Rahim damarlarının inceliği bebeğin tutunamaması

Merhaba arkadaşlar bana şimdiye kadar sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik tutmadı dün görüştüğüm bir doktor ısrarla rahim damarlarının ince olmasından dolayı bebeği yakalayıp tutmadığını tüp bebek heparin şart vitamin ve iğne takviyesi alman gerekiyor dedi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı bir kaç merkezle görüştüm rahim damar inceliği neymiş dedilet
Merhaba
Merhaba arkadaşlar bana şimdiye kadar sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik tutmadı dün görüştüğüm bir doktor ısrarla rahim damarlarının ince olmasından dolayı bebeği yakalayıp tutmadığını tüp bebek heparin şart vitamin ve iğne takviyesi alman gerekiyor dedi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı bir kaç merkezle görüştüm rahim damar inceliği neymiş dedilet
Merhaba umarım hala kullanıyorsunuzdur uygulamayı inşallah mesajımı görürsünüz bugün bende gittim Cüneyt beye ve bana da rahim damarlarımın dar olduğunu bebeğin tutunamayacağını normal yolla gebe kalamayacağımı aşılama ile yüzde kırk tüp bebek ile yüzde yetmiş şansım olduğunu söyledi lütfen bana yardımcı olur musunuz

Merhaba bana yardımcı olun lütfen bende tesadüf aynı doktora gittim banada aynisini dedi rahim damar incelmesi var dedi bir kimyasal gebelik vardi bende 5 adet meriofert 150 iğne verdi 3 büyük yumurtam 4.5 kucuk oluşmuş 3 gün ilişki dendi bekliyorum sonuç ne olacak banada olmazsa direk tüp bebek dun cok ağrı cektim catlatma ignesi yaptırdım pazartesi dun çatladı

Merhaba

Merhaba umarım hala kullanıyorsunuzdur uygulamayı inşallah mesajımı görürsünüz bugün bende gittim Cüneyt beye ve bana da rahim damarlarımın dar olduğunu bebeğin tutunamayacağını normal yolla gebe kalamayacağımı aşılama ile yüzde kırk tüp bebek ile yüzde yetmiş şansım olduğunu söyledi lütfen bana yardımcı olur musunuz
Sonucunuz belli oldumu sizin ins bebeginiz vardır cevabınızı bekliyorum

Bu durumda koenzimQ10 ve inositol iceren takviyeleri omega3 ile desteklemek gerekiyor kaliteyi artiriyor ve hücreleri yeniliyor KoenzimQ10 dedigmiz vitamin bence kalinlasir

Merhaba bana yardımcı olun lütfen bende tesadüf aynı doktora gittim banada aynisini dedi rahim damar incelmesi var dedi bir kimyasal gebelik vardi bende 5 adet meriofert 150 iğne verdi 3 büyük yumurtam 4.5 kucuk oluşmuş 3 gün ilişki dendi bekliyorum sonuç ne olacak banada olmazsa direk tüp bebek dun cok ağrı cektim catlatma ignesi yaptırdım pazartesi dun çatladı
Canim ins hamilesindir oldumu cevapverirmisin

Merhaba hanımlar hamileyim cuneyt beyin ve Allahin izniyle bu ay gebe kalabildim

Karabukte yaşıyorum tesadüf İstanbula gitmiştim bu ay tavsiye üzerine cuneyt beye gittim bana rahim damar daralmasi var demişti 1.5 yıldır karabukte boşa kürek salladık bir kez gebe kalmıştım mart ayında oda kimyasal olmuştu cuneyt bey bana kimyasalimin sebebinin damar daralmasi yüzünden demişti sperm içeri giremiyor dışarıda dolleniyor demişti ve 5 adet 150 meriofert iğne vermişti sonra 3 büyük 5 kucuk yumurtam oluşmuştu 8 toplamda bu yumurtalarla ya ikiz olur yada hiç tutmaz direk tüp bebek dedi tüp bebek şansım yüzde 70 di kendiligimden gebe kalmam yüzde 5 di ama şükürler olsun daha çok yeniyiz ekimin 17 de ignemi oldum yumurtam 19 çatladı 27 sinde kan testi verdim 2.46 cikti iki gün sonra 16.8 çıktı .masallah Rabbım her isteyene versin

Back
X