Rahim Anomalileri

MERHABA ZEYHAT..EVET BENDEDE PERDE VARDI AMELİYATIMI OLDUM 2 AY ÖNCE..AMELİYAT SONRASINDA İLAÇ VERMİŞLERDİ ONU KULLANDIM HATTA AZ BİR MİKTAR KALDI HALEN DEVAM EDİYORUM..AMELİYAT SONRASI KONTROLE GELMEM SÖYLENMİŞTİ,GEÇEN GÜN GİTTİM SONUÇLARIMA, FİLMİME FİLAN BAKILDI..TEKRARDAN KONTROL AMAÇLI Bİ RAHİM FİLMİ ÇEKİLMEM GEREKTİĞİ SÖYLENDİ..ÇÜNKÜ BU PERDE AMELİYATLARINDA AZ BİR MİKTAR BIRAKILIYORMUŞ ONU KONTROL AMAÇLI GÖREBİLMEK İÇİN İSTİYOLAR..HATTA BENDE LAPOROSKOPİ DE YAPILDI TANISAL AMAÇLI DEDİM ONDAN GÖRÜLEMİYORMU DİYE SORDUM..DR.DA LAP.NİN TÜPLERİME BAKMAK İÇİN KULLANILDIĞINI VE TÜPLERİMDE BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİ..NİSANIN ORTASI GİBİ R.FİLMİM ÇEKİLCEK BAKALIM..İNŞ.ARTIK SIKINTIM BİTERDE HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLARIZ a.s SENDE SANIRIM BEKLEMEDESİN ŞU AN..İNŞ.EN YAKIN ZAMANDA SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE HAMİLE KALIP BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ..FİLMDEN SONRA SONUÇLARI PAYLAŞIRIM BAKALIM NELER DİYECEKLER..SAĞLICAKLA KALMAN DİLEĞİYLE..kaydirigubbakcemile5

Tekrar geçmiş olsun canım inşallah tamamen alınmıştır perde. Yakında bebiş çalışmalarına başlarsın o zaman. Ben en erken temmuzda hamile kalabilirim malesef.

selam canım. ya 1 nısanda baslaması lazım adetımın yanı o gunu beklıyorum
5 gun kaldı gun sayıyorum
goguslerım sıstı ıyıce kasıklarımda agrıyo
az kaldı sımdılık tahlılde yaptırmak ıstemıyomm

Çok az kalmış canım inşallah hamilesindir. Az kaldı inşallah bir an önce bir nisan gelir tabi hamilelikle.

zeyhatcımmmm adetıme 3 gun kala ıdrar testı yaptım
ınce bı cızgı belırdı
bebıs warrrrrrrr hepınıze kısmet olur ınsallah

zeyhatcımmmm adetıme 3 gun kala ıdrar testı yaptım
ınce bı cızgı belırdı
bebıs warrrrrrrr hepınıze kısmet olur ınsallah

Süper canım. Ne güzel. Ne zaman kan testi yaptrıyorsun. İyice kesinleşir. Formumuz bebişlerle dolmaya başladı. Çok sevindim en güzel doğum günü hediyesi. Ömrün inşallah hep böyle güzel süprizlerle geçer.

canım tesekkurler herkese nasıp olur ınsallah kımse yok ama sayfalara ne oldu

Günaydın arkadaşlar ben bu ara çok yoğunum işyerinde malum seçimler oldu yeni başkan gelen giden tebrikler vs günüm yoğun geçiyor foruma pek uğrayamıyorum.Sunways tebrikler hamileymişsin çok sevindim tekrar test yaptınmı?Çizgi belirginleştimi?

Günaydın arkadaşlar ben bu ara çok yoğunum işyerinde malum seçimler oldu yeni başkan gelen giden tebrikler vs günüm yoğun geçiyor foruma pek uğrayamıyorum.Sunways tebrikler hamileymişsin çok sevindim tekrar test yaptınmı?Çizgi belirginleştimi?

