Rahim Anomalileri

kızzlarrr merhaba..yeni gelen arkadaşlar var,hepsine birden hoşgeldiniz diyorum..internetimiz bir süre bozuktu,sinir oldum:kızgın:sonra annemler falan geldi..ancak gecenin bu vaktinde girebiliyorum..bayağı uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum..birazdan yatacam..hepinizi çok özledim..
bride inşallah sağlıcakla,hayırlısıyla,sorunsuzca bebişini kucağına alırsın:emir_bebek:
bende bir değişiklik yok..keçiboynuzu kürüne başladık demiştim ya,ona devam ediyoruz..
bu arada yeni gelen arkadaşlar için de kendimi tanıtayım:
benim rahmim yarım rahim şeklinde..2 yumurtalık var normal olarak..ama soldakinin tüpü yok..sağdakinin tüpü var ve o da rahmi oluşturuyor..soldakinin tüpü rahme kadar gelişemediği için ,haliyle rahmim yarım kalmış oluyor..doktorum hamile kalmana engel değil ama düşük riskin var dedi..o sırada eşime sperm testi yapıldı..sperm sayı ve hareketleri düşük çıktı..şimdi onu yükseltmek için keçiboynuzu kürü uyguluyoruz..eylül gibi yeniden sperm testi yaptırıcaz..artık hayırlısı,umarım değerler yükselir..çok mu uzattım ayy:sm_confused:neyse hepinizi kocaman öpüyorum..ve iyi geceler diliyorum..beni özleyin anacımmm:sm_cool:

kızzlarrr merhaba..yeni gelen arkadaşlar var,hepsine birden hoşgeldiniz diyorum..internetimiz bir süre bozuktu,sinir oldum:kızgın:sonra annemler falan geldi..ancak gecenin bu vaktinde girebiliyorum..bayağı uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum..birazdan yatacam..hepinizi çok özledim..
bride inşallah sağlıcakla,hayırlısıyla,sorunsuzca bebişini kucağına alırsın:emir_bebek:
bende bir değişiklik yok..keçiboynuzu kürüne başladık demiştim ya,ona devam ediyoruz..
bu arada yeni gelen arkadaşlar için de kendimi tanıtayım:
benim rahmim yarım rahim şeklinde..2 yumurtalık var normal olarak..ama soldakinin tüpü yok..sağdakinin tüpü var ve o da rahmi oluşturuyor..soldakinin tüpü rahme kadar gelişemediği için ,haliyle rahmim yarım kalmış oluyor..doktorum hamile kalmana engel değil ama düşük riskin var dedi..o sırada eşime sperm testi yapıldı..sperm sayı ve hareketleri düşük çıktı..şimdi onu yükseltmek için keçiboynuzu kürü uyguluyoruz..eylül gibi yeniden sperm testi yaptırıcaz..artık hayırlısı,umarım değerler yükselir..çok mu uzattım ayy:sm_confused:neyse hepinizi kocaman öpüyorum..ve iyi geceler diliyorum..beni özleyin anacımmm:sm_cool:

teşekkürler canım hoşbulduk umarım keçi boynuzu işe yarar ve bebişini bir an önce kucağına alırsın :emir_bebek:

Kızlar ben bugün doktora gideceğim çok korkuyorum sanki içimde garip bir his var, gece de hep kendi kendimi yedim..İnşallah bebek kilo almıştır ve sıkıntıda değildir...Dün ve evvelsi gün tansiyonum hep yüksekti buda bebeği çok etkiliyormuş aklımdaki soruları yazdım doktora soracağım...

Birde geçen gün nst çektirmiştim ya, orada ebe kadın bana açmısın demişti ben eh falan demiştim ama halbuki aç değildim.Kalp atışları aç olurken yavaşlarmış.Acaba yavaşmışydı ki öyle dedi. offf çok endişeliyim ben yaaa..

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün doktora gideceğim çok korkuyorum sanki içimde garip bir his var, gece de hep kendi kendimi yedim..İnşallah bebek kilo almıştır ve sıkıntıda değildir...Dün ve evvelsi gün tansiyonum hep yüksekti buda bebeği çok etkiliyormuş aklımdaki soruları yazdım doktora soracağım...

Birde geçen gün nst çektirmiştim ya, orada ebe kadın bana açmısın demişti ben eh falan demiştim ama halbuki aç değildim.Kalp atışları aç olurken yavaşlarmış.Acaba yavaşmışydı ki öyle dedi. offf çok endişeliyim ben yaaa..

