Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerede yaptırdınızBen özelde yaptım dr çok iyidi anestezi yapılmadan yaptı yanlış hatırlamıyorsam 5 dakika içinde bitti biraz ağrısı oluyor dr çok önemli
Geçmiş olsun şimdiden
Kesinlikle şişli echomarda cevat bayrak hocaya gitmenizi tavsiye ederim. Daha önce 2 defa özelde çektirdim filmler çok kötüydü ve 1 tüpüm kapalıydı cevat hoca hem hsg çekti kapalı görünce selektif salpingografi yöntemiyle açtı. Özellerde açma işleminden bahsedilmedi bile direk aşılama dediler boşuna 2 yıl kaybettim. Ve Özellerde anezteziyle çektirmeme rağmen 3 gün ağrı ve kanama yaşadım. Cevat hoca hsg yi de açma işlemini de aneztezisiz yaptı ve canım yanmadı kanamamdaa asla olmadı. Çıkınca koşarak durağa gittim o derece.. Ve cevat hocaya neden canım acımadı dedim daha önce çok ağrı yaşadığımı anlattım biz görüntüleme merkezi olarak c kollu son çıkan cihazı kullanıyoruz. Çektirdiğiniz filmler çok eski cihazlar ağrı bu yüzden oluyor dedi. Üstelik ücreti özelde çektirdiğim hsg den 600tl daha ucuzdu. Bence kesinlikle oraya gidin kapalı çıksa dahi açılma şansı varsa 200tl gibi bir farkla o an açıyor.Arkadaşlar istanbulda anestezili rahim filmi çekilen varmı.Galiba devlet hastanelerinde anestezili yapmıyolar dimi?Bilgisi olan varmı
Ayrıca devlette asla böyle bir işlemi önermiyorum. Şişli echomarda aneztezilide çekiyorlar ama gerçekten muayeneden bile kaçan biri olarak söylüyorum hsg de hiç hissetmedim açtırma işleminde hafif adet sancısı gibi alt karında baskı oldu ama şiddetli değildi.Arkadaşlar istanbulda anestezili rahim filmi çekilen varmı.Galiba devlet hastanelerinde anestezili yapmıyolar dimi?Bilgisi olan varmı
Kesinlikle önermeyeceğim hastaneyi de belirteyim. Güneşli medicine. Yeni adı asya üniv hast. Sanırım. Aneztezili olduğu halde film berbattı hiç bir doktor da filmi anlamadı boşuna 2 yıl önce 1500 tl ödedim. Şişli de hsg ve açma işlemine 6.ayda toplam 800tl gibi bir fiyat ödedimArkadaşlar istanbulda anestezili rahim filmi çekilen varmı.Galiba devlet hastanelerinde anestezili yapmıyolar dimi?Bilgisi olan varmı
Teşekkürler 3 tane kürtajım var benim,çok korkuyorum bayıltmadan bu işlemi yaptırmayaKesinlikle önermeyeceğim hastaneyi de belirteyim. Güneşli medicine. Yeni adı asya üniv hast. Sanırım. Aneztezili olduğu halde film berbattı hiç bir doktor da filmi anlamadı boşuna 2 yıl önce 1500 tl ödedim. Şişli de hsg ve açma işlemine 6.ayda toplam 800tl gibi bir fiyat ödedim
Teşekkürler nekadara çektirdinizMerhaba kızlar bugün HSG(Rahim Filmi) çektirdim. Anestezili oldu. Sol tüpüm kapalıymış, doktor açmış. Ayıldıktan sonra yarım saat hafif regli sancısı gibi bir sancım oldu, sonrasında geçti. Yalova'da Atakent Hastanesi'nde çektirdim. Doktorum Sedat Tekeli'ydi. Yakın bölgede doktor arayan varsa öneririm.![]()
Rica ederim, 850₺ ödeme yaptıkTeşekkürler nekadara çektirdiniz
Bayıltarakta yapıyorlar. Cevat bayrak hocayı netten araştırın derim pişman olmazsınız. Mühim olan ağrısız olması. Farklı bir yerde yaptırırsanızda c kollu cihaz olup olmadığını sormanızı tavsiye edebilirim.Teşekkürler 3 tane kürtajım var benim,çok korkuyorum bayıltmadan bu işlemi yaptırmaya