Rahim Anomalileri

selam Edamecrin, senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. nasıl oldun... ya aslında sana birşey soracaktım sana serkalj yapıldıktan sonra, çalışmaya devam etmiş miydin...çünkü birkaç gündür bu serklaj olayını internette araştırıyorum ve bazı kadınlarda ayakta iken sürekli doğum sancıları geldiği için serklaj dan sonra bile dr kendilerine 24/24 yatak istirahati vermiş ...bir sonraki hamileliğinde aceba sende işi bırakıp sürekli yatsan iyi olur mu ? annem biliyorsun bize hamile kaldığında 9 ay yatakta kalmış onda da serkalj yapılmıştı.

ilgine teşekkürler arkadaşım
ben zaten dikişten sonra çalışmadım
17.haftadan sonra da yattım
kıpırdamadım desem yeridir
ben tuvaletten sonra ve banyodan sonra kasılma hissediyodum
hatta bir gece koştur koştur doktora gittim
bebek hareketi demişlerdi
ama kasılmaydı
benim sancımı başlatan bir şey var ama ne
bakalım biraz zaman geçsinde

ben toparlıyorum
pek kendimi bırakamak istemiyorum
umarım sağlıklı atlatıyorumdur

sana da çok seviniyorum
seni şimdi çok ii anlıyorum
nasıl bir mutluluktur o ya
dünyanın rengi değişiyo sanki
anlam kazanıyo
her şey güzelleşiyo
tadını çıkar arkadaşım

Mrb kızlar nasılsınız. Ben istanbula döndüm pazar günü kardeşimin düğünü oldu. Çok eğlendik hava soğuktu ama salon sıcaktı. Düğünde bir sürü sorun peşimi bırakmadı. nce aakkabılarım ayağımı vurdu allahtan yanımda bot vardı. Çok narin bir abienin altında botlar çok iğrençti :)) şamsım elbise uzundu.Elbisemin askısı biri genişeldi ikide bir düştğ hele biri düğünü sonunda koptu allahtan firikik vermedim :)) O kadar para verdim üstüne rezillik çektim.

Burada eşim mobilyalaruı duyunca herhalde acıdı bana korunmayı bıraktı ve dün adımı attık :))) bakalım geri vazgeçmezse kafası çok karuışıkmış sanki kendi karnında taşıyacak. Mart diye tuttrumuştu. Şimdi, kararından vazgeçmez inşallah.

Buarada ayy77 ultrasona girdinmi bir haber yok.

evet cumartesi ültrasona girdim ve ikiz bekliyor muşum. kalp atışlarını da duyduk ...6 haftalık hamileymişim , 2 hafta sonrası için tekrar randevu verdiler..şimdilik herşey iyi gidiyor. bende bulantı yok ama yemek kokuları beni çok rahatsız ediyor.
tabi yinede bir tedirginlik hala var, eşimle ve yakınlarımla gebeliğimden hiç konuşmuyorum, korkuyorum galiba.. bakalım hayırlısı.

ilgine teşekkürler arkadaşım
ben zaten dikişten sonra çalışmadım
17.haftadan sonra da yattım
kıpırdamadım desem yeridir
ben tuvaletten sonra ve banyodan sonra kasılma hissediyodum
hatta bir gece koştur koştur doktora gittim
bebek hareketi demişlerdi
ama kasılmaydı
benim sancımı başlatan bir şey var ama ne
bakalım biraz zaman geçsinde

ben toparlıyorum
pek kendimi bırakamak istemiyorum
umarım sağlıklı atlatıyorumdur

sana da çok seviniyorum
seni şimdi çok ii anlıyorum
nasıl bir mutluluktur o ya
dünyanın rengi değişiyo sanki
anlam kazanıyo
her şey güzelleşiyo
tadını çıkar arkadaşım