Canım geçmiş olsun inşallah korkulacak bişey yoktur gelir gelmez hemen yaz.

zeyhat'ın dediklerinin yanısıra çok da stres yapma.laporoskopi için forumu gezerken farkettim ki bir kaç arkadaş artık olmayacak laporoskopiyi yaptırayım ya da olmuyor ameliyat olayım derken hamile kalmış.çünkü artık olmayacak diye tam kendilerini rahat bırakınca yani.stres çok önemli bir faktör o yüzden kendini rahat bırak.inşaallah bir an önce hamile olduğun haberini de verirsin bize.böylece forumumuzdaki bebek sayısı bugün ikizler de dahil dört olur.lütfen stres yapma.kendine iyi bak

umarim canim o güzel haberi veririm size haftaya dualarinizda unutmayin beni

kızlar ben bugün doktora gideceğim çok korkuyorum sanki içimde garip bir his var, gece de hep kendi kendimi yedim..inşallah bebek kilo almıştır ve sıkıntıda değildir...dün ve evvelsi gün tansiyonum hep yüksekti buda bebeği çok etkiliyormuş aklımdaki soruları yazdım doktora soracağım...

Birde geçen gün nst çektirmiştim ya, orada ebe kadın bana açmısın demişti ben eh falan demiştim ama halbuki aç değildim.kalp atışları aç olurken yavaşlarmış.acaba yavaşmışydı ki öyle dedi. Offf çok endişeliyim ben yaaa..

inş. Bişey yoktur gelir gelmez msj at lütfen

Zeyhat'ın dediklerinin yanısıra çok da stres yapma.Laporoskopi için forumu gezerken farkettim ki bir kaç arkadaş artık olmayacak laporoskopiyi yaptırayım ya da olmuyor ameliyat olayım derken hamile kalmış.Çünkü artık olmayacak diye tam kendilerini rahat bırakınca yani.Stres çok önemli bir faktör o yüzden kendini rahat bırak.İnşaallah bir an önce hamile olduğun haberini de verirsin bize.Böylece forumumuzdaki bebek sayısı bugün ikizler de dahil dört olur.Lütfen stres yapma.Kendine iyi bak

Sana neden lap. yapılacak yarım rahim vardı sanırım. Bu operasyonun amacı ne?

Merhaba arkadaşlar,
ben doktordan geldim, aklıma takılan tüm soruları sordum.İçim rahatladı, birtek tansiyonuma anlam veremedi doktorum, sen yapıyorsun diyor, stresten oluyor hamilelikle alakası yok diyor.Aniden yükselmemesi gerekir dedi.13 çok yüksek değil ama 14 bizim için sınırdır dedi.
Ben 1 kilo almışım 3 haftada,
bebek ise 675 gr almış aşağı yukarı, kulaklarıma inanamadım :) 2200 olmuş, tabi + - 300 diyor doktor.Maşallah diyin nolur :))
Canım kızım benim...İnşallah tansiyonumda çıkmaz (arada ölçüyorum yüksek çıkıyor, tavsiyelerinizi bekliyorum) Bir anda tansiyon çıkar ebbeğe bişey olur diye korkuyorum, ben korktukçada tansiyon çıkıyor...
Bebek baş aşağı durmuş, bu saatten sonra başını tekrar yukarı döndüremez dedi dr..
Birde bu gazla internetten dudaktan kalbe dizisindeki lamianın beşiğini buldum ve şipariş ettim..Çok beğeniiyordum..Taaa sivastan geliyor :)

Zeyhat kulakların çınlasın sivas gene karşıma çıktı, beşiğim bile ordan koskoca istanbulda beşik yok sanki, kısmet işte :))Seviyorum bu sivası bigün gidicem valla yaa

Canım güzel arkadaşım çok şükür iyi geldin. Çok şükür bişeyin yok. Amanda aman nazlıda büyümüş kiloda almış. Bu cadı teyzelerini çok meraklandırıyor :) Valla seda hazırlıkları artık bırakma ağustosada girdik ne kaldı eylüle. Beşikte geliyormuş oooo gülerek sağlıklıca yatsın içinde inşallah. Teyzesinin memleketinden beşik geliyor yerim ben onun minik minik yatışını. Canım sakin ol endişeleniyorsun ama bak doğuma az kaldı. Herşey yolunda gidiyor strese girecek bişey kalmadı artık. Şu bir ayıda atlattınmı ne kaldı.

