bende perşembe günü çektrcm inş. fayda görürüm.Merhaba rahim filminin yarari oldugunu duydum yararini goren var mmi
Insallah ama ben cektiremiyorum bu ay yer yok musbende perşembe günü çektrcm inş. fayda görürüm.
Cnm ya ozel hastanede mi cektireceksiInsallah ama ben cektiremiyorum bu ay yer yok mus
Bencede canin dogum sancisi adet sancisi korkulacak birsey yok bence sonucu guzel olsun yeter ki yumurtan varmiymis baktirdin misenin sorunun neHastalığımın 7. günü yani yarın çektircm hastalığın tamamen bitmesi gerekiyrmş bende özel hastaneye gidiyrm normal 350 tl anestesili 550 tl. biraz korkum var ama 10.dk işlem içinde vucudumu uyuşturmalarını istemiyorum...
klomen + çatlatma iğnesi kullandım tutmadı hastalığımın 4. günü gittim rahim filmi istedi bazen tortular tüpleri tıkayblyrms inş bi sorun çıkmaz benim görünürde sorunum yok gibiBencede canin dogum sancisi adet sancisi korkulacak birsey yok bence sonucu guzel olsun yeter ki yumurtan varmiymis baktirdin misenin sorunun ne
Insallah bu ay hepimiz hamis kalirizzzklomen + çatlatma iğnesi kullandım tutmadı hastalığımın 4. günü gittim rahim filmi istedi bazen tortular tüpleri tıkayblyrms inş bi sorun çıkmaz benim görünürde sorunum yok gibi
Ins bu ay hepimiz hamis kaliriz cnm ek bitki kurleri uyguluyor musun4 ay oldu hala yok
Merhaba canim yumurtan varmiymis peki ins. Hepimiz bu ay hamis oluruzMerhaba arkadaşlar bugün rahim filmi çekildim hiç birşey hissetmedim korkulacak hiç birşey yok adetimin 7 günü anestezili kanamam oldu hala devam ediyor antibiyotik verdi doktorum dediki bu ay şansın çok yüksek dedi hamilelik için hayırlısı bakalım
denemediğimiz şey kalmadıIns bu ay hepimiz hamis kaliriz cnm ek bitki kurleri uyguluyor musun
7.günü adetimin geçen ay 1yumurtam vardı tutmdı bakalım önümüzdeki aylarda inşallah tutarMerhaba canim yumurtan varmiymis peki ins. Hepimiz bu ay hamis oluruz
Bu ay yumurtan varmiymis cnm balik yogurt yumurta ye bol bol7.günü adetimin geçen ay 1yumurtam vardı tutmdı bakalım önümüzdeki aylarda inşallah tutar
Bu bi macun varmis cnm fatih sultan mehmet macunu diyor kullandin mi onudenemediğimiz şey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?