Rahim Anomalileri

Yaşadıkların gerçekten üzücü ve stresli bir bekleyiş yaşamışsın. Ama çok şükürkü sonu iyi çıkmış. İnşalalh öylede devam edecek. Sakın üzülme arkadaşım. İnşallah bu gelip geçici bişeydir.

evet gerçekten zor ama Allah dermansız dert vermesin... gene de insan şükrediyor; sonuçta bunlar da imtihan ben öyle düşünüyorum ama çok zormuş...
canım sen iyisindir inşallah... çalışmalar devam herhalde a.s

ay 77 canım ya
çok zor çoooooook
anlatılmaz bir şey

benim dikişimde patlama veya açılma olmuyor arkadaşım
doğum sancım başlıyor
yani erken doğum kabul ediliyor düşük olarakta bakılmıyo

sorun sancımın gelmesi yani
dikiş tutuyo aslında
sancını n nedenini kimse araştırma ihtiyacı duymuyo
anlamadım gitti

histeraskobi ne kızlar birde laparoskibi ne ben bunları hiç duymadım neden bu uygulamaları dok öneriyo yazarsanız sevinirim

Bazı anlaşılamayan durumlarda yada tetkiklerin net bir şey vermediği durumlarda da yapıyorlar. Rahim içine bakıyorlar. Çünkü ilaçlı filmde bile anlaşılamayan sorunlar bu yöntemle anlaşılabiliyor ve gerekirse operasyon yapılabiliyor. Hem tanı heme tedavi amaçlı olarak tercihe göre.

evet gerçekten zor ama Allah dermansız dert vermesin... gene de insan şükrediyor; sonuçta bunlar da imtihan ben öyle düşünüyorum ama çok zormuş...
canım sen iyisindir inşallah... çalışmalar devam herhalde a.s

Doğru canım inşallah herşey yoluna girecek. Doğduklarında ikisi bir yerden valla işin çok zor :)

Ben 5 ay daha erteledim. Özel sağlık sigortası başlatıyorum. Oyüzden 5 aydan önce gebe kalırsam karşılamıyormuş. Benim doktorun emekli sandığıyla anlaşması yok. Bende ona çok güveniyorum. Hamileliğide doğumuda o takip etsin diye istiyorum. O yüzden çalaışmalara ara verdik :)

evet arkadaşım aynen öyle
ama karın açılıyo ve bir daha normal doğum yok
çünkü dikiş kalıyo
bende yine sancım erken gelirse diye kokuyorum
boşu boşuna sezeyan olmuş olucam o zaman

Yanlış hatırlamıyorsam bu olayla daha öncede karşılaştın. Ama geç anlaşıldığı için dikişler tutmamıştı sanırım.Bundada tek yumurta ikizlerinde de erken doğum olabildiği için belki ondan dolayı sancın tutumuştur. Peki hamile kaldığında hemen tekrar dikiş attırsan belki bu kez bişey olmaz. Sezeryanada gerek kalmaz.

Slm arkadaşlar bugün size başıma gelen komik ve sinir bir olayı anlatmak istiyorum. Benim arkadaşımın msn si vardı. Dün bu adresin bir harf tekrarlısı beni ekledi. Tabi ben o sandım. Onlada baya samimiyiz. Ben ona az önce kamera açtım. Beni öyle oyuna getirdiki üstündeki geceliğimi gösterdim birde kedi var üstünde teyzesi diyorum :) kaşlarımı gösterdim senin kaşalrını ben alıyım istersen diyor bana. Saçlarını kestir diyor. Birde kilo muhabbeti açıldı ben aptal gibi ayağa kalktım yandan durup kilomu gösteriyorum. Oda bana neyin var manken gibisin diyor. Kamerya yaklaşıp kaş tarifi yapıyorum. Canımda sıkılıyordu. Arkadaşımın düşüğünden tutun kendi ameliyatımdan çıktım. Kurum taşınıyor onu anlattım. Nerdeyse müdürülüğün yeni numarasını verecektim. Çantamdan numaraı almaya üşendim. Tam muhabbete dalmıştımki pat kız msn açtı. Naber dedi. Ne naberi br sattir konuşuyoruz dedim ki kız o ben değilim dedi. Öbürüne bastım fırçayı sildim. Allahım neler anlattım bide gecelik gösteriyorum. Allahtan üstümde masum bişey vardı :) Ne saf bir insanım böyle. İyki kadın msn sini açtı yoksa öbür yerden ben onla ne muhabbet edecektim daha :((

Birde törenlerde falan prenses olur eteğini toplar eğilirya ben birde gırgırına geceliği gösteriken öyle eğiliyorum. Gülüyümmü ağlayayımmı.