çok teşekkür ederim Edamecrin,inşallah sen de tez zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alabilirsin. bu kasılmaları durdurabilmeleri gerekir ya..sonuçta tıp ilerledi, yani su kesesi yırtılmadan önce kasılmalara müdahale etmeleri gerekir, bu konuda yabancı bir kadının blogunu okuyordum o da ikizlere hamileymiş ama 30 hatfa.dan sonra kasılmaları başlamış ve kadını hastaneye yatırmışlar, kadının kasılmalarını durdurmak için her gün ilaç veriyorlarmış...tabi ben böyle yazıyorum ama tabiki sana şu an yardımcı olamıyorum, inşallah bu zor süreci çabuk atlatırsın; çok zordur tahmin edebiliyorum.. Allah sabır versin arkadaşım.

ay 77 ikiz miiiiiii
vayyy sevindim
şimdi ne b ulntılar olucak arkadaşııııım
ama çok güzel bir his
ben hiç yakınmadım bu durumdan
hatta 5 kilo verdim
bu süperdi benim için
çok heyecanlı oluyor ikiz gebelik
ultrasonda her birini ayrı ayrı izlemek çok güzel
hepçoğul konuşuyosun
bütün hamileler ikize gebeymiş sanıyosun
SÜPEEEEER

sancılar bazen duruyomuş bazen durmuyomuş arkadaşım
şiddetine bağlıymış
benim sancım durmadı işte
ama durdurulanlar da vardı

Ay77, çok sevindimm hayırlısıyla sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bende 9 haftalık oldum aramızda 3 hafta var hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacağız..
Aman kendine dikkat ett
Zeyhatçımm bu süper bir haber demek eşin artık ikna olduu.Hadi canım senin mutlu haberlerinide en kısa zamanda bekliyoruz artıkk..

evet cumartesi ültrasona girdim ve ikiz bekliyor muşum. kalp atışlarını da duyduk ...6 haftalık hamileymişim , 2 hafta sonrası için tekrar randevu verdiler..şimdilik herşey iyi gidiyor. bende bulantı yok ama yemek kokuları beni çok rahatsız ediyor.
tabi yinede bir tedirginlik hala var, eşimle ve yakınlarımla gebeliğimden hiç konuşmuyorum, korkuyorum galiba.. bakalım hayırlısı.

Ne güzel bir haber bir taşla iki kuş :)) inşallah 9 ayı sağ salim atlatır miniklerini kucağına alırsın artık sen eşyaları çift çift alırsın:))

Ay77, çok sevindimm hayırlısıyla sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..Bende 9 haftalık oldum aramızda 3 hafta var hemen hemen aynı zamanlarda doğum yapacağız..
Aman kendine dikkat ett
Zeyhatçımm bu süper bir haber demek eşin artık ikna olduu.Hadi canım senin mutlu haberlerinide en kısa zamanda bekliyoruz artıkk..

Ayrılık yaradı tabi bebek odasınında büyük katksı oldu. Yatak odasında kocaman bir akvaryum vardı hep odadan göndermek istiyordu eşim bir türlü razı olmuyordu eve geldim bir baktım akvaryum girişe çıkmış :)) bakalım inşallah hemen olur bu ay ümitli değilim evde değildim uzun süre bakalım önümüzdeki aya inşallah.

zeyhatçım sen aslında en önemli aşamayı atlattın
tebrikler arkadaşım
çok sevindim yaaa
ne inatçıymış eşin
seni tanıdığımdan beri inat ediyodu
bir b ilse ne kadar mutlu olucak
tüh diycek valla
sen de o zaman o muhteşem cümleyi söylersin
ben demiştim dersin

evet kızlar ikiz bekliyorum, henüz bulantım yok ama , fakat kokular beni ara ara rahatsız ediyor, umarım bulantısız geçer hamileliğim...tabiki korku, endişe de peşimi bırakmıyor kafaya çok takmamaya çalışıyorum, kendimi başka şeylere odaklıyorum, elimde olsa hergün ültrasona girerim. ya çok merak ediyorum herşey normal mi aşağıdaki katta :)) ikiz gebeliklerde 9 ayı tamamlamak biraz zormuş okuduğum kadarıyla 31.haftadan sonra gelebiliyorlarmış artık hayırlısı...
Seher ciğim senin için de çok sevindim; inşallah böyle güzel devam eder.
Zeyhatçım senden de güzel haberler bekliyoruz artık; Edamecrin sen de toparlan ve bize güzel bir haber getir oki mi ? Allah büyüktür, hepimizi ve bebeklerimizi korusun .