Günaydın canım kolay gelsin. Başkanın değişmesi iş yerinde senin açından bir sıkıntı yaratırmı? Bu arada hamilelik nasıl gidiyor seherciğim. ıyice yuvarlaklaşmaya başlamışsındır :)) çok severim hamişlerin görüntüsünü.

selam cnm tesekkurler
pazartesı dr gıdecegız keseyı gormek ıcın
beklemedeyız su an senın durumun ne:CüvCüv:

merhaba kızlar; bende eskisi gibi girmiyorum internette.. çünkü girinci hamilelik ile ilgili bir sürü şey araştırıyorum ve kafam çok karışıyor...ben 23 haftalık oldum; bebekler iyiler dün kontrolüm vardı; iki bebek makat gelişi duruyorlar kardeş kardeş sohbet ediyorlar :)
zeyhat cığım sen bu yaz çaşımalara başlayacaktın değil mi ...inşallah herşey gönlünce olur.
sevgiler

merhaba kızlar; bende eskisi gibi girmiyorum internette.. çünkü girinci hamilelik ile ilgili bir sürü şey araştırıyorum ve kafam çok karışıyor...ben 23 haftalık oldum; bebekler iyiler dün kontrolüm vardı; iki bebek makat gelişi duruyorlar kardeş kardeş sohbet ediyorlar :)
zeyhat cığım sen bu yaz çaşımalara başlayacaktın değil mi ...inşallah herşey gönlünce olur.
sevgiler[/QUOTE
Zaman ne çabuk geçiyor yolun yarısını geçmişsin. Demek muhabbete başlamışlar doğduklarında seni çok yoracaklar şimdiden belli :))

bende temmuzun 20 sinden sonra kalabiliyorum allahta verirse bakalım.

Bride doğurdu sıra seherle sende siz doğurursunuz ben kalırım inşallah diğer arkadaşlarla, herkes sırayla bayrağı taşıyor :)

Arkadaşlar yarın ameliyat sonrası kontrol amaçlı tekrar rahim filmi çekilcem..bana dua edin inşallah filmim temiz çıkar ve artık bir sorunla karşılaşmam....:Saruboceq: sonucu çok merak ediyorum şimdiden yarın olsa da filmi çekilsemm..:çok üzgünüm:

Arkadaşlar yarın ameliyat sonrası kontrol amaçlı tekrar rahim filmi çekilcem..bana dua edin inşallah filmim temiz çıkar ve artık bir sorunla karşılaşmam....:Saruboceq: sonucu çok merak ediyorum şimdiden yarın olsa da filmi çekilsemm..:çok üzgünüm:

İnşallah kolay sıkıntısız çektirisin filmini. En önemlisi temiz çıkar. Bu ameliyatlar filmler hepsi geride kalır. Yarın haberdar et bizi.

merhaba arkadaşlar bende artık eskisi gibi internete çok giremiyorum.ışyerinde seçimlerden sonra düzenler değişti.Ben daha önce tek kişiydim bulunduğum odada şu anda ise 4 kişi olduk.Gelen gidende çok oluyor o yüzden yazamadım epeydir.Bende 27.haftanın içindeyim.ızne ayrılmak için gün sayıyorum.Şu an bir sorun yok çok şükür.Haziran başında izne ayrılacağım.Temmuzda ise doğumum var.4 ay kadar buralarda olmayacağım ama zeyhata mesaj atarım ondan alırsınız haberleri.Gerçi daha bir buçuk ay daha buralardayım yine yazarım.Herşey gönlünüze göre olsun

Zeyhatçım evet bayağı yuvarlaklaştım sana resim gönderecektim olmadı başım çok kalabalık.58 kiloydum hamile kaldığımda 9 kilo almışım şu anda 67 kiloyum..

Topiğimizin maalesef eski canlılığı kalmadı benneyaptımki

Günler ne çabuk geçiyor canım ne kaldı şurda temmuza. Hazırlıklara başlamışsındır iyice herhalde. Geçen yıl neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz. Siz doğuruyorsunuz sonra ben çalışmalara başlıyorum :) Allah hamişleri hiç eksik etmesin.

Bu arada her seçim bişeyleri değiştiriyor işine zarar gelmesinde gerisi kolay. Kalabalık olmuşsunuz en azından muhabbet olur artık odanızda :)

selamlar kızlar kac kere geldım kımse yok
su an annemlerdeyım
esım ıstanbulda
mıgde bulantılarım cok
bende buraya kactım
6 hafta 3 gunluk oldu
kese gorundu yolk sacda
su an hersey ıyı allaha sukur
burda kı dr da gıdecegım kontrole salı gunu

Back
X