rahim filmi cekildikten sonra hamile kalan var mi

Canim universite arastirma hastanesi ucretsiz yapiyor

Ayrica korkma canim sonu guzel bitecek onu dusun cogu insan cektirdigi ay gebe kaliyor

Gecen yil aralık ayında dış gebelik geçirdim 6 ay korunma sonrası temmuzda rahim filmi cektirdim 3. Ayda hamile kaldım benim sol tupum açık dolum tam ama fazla kivrimli cikti sag tupten oldu kızım
Masallah kocaman kiz olmus

Gecen yil aralık ayında dış gebelik geçirdim 6 ay korunma sonrası temmuzda rahim filmi cektirdim 3. Ayda hamile kaldım benim sol tupum açık dolum tam ama fazla kivrimli cikti sag tupten oldu kızım
Bana da tüplerin açık ama biraz normalden fazla kıvrım var demişlerdi...yani benim de zor mu olur çocuk dr net bişey dememişti ne yapmalıyım ltfen cevap ameliyata gerek var mı

Bana da tüplerin açık ama biraz normalden fazla kıvrım var demişlerdi...yani benim de zor mu olur çocuk dr net bişey dememişti ne yapmalıyım ltfen cevap ameliyata gerek var mı
Tatlim korkma bak bu film sayesinde tikali olan tupun ve damarlarin acilacak

Tatlim korkma bak bu film sayesinde tikali olan tupun ve damarlarin acilacak
Kivrimlar yumurta ile sperm in bulusmasini geciktire bilir canim baska birsey olacagini sanmiyorum

gecikiyo zaten...üzülüyorum tüplerin açık olmasa tüp bebek derdim ama dedi dr ama biraz kıvrımlıymış bide çift boynuzlu rahim hafifi çökük yok yok yani rabbim bana da nasip eder mi...inşallah

Ayrica korkma canim sonu guzel bitecek onu dusun cogu insan cektirdigi ay gebe kaliyor
Cevap için teşekkür ederim canım inşallah allahım güzel sonuçlar alırız. Çok korkuyorum devlet hastanesinde yaptıracagım ama anastezi yapmadıkları için çok geriliyorum.

Cevap için teşekkür ederim canım inşallah allahım güzel sonuçlar alırız. Çok korkuyorum devlet hastanesinde yaptıracagım ama anastezi yapmadıkları için çok geriliyorum.
Yok cnm korkma gozunu kapat bebegini dusun bebegine gebe kalinca esine nasil supriz yapacagini dusun alttan ultrasyon yaptirdin mi hic veya asilama

A
gecikiyo zaten...üzülüyorum tüplerin açık olmasa tüp bebek derdim ama dedi dr ama biraz kıvrımlıymış bide çift boynuzlu rahim hafifi çökük yok yok yani rabbim bana da nasip eder mi...inşallah
Aman ha canim stres uzuntu bizden hepimizden uzak dursun. Yumurtaliginda sorun yoksa tup bebek yaptirin canim yumurtalarin bitmeden

Yok cnm korkma gozunu kapat bebegini dusun bebegine gebe kalinca esine nasil supriz yapacagini dusun alttan ultrasyon yaptirdin mi hic veya asilama
Alttan ultrason yaptırdım muane ederken olmuştu yani alttan kamera ile muane olmuştu oysa eğer ama aşılama yaptırmadım

canımm ben özelde uyutularak çektirmiştim pkodan başka hiç bi problem çıkmamıştı..hamilede kalmamıştımm..iş yerinden bi arkadaşım benden önce çektirmişti o ay hamile kaldı...şuanda hayırlısıyla aldı bebeğini kucağına

Tüp bebeğe şimdi gerek kalır mı bilmiyorum da üzgünüm.. biraz kıvrımlı olması yapışıklık mı demek acaba hiç böyle olan yok mu

Alttan ultrason yaptırdım muane ederken olmuştu yani alttan kamera ile muane olmuştu oysa eğer ama aşılama yaptırmadım
Tamam cnm alt muayeneyi dusun filim de oyle aciyacak birsey yok rahim cok esnek yapiya sahipsin nasil oradan bebek cikacak kadar aciliyorsa filim cekilirkende acilir. Onemli olan kasma rahatla yeter hepimizi ilk gun korkusu sarmadi mi sardi ama korkulacak birsey varmiymis yokmus hepsi sadece kilakdan dolma bilgiler. Acir icim disima cikti parcaladilar resmen bunlar abartmalar. Sakin ol yeter cnm

Pkolrda gebelik daha zorlasiyor ama pkololularin yapmasi gerekenler basinda zayiflamak stresten uzak kalmak bol yuruyus yapmak pozitif dusunmek allahim sanada bize de nasip eder insallah allahin yaninda cok var yeerki istemesini bilelim

Pkolrda gebelik daha zorlasiyor ama pkololularin yapmasi gerekenler basinda zayiflamak stresten uzak kalmak bol yuruyus yapmak pozitif dusunmek allahim sanada bize de nasip eder insallah allahin yaninda cok var yeerki istemesini bilelim
canım ben kilolu sayılmam işin güzel tarafıda bu yönden çok şanslıyım..inşallah canımm benimm inşallahh sağlıklı hayırlısını nasip etsin Rabbim isteyen bütün herkeze

ALSANCAK BARIŞTA ÇEKTİRDİM BEN GEÇEN AYIN SONU.ANESTEZİ ALDIM 500 LİRA VERDİM KENDİ DR ÇEKTİ.

canım ben kilolu sayılmam işin güzel tarafıda bu yönden çok şanslıyım..inşallah canımm benimm inşallahh sağlıklı hayırlısını nasip etsin Rabbim isteyen bütün herkeze
Cnm sogan kuru felan denedin mi veya o polipler alinmiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…