zeyhatçım sen aslında en önemli aşamayı atlattın
tebrikler arkadaşım
çok sevindim yaaa
ne inatçıymış eşin
seni tanıdığımdan beri inat ediyodu
bir b ilse ne kadar mutlu olucak
tüh diycek valla
sen de o zaman o muhteşem cümleyi söylersin
ben demiştim dersin

Babasının nasıl kötü biri olduğunu dünyaya gelmesini ne kadar zor istediğini bebişime anlatırım artık :))))

Mrb kızlar..

Ayy77 hamilelik nasıl gidiyor rahim ağzı uznluğu idi sanırım ölçüyorlarmı onu sende?

Seher senin nasıl hamilelik miden iyi durumda iştedede hiç çekilmez bulantı :))

Edamecrin sen gerçekten çok güçlü bir insansın inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın? Bu düşüğün nedeni belli değil sanırım ama bir araştırma yapıldımı neden olabileceği hakkında?

Mrb kızlar..

Ayy77 hamilelik nasıl gidiyor rahim ağzı uznluğu idi sanırım ölçüyorlarmı onu sende?

Seher senin nasıl hamilelik miden iyi durumda iştedede hiç çekilmez bulantı :))

Edamecrin sen gerçekten çok güçlü bir insansın inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın? Bu düşüğün nedeni belli değil sanırım ama bir araştırma yapıldımı neden olabileceği hakkında?

zeyhat merhaba, sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama beceremedim. Sanırım Fatih Durmuşoğlu' na gidiyorsun, memnun musun, memur olarak marmara üni hastanesinden yararlanabiliyor musun? Cevap verebilrisen sevinirim...

S.A kızlar hepinizi çok özlemişim ya okuduğum kadarıyla hem güzel hemde üzücü haberler var önclikle edamecrin çok geçmiş olsun canım allah sabır versin umarım tez zamanda tekrar hamiş kalırdsın ve sağlıklıca doğurursuın tam olarak düşük sebebi neymiş canım ayy77 canım arkadaşım iki kere hayırlı olsun gözün aydın tabi teyzelerininde gözü aydın :) zeyhatcam hadi bismillah demek ika oldu seninki ay çok şükür ne ayrılığı kuzum anlayamadım ama bir yeremi gittin sen kızlar bendede bir değiğiklik yok şimdilik hala eşim tahlil yaptıramadı bu perşembe sabahına randöviyi aldık bakalım onunda bu 3ç. tahlili olacak hayırlısı artık hepinizi çok öptümmmm dualarınızda benide unutmayın

Zeyhat cığım, bu cumartesi yeniden dr'da randevum var, rahim ağzı uzunluğu ne zaman ölçülür bilmiyorum ama unutmasam sorarım... onunda dışında bende şu sıralar iştahsızlık var ama yemek için kendimi zorluyorum, onun dışında herşey normal gidiyor...

zeyhatçımhiç bir araştırma yapılmadı
tek yumurta ikizi olması dendi
bebeğimmmm sende hoş geldin
iii dileklerin için teşekkürler
ay 77 arkadaşım yemek için zorlama kendini
çünkü onlar şimdi hormolarla beslniyo
aceleye gerek yok
sonra nasılsa kendini durdyramıycaksın

Öncelikle tüm hamile kalmak isteyen,bebişlerni kucaklarına almak isteyen ve daha birçok zorlukları aşıp doğurmak isteyen herkese Rabbimde kolaylıklar diliyorum.ALLAHIM ONLARIN YARDIMCISI OLSUN.

Ben yeni üye oldum.Hoşbuldum hepinizi.

