- Konu Sahibi Begonvilleee
-
Canım benim çok yumurtası toplananlar ohss denilen bi rahatsızlık var ondan olabiliyor. Yumurtalar fazla uyarıldığı için oluyor. Kalan küçük yumurtalar içinde büyüyüp su topluyor. Bu tedavi edilmezse ciddi olabiliyor allah korusun. O yüzden hemen doktoruna haber vermelisin24 yumurta toplandı ne olmusum anlamadim bu arada
Ben de rahim dinlendirmedeyim temmuz sonuna doğru regl olcam umarım gecikme filan olmaz. Ben de kışla başkentte tedavi oluyorum bu arada. Umarım güzel sonuçlar alırızAdana Medline da. Sen?
Umarım hepimizin yüzü gülerBen de rahim dinlendirmedeyim temmuz sonuna doğru regl olcam umarım gecikme filan olmaz. Ben de kışla başkentte tedavi oluyorum bu arada. Umarım güzel sonuçlar alırız
Bende en fazla 3 gün sonra regl olcam sanırımBen de rahim dinlendirmedeyim temmuz sonuna doğru regl olcam umarım gecikme filan olmaz. Ben de kışla başkentte tedavi oluyorum bu arada. Umarım güzel sonuçlar alırız
2 tane bekliyorBende en fazla 3 gün sonra regl olcam sanırımkaç tane bebişiniz bekliyor
Benimde 2 tane çok şükür2 tane bekliyorsizin pekii?
Yaaa bende regl bekliyorum en geç çarşamba günü gelecekKızlar merhaba hayırlı olsun tedavimiz hepimizin ben de Rahim dinlendirmedeyim bayramda regli olucam bugun yrn baslıcaz heyecanlı baya beslenme suanda dikkat ediyormusunuz
Çok şükür umarım her sey istediğiniz gibi ilerlerlerBenimde 2 tane çok şükürgittiniz mi doktora. Geçti mi ağrı sızı?
Selam bende rahim dinlendirmedeyim 2 tane embriyo donduruldu ilaç kullanıyorum adet olup gidecem transfere aksilik çıkmassa ben kilo aldım ilaçlar yapar mi kiSlmmm kızlarrrr... Yumurta toplandı, embriyo donduruldu.. Doğum kontrol hapına başladı.. Adet bekleniyor transfer için..... Eeee siz nasılsınız pekii psikolojiniz ne durumda? Kilo aldınız mı bu süreçleri yaşarkennn? Ben fena şiştimgelin dertleşelim. Dondurulan embriyolarınızın durumu nasıl?
Benimde redline 8gun varAaaa benimde 10 gün kaldıııbirlikte bekliyeceğizz.. Yoldaş oldun banaaa
Bende adet bekliyorum transfer İcin vqlla kilo alınmaz diyo doktor lar ama ben aldım bide siskinlik seklinde ya stresten yiyoruz bide ben sigarayı bıraktım ona da bağlıyorumSelam bende rahim dinlendirmedeyim 2 tane embriyo donduruldu ilaç kullanıyorum adet olup gidecem transfere aksilik çıkmassa ben kilo aldım ilaçlar yapar mi ki
Mayisin son haftası histereskopi oldum 10 gün sonra tedaviye başladım çok etkiledi beni çok yemiyorum ama sistimBende adet bekliyorum transfer İcin vqlla kilo alınmaz diyo doktor lar ama ben aldım bide siskinlik seklinde ya stresten yiyoruz bide ben sigarayı bıraktım ona da bağlıyorum
İlaclar vücuttan gidince gider inş diğer iğneler daha agır mıs sanırım transfer öncesi yan etkileri varmıs histeroskopi ne için oldunuz kimisinde Rahim de çiziliomus daha iyi oluomusMayisin son haftası histereskopi oldum 10 gün sonra tedaviye başladım çok etkiledi beni çok yemiyorum ama sistim
Mayisin son haftası histereskopi oldum 10 gün sonra tedaviye başladım çok etkiledi beni çok yemiyorum ama sistim
Polip vardı onu aldılar çizik atmadılar benimde aklıma gelmedi açıkçası kac gün sürüyor ki rahim hazırlığı adet ginu de sayıyorlardı bu hazırlık aşamasındaİlaclar vücuttan gidince gider inş diğer iğneler daha agır mıs sanırım transfer öncesi yan etkileri varmıs histeroskopi ne için oldunuz kimisinde Rahim de çiziliomus daha iyi oluomus
Yok doktorun en iyisini bilir bende burda okurken dikkatimi cekmişti ondan dedim bnde bayramda regli Olcan dedi doktorum gelen yok henüzPolip vardı onu aldılar çizik atmadılar benimde aklıma gelmedi açıkçası kac gün sürüyor ki rahim hazırlığı adet ginu de sayıyorlardı bu hazırlık aşamasında
Bende 27 sinde adet olmam gerekli ilaç kullanıyor kusun bu surecteYok doktorun en iyisini bilir bende burda okurken dikkatimi cekmişti ondan dedim bnde bayramda regli Olcan dedi doktorum gelen yok henüzozaman başlıcaz. herhalde 2 hafta Rahim kalınlasmasına göre sanırım
Ben lucrin bulunacak 21 temmuz adetin başlayınca estirofem 3 gün içip gidecem konturoleBende 27 sinde adet olmam gerekli ilaç kullanıyor kusun bu surecte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?