S.A arkadaşım özlemişim hepinizi canım geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir beni soracak olursanız eşimde varikosel çıktı meğer o yüzden haile kalamıyomuşum ocakta ameliyat oldu bu ay sperm tahlili tekrarlandı ama malesef pek bir gelişme yok doktorumuz yurt dışında onu bekliyyoruz bakalım ne diyecek bu arada ev aldım taşınmak üzereyim her şey üst üste geldi yani eşimin şu anki sonuçlarına göre sadece tüp bebek yapabiliyoruz daha artarmı onu ise hiç bilmiyorum moralim çökük kaç aydır ameliyattan çok ümitliydim ama sonuç beki çok üzdü tabi takdir rabbimin sende canını sıkma halledilecek bişeyse hiç strese girme canım ve ben senin yerinde olsam kendi doktoruma giderdim
ayy 77 canım hadi maşallah allah sağlıklıca almayı nasip etsin nasıl geçiyor peki hamişlik keyfini çıkar
yeni arkadaşlar hepinize selam moralinizi bozmayın rabbim yazdığı saatte olur herşey bunlarsa sınav inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bebeğim; ben iyim bebekler de iyiler ; iki oğlan bekliyorum; Allah izin verirse temmuz sonu doğum yapacağım. Canım varikoseli ameliyat etirmeniz iyi olmuş; aslında ameliyattan sonra herşey yola giriyor diye biliyordum... başka dr'a mi gitseniz ; çünkü tüp bebek gerçekten zor ve maddi açıdan da çok ağır; varikoselden ameliyat olup ve doğal yoldan hamile kalan çok kişi var; belki zamanla düzelir ; 1-2 ay sonra tekrardan test yaptırsanız ! canım kendini üzme; aslında hamile kalmak için sadece bir küçük sperme ihtiyacımız var; milyonları napalım biz değilmi :) herşey yoluna girecek göreceksin...