Karşı tarafın kadın olduğundan emin misin :) benim de başımdan öyle bir olay geçmişti ama hemencik sildim ama herif hala ara ara yazar msn'ime onu bloke ettiğim halde...
ben bu arada laboratuvardan yazılı olarak sonucu aldım; Allah'tan bebek iyimiş ; bu haftasonu muhayene gidiyorum ; ama yine de içimde bir korku var ..yine ne çıkacak diye ...

Karşı tarafın kadın olduğundan emin misin :) benim de başımdan öyle bir olay geçmişti ama hemencik sildim ama herif hala ara ara yazar msn'ime onu bloke ettiğim halde...
ben bu arada laboratuvardan yazılı olarak sonucu aldım; Allah'tan bebek iyimiş ; bu haftasonu muhayene gidiyorum ; ama yine de içimde bir korku var ..yine ne çıkacak diye ...

Erkektir kesin ben bayan arkadaşım diye konuştum ama. Gözün aydın canım. Cinsiyetler ne zaman belli olacak?

selam kizlar konuyu bastan sona okudum bende hikayemi paylasmak istiyorum sizinle 9 yasinda bir kizim var kizima ilac tedavisiyle hamile kalmistim, ikinci bir cocuk istedik ayni ilaclari kullanmama ragmen malesef olmadi 3 asilama 3 tüp bebek birde dondurulmus embriyo transferinden sonra sonuc malesef negatif kizima hamile kalmadan önce laparoskobi olmustum 1.derece endometriozis cikmisti seneler sonra 2.laparoskobimi dün oldum endometriozisimde bir ilerleme olmamis olanlarida temizlemis doktor ilginc olan rahmimde perde varmis fazla doktora gitmiyen birisi olsam bunu yeni ögrenmek tuhafima gitmiyecek ama senelerdir doktorlarda ugrasiyorum bunu 12 sene sonra ögrendim simdi senelerdir yiprandigimami yoksa tedaviler icin harcanan paralarami üzüleyim bilmiyorum 3 tüp bebek denemek bu strese herdefasinda katlanmak ve bosuna ugrastigimi sonradan ögrenmek gercekten berbat birsey kizlar...

selam kizlar konuyu bastan sona okudum bende hikayemi paylasmak istiyorum sizinle 9 yasinda bir kizim var kizima ilac tedavisiyle hamile kalmistim, ikinci bir cocuk istedik ayni ilaclari kullanmama ragmen malesef olmadi 3 asilama 3 tüp bebek birde dondurulmus embriyo transferinden sonra sonuc malesef negatif kizima hamile kalmadan önce laparoskobi olmustum 1.derece endometriozis cikmisti seneler sonra 2.laparoskobimi dün oldum endometriozisimde bir ilerleme olmamis olanlarida temizlemis doktor ilginc olan rahmimde perde varmis fazla doktora gitmiyen birisi olsam bunu yeni ögrenmek tuhafima gitmiyecek ama senelerdir doktorlarda ugrasiyorum bunu 12 sene sonra ögrendim simdi senelerdir yiprandigimami yoksa tedaviler icin harcanan paralarami üzüleyim bilmiyorum 3 tüp bebek denemek bu strese herdefasinda katlanmak ve bosuna ugrastigimi sonradan ögrenmek gercekten berbat birsey kizlar...

