- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Korkma cnm ..dinlenmeye çalış ,malesef yatarak geçirecektir hamileliğin ı ,bütün dışında sabret ...tevekkül et yaşayacaklarsa zaten yaşarlar ..Hakkında hayırlısı olsunKızlar 20 haftalık hamileyim ve rahimde kisalma oldu 35 mm di 2 gün önce bugün 15 mm olmuş dikiş attılar di 13 haftalık ken ve dorduzlere hamileyim böyle şeyler yaşayanlar bebekleriniz kaç hafta dayanabildi çok korkuyorum
12 hafta dayanan bir arkadaşımvardıtabi sizin çoğulgebelik bilemeyeceğim ama arkadasim doguma kadar wc ihtiyaci harici surekli yatmisti. Stres yapmayin bol bol dinlenin insallah saglikla alırsınız kucaginizaKızlar 20 haftalık hamileyim ve rahimde kisalma oldu 35 mm di 2 gün önce bugün 15 mm olmuş dikiş attılar di 13 haftalık ken ve dorduzlere hamileyim böyle şeyler yaşayanlar bebekleriniz kaç hafta dayanabildi çok korkuyorum
Çok tşkr ederim tabi ki yatarım bi 10 hafta daha sabretseler diyorum ilk hamileligim ve ne yapicam bilmiyorumKorkma cnm ..dinlenmeye çalış ,malesef yatarak geçirecektir hamileliğin ı ,bütün dışında sabret ...tevekkül et yaşayacaklarsa zaten yaşarlar ..Hakkında hayırlısı olsun
Insallah benimkilerde dayanır12 hafta dayanan bir arkadaşımvardıtabi sizin çoğulgebelik bilemeyeceğim ama arkadasim doguma kadar wc ihtiyaci harici surekli yatmisti. Stres yapmayin bol bol dinlenin insallah saglikla alırsınız kucaginiza
Rahat ol ..ben çift rahimloyim ..kızım var,dr dediki 30 ü goremezsin ,38. Haftada normalde doğum yaptımÇok tşkr ederim tabi ki yatarım bi 10 hafta daha sabretseler diyorum ilk hamileligim ve ne yapicam bilmiyorum
Allah isterse herşey olur inşallah bnde 30 lu haftaları gorurumRahat ol ..ben çift rahimloyim ..kızım var,dr dediki 30 ü goremezsin ,38. Haftada normalde doğum yaptım
Hayır öyle dua etme,sagkiklj zamanında dogsunlar diye dua etAllah isterse herşey olur inşallah bnde 30 lu haftaları gorurum
Insallah doğarlar ama işte umudum azalıyor tabi ki Rabbim en iyisini bilir ama işte çok korkuyorum daha çok küçükler çünküHayır öyle dua etme,sagkiklj zamanında dogsunlar diye dua et
Cnm korkma ...bebekler mücadele ci olurlar r güçlü olurlar ..sen gerekli herseyi yap ,hayırlısı için dua et ..duygusallığâ yer vermeInsallah doğarlar ama işte umudum azalıyor tabi ki Rabbim en iyisini bilir ama işte çok korkuyorum daha çok küçükler çünkü
Yaticam surekli dikkat edicem ztn şuan hastane deyimCnm korkma ...bebekler mücadele ci olurlar r güçlü olurlar ..sen gerekli herseyi yap ,hayırlısı için dua et ..duygusallığâ yer verme
Ayyy dörduzmu:)nasil bi duygu anlatsana nasil kipir kipirdir senin icin?konuyla ilgili bilgim yok ama 4uzler dikkatimi cekti:)Kızlar 20 haftalık hamileyim ve rahimde kisalma oldu 35 mm di 2 gün önce bugün 15 mm olmuş dikiş attılar di 13 haftalık ken ve dorduzlere hamileyim böyle şeyler yaşayanlar bebekleriniz kaç hafta dayanabildi çok korkuyorum
Çok güzel bi duygu ama bir okadar da zor kaybetme korkusu çok fazla var cnm rabbim bana da böyle bir imtihan vermiş sabretcem kaderim de ne varsa onu yasiycamAyyy dörduzmu:)nasil bi duygu anlatsana nasil kipir kipirdir senin icin?konuyla ilgili bilgim yok ama 4uzler dikkatimi cekti:)
Sağlikla kavuşursun insallah.tüp bebek filanmiÇok güzel bi duygu ama bir okadar da zor kaybetme korkusu çok fazla var cnm rabbim bana da böyle bir imtihan vermiş sabretcem kaderim de ne varsa onu yasiycam
Yok cnm klomen le olduSağlikla kavuşursun insallah.tüp bebek filanmi
Nasil 4 üz oldu ya masallah diyorumYok cnm klomen le oldu
Evt cnm dört tane oğlum olacak inşallah :)Nasil 4 üz oldu ya masallah diyorum
Başka çocuk yok heralde ilk olacaklar:)))tek seferde 4 tane hayal bile edemiyorum:)cinsiyetler bellimi
Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı bır sekılde kucaklarımıza almayı nasip eder insallahEvt cnm dört tane oğlum olacak inşallah :)
Kızlar 20 haftalık hamileyim ve rahimde kisalma oldu 35 mm di 2 gün önce bugün 15 mm olmuş dikiş attılar di 13 haftalık ken ve dorduzlere hamileyim böyle şeyler yaşayanlar bebekleriniz kaç hafta dayanabildi çok korkuyorum
Evt cnm dört tane oğlum olacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?