Rahim dinlendirme aşamasında olanlar burayaaaa🌺

Begonvilleee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
150
146
53
37
Slmmm kızlarrrr... Yumurta toplandı, embriyo donduruldu.. Doğum kontrol hapına başladı.. Adet bekleniyor transfer için..... Eeee siz nasılsınız pekii psikolojiniz ne durumda? Kilo aldınız mı bu süreçleri yaşarkennn? Ben fena şiştimgelin dertleşelim. Dondurulan embriyolarınızın durumu nasıl?

Merhabaa bende rahim dinlendirme surecindeyim. Temmuz sonunda regl olacağım ve transfer hazırlığına başlayacağız inşallah

Doğum kontrol hapında bugün 9. İçtim.. Sizin kaç gün kaldı.. Bide sanırım 1-2kilo aldım gibi
Bana dogum kontrol hapi verilmedi. O ne için verildi. Benim ilk yumurta toplamam martta olmuştu o zaman aldım ama geçen ay biraz verdim. Benim doktorum asi olmamiçin biraz süreyi uzun tuttu. Sizin kaç tane embriyonuz var bu arada

Benimde hormonlarımı düzenlemesi için verildi birde yumurta toplamadan kaynaklı adet günüm gecikmesi diye verildi. Hap bitince adet görecekmişim. 21 günlük.. 2 embriyom var 5. Gün donduruldu ama gelişimi 4 günlükmüş. Birde 2. Kalite dedi embriyolog başkada bilgim yoksizin nasıl? Benim ilk denemem o yüzden başıma ne gelecek bilmiyorum.. Bende 1. Dozu oldum.. 2 de karasızım

Benim 3.denemem daha öncekiler tuttu ama düşükle sonuçlandı. 5 tane düşüğüm var malesef. Genetik olabileceği düşünüldü o yüzden embriyolar pgt gitti. 12 embriyoda 3 tanesini gönderdi 2 tanesi sağlıklı geldi. Ikiside transfer edilecek. Ası ben ill dozu vuruldum bu hafta ikinci dozum var. Doktorum olmam gerektiğini söyledi bende güvendim.

Yaaaa harika o zaman bu kez kesin tutacak genetikte sağlıklı olduğuna göree.. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ben hiç bilmiyorum ilk denemem.. Bir kez doğal olmuştu düşükle sonuçlandı.. İnşallah Rabbimmm bu kez yüzümüzü güldürür.. Güzel haberler verelim birbirimize inşallah

Inşallah tutar canım benim

Tedavi nerede oluyorusn

Ayy süper oldu. 2.gün kan testleri isteyeceğiz dediler bana sana ekstra bisey dediler mi
Hayır benim ki bir garip. Opu dan sonra adet görünce aradım. Adetin 3. Günü doğum kontrol hapına başlattı 21 günlük. Hap bitince adet görünce ara dediler. Sürprizciler benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…