Rahim Anomalileri

bebeğimmm bende birbirinden ayrı iki rahim var uterus didelphis de deniyor.benim 8 haftalık bir düşüğüm var.kürtajdan sonra öğrendim. inşaallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza. ssanırım sende septa var doktorların çoğu septanın alınması taraftarı[/QUOTE
geçmiş olsun canım umarım rabbim bu mübarek günün hürmetine bir daha yaşatmaz evet bende septum var şu an klomen verdi doktor henüz hiç hamile kalamadığım için doktorum ameliyat etmek istemiyo

bebeğimmm bende birbirinden ayrı iki rahim var uterus didelphis de deniyor.benim 8 haftalık bir düşüğüm var.kürtajdan sonra öğrendim. inşaallah hayırlısıyla bebeklerimizi alırız kucağımıza. ssanırım sende septa var doktorların çoğu septanın alınması taraftarı

peki senin durumun için nasıl bir tedavi uyguluyolar canım ameliyat olman gerekiyomu

Septum varsa kesinlikle operasyon öneriyorum, yabana atmayın, basit bir operasyon için riske girmeye asla değmez, septumu olan arkadaşım doktoruna ısrar et alsın o septumu.

Hepimizin kandili mübarek olsun kızlar benim karnım sertleşiyor bugün doğurmazsam iyidir :((( çok endişeliyim allah korusun çok erken daha yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim yaa, küvez müvez sorun falan olsun istemiyorum ne olur dua edin bana :((

Septum varsa kesinlikle operasyon öneriyorum, yabana atmayın, basit bir operasyon için riske girmeye asla değmez, septumu olan arkadaşım doktoruna ısrar et alsın o septumu.

canım sendede septum mu vardı ben çok korkuyorum ameliyat olursam tamamiyle kısır kalırım diye ama sağolun sizlerin yaşadıkları ve yorumları beni çok tetikliyo bu ay klomen vermişti yarın kontrolüm var ilaç sonuç vermezse eğer ameliyat isticem

Hepimizin kandili mübarek olsun kızlar benim karnım sertleşiyor bugün doğurmazsam iyidir :((( çok endişeliyim allah korusun çok erken daha yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim yaa, küvez müvez sorun falan olsun istemiyorum ne olur dua edin bana :((

bugün nasılsın umarım hiçbir sorun çıkmaz içini ferah tut stres tehlikeli biliyosun rabbim sorunsuzca kucağına almayı nasip etsin hepimizede versin inşallah

kızlar bugün sağ tarafımda şiddetli bir ağrı var klomen denen bu ilaçtan olabilirmi bilgisi olanlar lütfen paylaşın çok tedirginim:uhm:

bebeğim beimki septum değil daha farklı bir şey hamile kalıp bebeği olan çok kişi var benim durumumda.senin durumun benimkine göre çok basit hiç canını sıkma.sendeki septum alınınca bebeğin rahatça büyümesi için daha çok yer olacak bence yaptır.hem internetttende okuyup araştırabilirsin.

:1hug::1hug::1hug:
bebeğim beimki septum değil daha farklı bir şey hamile kalıp bebeği olan çok kişi var benim durumumda.senin durumun benimkine göre çok basit hiç canını sıkma.sendeki septum alınınca bebeğin rahatça büyümesi için daha çok yer olacak bence yaptır.hem internetttende okuyup araştırabilirsin.

sağol canım int. araştırmaz olurmuyum nerdeyse saplantı halinde okumadığ bakmadığım hiç bir yer kalmadı videoları dahil herşeyi seyrettim dinledim zaten burayıda arştırma yaparken keşfettim ama ordada risklrinden bahsediyordu oda beni korkuttu bide kafama takılan neden gebe kalamadığım biliyosun gebe kalmaya engel değil düşüğe sebep bizim rahatsızlıklarımız doktorumda bunu söyledi zaten ama insanı sende bilirsin mutlaka hiçbir şey rahatlatmıyor ancak yaşayan ve bebeğini kucağına alan birilerinin söylediği rahatlatıyor hiç bir doktorun söylediği sizin söyledikleriniz ve verdiğiniz destek kadar rahatlatmıyor sağolunnnnnn:1hug::1hug::1hug:

canım geçendede sordum sanırım seninkinde nasıl bir tedavi uygulanıyor şu an görüyomusun bir tedavi

Merhaba arkadaşlar iyiyim henüz doğurmadım:)) dün akşam sancılarım sıklaştı artık dayanamadım doktoruma telefon açtım, hemen nst çektir dedi, çünkü kusmuştum kusmak iyi değilmiş, Kustuğumu söyleyince oda korktu, neyse hastaneye gittik benim sancılar kesildi...Eşimede söyleyemiyoum kesildi gel dönelim diye, neyse girdim nst ye sancı çıkmadı, ama o saate kadar yaklaşık 5 saat falan sancım vardı, hastanedeki ebe çok erken hazırlık sancısıda olamaz bu dedi susuz kalmış olabilirmişim, o tetiklermiş. Bir anlam veremediler, doktora cumartesi gidicem bugünde kasıklarımda sancı var ama artık doktoruda aramaya yüzüm yok, eşimde zaten daha hastaneye falan götürmez beni evde dinleniyorum işte, hepinize çok teşekkür ederim, ben ciddi anlamda korktum dün gece, eşimde yoktu onuda taa gölcükten çağırdım.Çok teşekkürler hepinize, inşallah zamanında gelir bebeğim...

Bebeğim arkadaş bende septum yoktu, kalp şeklinde benim rahmim ve hamileliğim boyunca sancı çektim rahim hep kasıldı, sende beni gör bak, basit bir ameliyatsa vazgeçme yaptır derim, hele bu ay bir geçsin, tuttuysa da kısmet böyle benim gibi sancılanıp durursun işte :))

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar siteyi görünce benim de yanlız olmadığımı anladım çünkü benimde sorunum uterus agenezisi doğuştan gelişmemş bant şeklinde ve 3 yıllık evliyim hamile kalamıyorum üzülüyorum ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş ne yapalım herkese slm

Geçmiş olsun bride iyi olmana sevindim.Umarım vaktinde doğum yaparsın.Benimde rahmim seninki gibi kalp şeklinde biliyorsun.Bende hamile kalmaktan çok endişeleniyorum üstelik ben çalışıyorumm

Sen bana bakma dicem ama bu sorunlar sanırım kalp rahimlilerde oluyor, ama korkma bak ıhlıya tıslaya 7 buçuk aylık oldum seninde sancın olursa işten ayrılırsın evde dinlenirsin.

merhabalar arkadaşlar siteyi görünce benim de yanlız olmadığımı anladım çünkü benimde sorunum uterus agenezisi doğuştan gelişmemş bant şeklinde ve 3 yıllık evliyim hamile kalamıyorum üzülüyorum ama hakkımızda hayırlısı böyleymiş ne yapalım herkese slm

Geçmiş olsun arkadaşım, üzülme allah başka dert vermesin..
doktor ne diyor bu duruma? hamileliğine engel mi bu durum?

Selam Lalezar angel..bizimle derdini paylaştığın için teşekkürler... sorunun ile ilgili bir dr görüyor musun ? ne önerdi ?

Bride iyi olmana çok sevindim canım ya az kaldı inşallah zamanında alırsın yavrunu kucağına. Artık hamilileğinde ilerledi bundan sonra eğer erken gelmek istersede sabırsız yiğenimiz sağlıcakla gelsin inşallah.

Back
X