2,5 yıllık evliyim.Rabbimin büyük bir lütfu olan çok tatlı bir kızım var.Ceyda.Onu çok seviyorum tüm annelerin evlatlarını sevdikleri gibi.

Ben kızımı doğururken çok zorluklar yaşadım.Hamileliğim mükemmel güzel geçti.Tabiri caizse kuşlar gibi sekiyordum.Sancılarım başladı,bilinçli bir şekilde çektim sancılarımı.Arsı sıklaşınca hastaneye vardım.Çok uzun süre kaldım,bebğimim gelmesi zor oluyordu.Artık doğum vakti gelmişti ve zorluklar içind edoğum yaptım.Doğumda benim Uterus Didelphis olduğum anlaşıldı.Doğum yaparken aradaki septum yırtılmış ve onu diktiler.Orda çok zorluk çektim.Ama doğururken zorlanmamın sebebi bu heralde sptum.Benim gibi olanlara tek diyeceğim ameliyat tercih etmesinler.İlk önce denesinler,olmazsa ameliyat.

Bana doktorum ameliyat önermedi.2 doğumumun daha kolay olacağını söyledi.Fakat ben çok korkuyorum,yaşadıklarımdan dolayı.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

zeyhat merhaba, sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama beceremedim. Sanırım Fatih Durmuşoğlu' na gidiyorsun, memnun musun, memur olarak marmara üni hastanesinden yararlanabiliyor musun? Cevap verebilrisen sevinirim...

Merhaba benim ameliyatımı o yaptı çok iyi bir doktor. Bende septum (perde) vardı onu aldı. Bende ünv. gitmek istedim ama sağlık kanunu yüzünden nv. hastensinden prof seçemiyormuşsun. Doktor bana farklı bir durumum olduğu için hastane yönetimiyle görüşüp ameliyatı ayarlayacaktı. Öğrenciler katılacaktı ameliyatı o yapacaktı yani ünv. hastanesinde eğitim amaçlı olarak ameliyatım yapılacaktı ve o girecekti. Fakat ben hastanenin bana vereceği tarihi bekleyemedim academic hopitalde oldum. Ama başka bit formda okumuştum tahlillerde falan hastanede yaptırıyormuş ücretsiz muayenahanesine gidersen. Şöylede bir gerçek var aamın derdiği asla para sömürmek değil o bile insana güven veriyor tavsiye ederim. Peki senin şikayetin nedir?

S.A kızlar hepinizi çok özlemişim ya okuduğum kadarıyla hem güzel hemde üzücü haberler var önclikle edamecrin çok geçmiş olsun canım allah sabır versin umarım tez zamanda tekrar hamiş kalırdsın ve sağlıklıca doğurursuın tam olarak düşük sebebi neymiş canım ayy77 canım arkadaşım iki kere hayırlı olsun gözün aydın tabi teyzelerininde gözü aydın :) zeyhatcam hadi bismillah demek ika oldu seninki ay çok şükür ne ayrılığı kuzum anlayamadım ama bir yeremi gittin sen kızlar bendede bir değiğiklik yok şimdilik hala eşim tahlil yaptıramadı bu perşembe sabahına randöviyi aldık bakalım onunda bu 3ç. tahlili olacak hayırlısı artık hepinizi çok öptümmmm dualarınızda benide unutmayın

Merhaba canım senin tekrar aramızda gördüğüm için sevindim hoşgeldin. Bayram için memlekete gitmiştim belki onu okumuşsundur. Sorma ayıl bayıl ikna ettim. Sen ne yaptın ameliyat oldunmu yada ne düşünüyorsun pek karar verememiştin?

Zeyhat cığım, bu cumartesi yeniden dr'da randevum var, rahim ağzı uzunluğu ne zaman ölçülür bilmiyorum ama unutmasam sorarım... onunda dışında bende şu sıralar iştahsızlık var ama yemek için kendimi zorluyorum, onun dışında herşey normal gidiyor...

Folik asit içiyormusun o karşılar bazı ihtiyaçlarını. Şimdi böyledir iki gün sonra verisin eşine aşerme listelerini :)))

Back
X