Öncelikle tüm hamile kalmak isteyen,bebişlerni kucaklarına almak isteyen ve daha birçok zorlukları aşıp doğurmak isteyen herkese Rabbimde kolaylıklar diliyorum.ALLAHIM ONLARIN YARDIMCISI OLSUN.
Ben yeni üye oldum.Hoşbuldum hepinizi.
2,5 yıllık evliyim.Rabbimin büyük bir lütfu olan çok tatlı bir kızım var.Ceyda.Onu çok seviyorum tüm annelerin evlatlarını sevdikleri gibi.
Ben kızımı doğururken çok zorluklar yaşadım.Hamileliğim mükemmel güzel geçti.Tabiri caizse kuşlar gibi sekiyordum.Sancılarım başladı,bilinçli bir şekilde çektim sancılarımı.Arsı sıklaşınca hastaneye vardım.Çok uzun süre kaldım,bebğimim gelmesi zor oluyordu.Artık doğum vakti gelmişti ve zorluklar içind edoğum yaptım.Doğumda benim Uterus Didelphis olduğum anlaşıldı.Doğum yaparken aradaki septum yırtılmış ve onu diktiler.Orda çok zorluk çektim.Ama doğururken zorlanmamın sebebi bu heralde sptum.Benim gibi olanlara tek diyeceğim ameliyat tercih etmesinler.İlk önce denesinler,olmazsa ameliyat.
Bana doktorum ameliyat önermedi.2 doğumumun daha kolay olacağını söyledi.Fakat ben çok korkuyorum,yaşadıklarımdan dolayı.Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Aramıza hoşgeldiniz siz rahim anomalileri içinde şanslı olan gruptasınız bana bir doktor dene düşürürsen o zaman ameliyat olursun 6. ayda erken doğum riskin fazla ama olmayabilirde dedi. 6 aylık çocuk çok zor yaşar yada bir aylıkken bile düşse eminim anne adayları çok üzlüyordur. Ben asla bu ihtimali göze alamazdım her an bebeği kaybedeceğim korkusuyla yada kaybetsem bile bu riski göze aldığım için vicdan azabı çekerdim. Kendi adıma böyle düşünüyorum allah kimseyi üzmesin.