Bu arada maden suyu iç tansiyonu düzeliyormuş. Üstelik senin ve bek içinde iyi olur. Ama yapacağın en güzel şey rahat olmak.

Ama ben bu beşiği merak ettim dizide görmüştümde hatırlamıyorum. Linki falan varsa yazda bakalım minik kulun yatağına.

Ben dizide izlerken görüyordum pembe pembe, ama bulamıyordum, çok ahım şahım birşey değil, hatta gösterişsiz denilebilir, ama bana huzur verdi bu beşik..Allah kullanmak nasip etsin...

101979903du8.jpg

Ayyyyy çok tatlı bir beşik olurmu ne güzle tam prenses yatağı bu. Bugün bir kez daha şahit oldumki herşeyin en güzeli kızlar için (bende kız istiyorum hiç mavi modunda değilim valla :)) ) İnşalalh içinde tatlı uykular uyur güzel güzle büyür. Kakasını yapar annesini uğraştırır :)))

canım benim çok sağol, inşallah seninde herşey gönlünce olur zeyhatcım buradaki tümmm arkadaşlarım için aynı duayı ediyorum...Bu topik gerçekten özel...

canım benim çok sağol, inşallah seninde herşey gçnlünce olur zeyhatcım buradaki herkes için aynı duayı ediyorum...

Amin canım bende kandilde hepimiz için dua ettim. Biliyormusun doğum anında edilen dualar kabul oluyormuş. O anki durumda aklına gelirsek hepimize bolca dua et canım.

bride süpersin ya
artık hiç korkma bebiş doğsa bile ona hiç bi şey olmaz arkadaşım
rahat ol bak görürsün ne güzel oucak herşey
Allahım benimde bebişlerimi almamı nasip etsin inşallah
bana dua edin ne olur

bebeğimmm inşallah herşey gönlünce olur
hiç stres yapma arkadaşım
zeyhatçım sen çalışmalara başladın dimi
haddddiiiii
arkadaş arıyorum kendime
ay77 nerde

hepiniz iyisiniz biliyorum
Allahım hepimizin duasını kabul etsin inşallah

bride süpersin ya
artık hiç korkma bebiş doğsa bile ona hiç bi şey olmaz arkadaşım
rahat ol bak görürsün ne güzel oucak herşey
Allahım benimde bebişlerimi almamı nasip etsin inşallah
bana dua edin ne olur

bebeğimmm inşallah herşey gönlünce olur
hiç stres yapma arkadaşım
zeyhatçım sen çalışmalara başladın dimi
haddddiiiii
arkadaş arıyorum kendime
ay77 nerde

hepiniz iyisiniz biliyorum
Allahım hepimizin duasını kabul etsin inşallah

edamecrin nasıl gidiyor canım hamilelik.Bbak bu beşiklerden sen iki tane alacaksın. İnşalalh senin bebişleride sağlıcakla doğarlar senin beşiklerinide görürüz. Seninkile daha masraflı olacak :) cinsiyetleri ne zaman olacak. Allah varya bir insanı ancak böyle ödüllendirir İkiz veriyor yetmezmiş gibi tek yumurta ikizi ne güzel gelde zeynep kıskanma :) Canım eşim sınıfı geçerse ekimde çalışmalara başlıyorum inşallah. Bak sende hamilesin bolca dua et bizlere.

Zeyhat benim rahim filmimde tüpün açık olduğu tam belli olmuyordu.Doktor eylülde gel şimdi git rahat rahattatilini yap demişti ama benim tayinim çıktı başka bir ile gitmem gerekiyor doktoruma da çok güveniyorum biliyorsunuz laporoskopi basit ama yine de risk taşıyan bir ameliyat iyi bir doktorun yapması lazım.Yarın başka bir doktordan daha fikir alacağım ve en son kararımı vereceğim.Ev taşıyacağım açık ameliyata dönerse çok zorlanacağım.O yüzden bir doktora daha danışacağım.Eğer karar verirsem perşembe en geç cuma ameliyat olacağım.Şimdilik durum böyle.Bride bebeğinin de senin de iyi olduğuna çok sevindim.beşik de çok güzel gülel güle kullansın bebeğin.Eda mecrin senin bebeklerin kaç haftalık?Görüşürüz arkadaşlar

Back
X