Ben geçen nisan ayında oldum ameliyatı. Bana doktor eğer perde varsa laparoskopi ve histeroskopi ile alacağını kapalaı ameliyat olacağını söyledi. Böylesi durumda ameliyatatn sonra 2 kez reg olduktan sonra hamile kalabileceğini söylüyor yalnız reglini düzgün olman önemli tarihleri falan. Ve normal doğum yapabileceğimi söyledi. Ama başka bir soruz varsa açk ameliyat olacaktı o zaman 8 ay hamilelik yasak ve sezeyanla doğum olabileceğini söyledi. Benimr eglim falan operasyon sonrası hemen gününde oldu bir sıkıntı yaşamadım. Sadece kanaman oluyor bir süre zamanla kahverengiye dönüp azalıyor. Yaklaşık 15 gün falan sürdü benimki. Bana kontrole gitiğimde artık hamile kalabilirsin dedi ama benimeşimin askerlik işleri vardı o yüzden geçen ay korunmayı bıraktık. Ve işin kötüsü bbk istediğm zaman rel dengem bozuldu.
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için..ve de geçmiş olsun..bence moralini bozma bak en azından sadece perde için ameliyet olmuşsun.allahtan açık ameliyat sorunun olmamış.e bunca şeyden sonra bi de stres yapmışsındır o yüzden regl düzeni bozulmuş olabilir o kadar çok endişe etme..bak ben daha yolun başındayım sen en azından bitirmişsin herşeyi.içini ferah tut.kaydirigubbakcemile5