben ciddi anlamda korktum dün gece, eşimde yoktu onuda taa gölcükten çağırdım.Çok teşekkürler hepinize, inşallah zamanında gelir bebeğim...
Bebeğim arkadaş bende septum yoktu, kalp şeklinde benim rahmim ve hamileliğim boyunca sancı çektim rahim hep kasıldı, sende beni gör bak, basit bir ameliyatsa vazgeçme yaptır derim, hele bu ay bir geçsin, tuttuysa da kısmet böyle benim gibi sancılanıp durursun işte :))