rahim filmi cekildikten sonra hamile kalan var mi

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
Merhaba rahim filminin yarari oldugunu duydum yararini goren var mmi

Hastalığımın 7. günü yani yarın çektircm hastalığın tamamen bitmesi gerekiyrmş bende özel hastaneye gidiyrm normal 350 tl anestesili 550 tl. biraz korkum var ama 10.dk işlem içinde vucudumu uyuşturmalarını istemiyorum...

Ben 16 ağustos ta çektirmiştim 5 ay oldu gebe kalamadim tüplerim tıkalı cikti acildilar en azından umut oluyo suan benim için ama benim bi arkadasim cektirdigi ay hamile kaldı

Bencede canin dogum sancisi adet sancisi korkulacak birsey yok bence sonucu guzel olsun yeter ki yumurtan varmiymis baktirdin misenin sorunun ne

Merhaba arkadaşlar bugün rahim filmi çekildim hiç birşey hissetmedim korkulacak hiç birşey yok adetimin 7 günü anestezili kanamam oldu hala devam ediyor antibiyotik verdi doktorum dediki bu ay şansın çok yüksek dedi hamilelik için hayırlısı bakalım

Bencede canin dogum sancisi adet sancisi korkulacak birsey yok bence sonucu guzel olsun yeter ki yumurtan varmiymis baktirdin misenin sorunun ne
klomen + çatlatma iğnesi kullandım tutmadı hastalığımın 4. günü gittim rahim filmi istedi bazen tortular tüpleri tıkayblyrms inş bi sorun çıkmaz benim görünürde sorunum yok gibi

Merhaba canim yumurtan varmiymis peki ins. Hepimiz bu ay hamis oluruz

Arkadaşlar tanıdığım birisi gitmediği doktor kalmamış sonra incir kürünü denemiş şuan 4 aylık hamile bende dün akşam başladım inş. fayda eder...

kızlar merhaba bende dün muane oldum doktor rahim filmi çekilmemi istedi ama ben çok korkuyorum özele yaptırayım dedim kaç yeri aradıysam 500/600/750 dediler hep 10 dk lık bi işlem için okadar para vermek istemiyorum. ama çok korkuyorum izmirde bildiğiniz güzel bir yer varmı

Gecen yil aralık ayında dış gebelik geçirdim 6 ay korunma sonrası temmuzda rahim filmi cektirdim 3. Ayda hamile kaldım benim sol tupum açık dolum tam ama fazla kivrimli cikti sag tupten oldu kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…