Geçmiş olsun. Doktor çok önemli. Kimi doktor var insanın sağlığını yıllarını ümitlerini çalıyor. Kimi doktor var insana sağlığını ümitlerini geri veriyor. Umarım hepimiz hep iyi doktorlarla karşılaşırız.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:selam bende bir süredir bu siteyi takip ediyorum. benimde bi derdim war we 2 gündür kafam kazan gibi ne yapcagımı bilmiyorum.. ben 9 aylık ewliyim korunmayı bıraktıgım ayın hemen peşinden hamile kaldım,17 yasımdan berı rutın kontrollere annem hep götürdü kist ws olusumunu engellemk ıcın allahtan bı kere o sorun oldu ama sonra olmadı..hamileliğim temmuzda olmustu agustosda düşük yaptım ewe t ne yazıkki çift rahim sorunu bendede war gebe kalmamda sorun yok ama düşük sorunum yuksek bılmıyorum ne yapayım tekrar gebelık deneyıp rahmı genısletmekmı amelıyat olup sorunu bıraz cozebılmekmı.. warmı yardımı olabılecek kımse:((:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:selam bende bir süredir bu siteyi takip ediyorum. benimde bi derdim war we 2 gündür kafam kazan gibi ne yapcagımı bilmiyorum.. ben 9 aylık ewliyim korunmayı bıraktıgım ayın hemen peşinden hamile kaldım,17 yasımdan berı rutın kontrollere annem hep götürdü kist ws olusumunu engellemk ıcın allahtan bı kere o sorun oldu ama sonra olmadı..hamileliğim temmuzda olmustu agustosda düşük yaptım ewe t ne yazıkki çift rahim sorunu bendede war gebe kalmamda sorun yok ama düşük sorunum yuksek bılmıyorum ne yapayım tekrar gebelık deneyıp rahmı genısletmekmı amelıyat olup sorunu bıraz cozebılmekmı.. warmı yardımı olabılecek kımse:((:çok üzgünüm:

Benimkide başta belli değildi septum yada çift rahimdi. Doktor her iki durumda operasyon önerdi. Sana doktorun ne öneriyor. Kimi çift rahimli doğum yaparken kiminde düşük oluyr. Herhalde çift rahimde kendi içinde düşüğe engel olan yada olmayan diye yapılar gösteriyor. Buarada geçmiş olsun.

teşekkür ederim canm.. ya gebelige engel değil kimi durumda bı kac dusuk sonrası normal doguma kadar gıdebılır dedı ama tabı ıhtımal..ileri derecede diye adlandırdı doktorum ama asıl doktorum korkmana gerek yok dedı amelıyatı da ck zor degıl dedı yanı kıme amelıya ettırsek onu bıle bılmıyoruz

kizlar benim durumumda olupta sonradan hamile kalan varmi, rahimdeki bu perde hamile kalmaya engelmi bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim, perde alindiktan sonra yine normal yollardan hamile kalamiyacakmiyim?

kizlar benim durumumda olupta sonradan hamile kalan varmi, rahimdeki bu perde hamile kalmaya engelmi bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim, perde alindiktan sonra yine normal yollardan hamile kalamiyacakmiyim?

RAHIMDEKI PERDE GEBE KALMAYA ENGEL DEEGILKI IYI BI DR BUL CUNKU BENIMDE CIFT RAHIM SORUNUM WAR GEBE KALAILIYORUM AMA DUSUK OLUYOmirmirmirmirUMARIM SENDE MURADINA ERERSIN

RAHIMDEKI PERDE GEBE KALMAYA ENGEL DEEGILKI IYI BI DR BUL CUNKU BENIMDE CIFT RAHIM SORUNUM WAR GEBE KALAILIYORUM AMA DUSUK OLUYOmirmirmirmirUMARIM SENDE MURADINA ERERSIN

gecmis olsun canim, ben hamile kalamiyorum, belki bu perde hamile kalmama engeldir diye umutlaniyorum ama degil galiba, artik yoruldum son umudum bu perde alindiktan sonra hamile kalabilmek, oda olmazsa ne yaparim bilmiyorum, en kisa zamanda sagligina kavusman dilegiyle...

Hiççç canını sıkma ne kadar zamandır ewlısın yumurtlamayla ılgılı bı sorundur canını sıkmaaa.....bu amelıyat ıcın bı dr buldunmu canım.

Hiççç canını sıkma ne kadar zamandır ewlısın yumurtlamayla ılgılı bı sorundur canını sıkmaaa.....bu amelıyat ıcın bı dr buldunmu canım.

canim 13 yillik evliyim 9 yasinda bir kizim var, kizima ilac tedavisiyle hamile kalmistim, laparoskopiyi yapan doktor yapacak sanirim umarim baska bir sorun daha cikmaz hayirlisi olsun...

Back
X