Canim universite arastirma hastanesi ucretsiz yapiyorkızlar merhaba bende dün muane oldum doktor rahim filmi çekilmemi istedi ama ben çok korkuyorum özele yaptırayım dedim kaç yeri aradıysam 500/600/750 dediler hep 10 dk lık bi işlem için okadar para vermek istemiyorum. ama çok korkuyorum izmirde bildiğiniz güzel bir yer varmı
Ayrica korkma canim sonu guzel bitecek onu dusun cogu insan cektirdigi ay gebe kaliyorkızlar merhaba bende dün muane oldum doktor rahim filmi çekilmemi istedi ama ben çok korkuyorum özele yaptırayım dedim kaç yeri aradıysam 500/600/750 dediler hep 10 dk lık bi işlem için okadar para vermek istemiyorum. ama çok korkuyorum izmirde bildiğiniz güzel bir yer varmı
Masallah kocaman kiz olmusGecen yil aralık ayında dış gebelik geçirdim 6 ay korunma sonrası temmuzda rahim filmi cektirdim 3. Ayda hamile kaldım benim sol tupum açık dolum tam ama fazla kivrimli cikti sag tupten oldu kızım
Bana da tüplerin açık ama biraz normalden fazla kıvrım var demişlerdi...yani benim de zor mu olur çocuk dr net bişey dememişti ne yapmalıyım ltfen cevap ameliyata gerek var mıGecen yil aralık ayında dış gebelik geçirdim 6 ay korunma sonrası temmuzda rahim filmi cektirdim 3. Ayda hamile kaldım benim sol tupum açık dolum tam ama fazla kivrimli cikti sag tupten oldu kızım
Tatlim korkma bak bu film sayesinde tikali olan tupun ve damarlarin acilacakBana da tüplerin açık ama biraz normalden fazla kıvrım var demişlerdi...yani benim de zor mu olur çocuk dr net bişey dememişti ne yapmalıyım ltfen cevap ameliyata gerek var mı
Tatlim korkma bak bu film sayesinde tikali olan tupun ve damarlarin acilacak
Kivrimlar yumurta ile sperm in bulusmasini geciktire bilir canim baska birsey olacagini sanmiyorumBana da tüplerin açık ama biraz normalden fazla kıvrım var demişlerdi...yani benim de zor mu olur çocuk dr net bişey dememişti ne yapmalıyım ltfen cevap ameliyata gerek var mı
Cevap için teşekkür ederim canım inşallah allahım güzel sonuçlar alırız. Çok korkuyorum devlet hastanesinde yaptıracagım ama anastezi yapmadıkları için çok geriliyorum.Ayrica korkma canim sonu guzel bitecek onu dusun cogu insan cektirdigi ay gebe kaliyor
Yok cnm korkma gozunu kapat bebegini dusun bebegine gebe kalinca esine nasil supriz yapacagini dusun alttan ultrasyon yaptirdin mi hic veya asilamaCevap için teşekkür ederim canım inşallah allahım güzel sonuçlar alırız. Çok korkuyorum devlet hastanesinde yaptıracagım ama anastezi yapmadıkları için çok geriliyorum.
Aman ha canim stres uzuntu bizden hepimizden uzak dursun. Yumurtaliginda sorun yoksa tup bebek yaptirin canim yumurtalarin bitmedengecikiyo zaten...üzülüyorum tüplerin açık olmasa tüp bebek derdim ama dedi dr ama biraz kıvrımlıymış bide çift boynuzlu rahim hafifi çökük yok yok yani rabbim bana da nasip eder mi...inşallah
Alttan ultrason yaptırdım muane ederken olmuştu yani alttan kamera ile muane olmuştu oysa eğer ama aşılama yaptırmadımYok cnm korkma gozunu kapat bebegini dusun bebegine gebe kalinca esine nasil supriz yapacagini dusun alttan ultrasyon yaptirdin mi hic veya asilama
Tamam cnm alt muayeneyi dusun filim de oyle aciyacak birsey yok rahim cok esnek yapiya sahipsin nasil oradan bebek cikacak kadar aciliyorsa filim cekilirkende acilir. Onemli olan kasma rahatla yeter hepimizi ilk gun korkusu sarmadi mi sardi ama korkulacak birsey varmiymis yokmus hepsi sadece kilakdan dolma bilgiler. Acir icim disima cikti parcaladilar resmen bunlar abartmalar. Sakin ol yeter cnmAlttan ultrason yaptırdım muane ederken olmuştu yani alttan kamera ile muane olmuştu oysa eğer ama aşılama yaptırmadım
Pkolrda gebelik daha zorlasiyor ama pkololularin yapmasi gerekenler basinda zayiflamak stresten uzak kalmak bol yuruyus yapmak pozitif dusunmek allahim sanada bize de nasip eder insallah allahin yaninda cok var yeerki istemesini bilelimcanımm ben özelde uyutularak çektirmiştim pkodan başka hiç bi problem çıkmamıştı..hamilede kalmamıştımm..iş yerinden bi arkadaşım benden önce çektirmişti o ay hamile kaldı...şuanda hayırlısıyla aldı bebeğini kucağına
Hic boyle birseyle karsilasmadim sahsen benTüp bebeğe şimdi gerek kalır mı bilmiyorum da üzgünüm.. biraz kıvrımlı olması yapışıklık mı demek acaba hiç böyle olan yok mu
canım ben kilolu sayılmam işin güzel tarafıda bu yönden çok şanslıyım..inşallah canımm benimm inşallahh sağlıklı hayırlısını nasip etsin Rabbim isteyen bütün herkezePkolrda gebelik daha zorlasiyor ama pkololularin yapmasi gerekenler basinda zayiflamak stresten uzak kalmak bol yuruyus yapmak pozitif dusunmek allahim sanada bize de nasip eder insallah allahin yaninda cok var yeerki istemesini bilelim
kızlar merhaba bende dün muane oldum doktor rahim filmi çekilmemi istedi ama ben çok korkuyorum özele yaptırayım dedim kaç yeri aradıysam 500/600/750 dediler hep 10 dk lık bi işlem için okadar para vermek istemiyorum. ama çok korkuyorum izmirde bildiğiniz güzel bir yer varmı
Cnm sogan kuru felan denedin mi veya o polipler alinmiyor mucanım ben kilolu sayılmam işin güzel tarafıda bu yönden çok şanslıyım..inşallah canımm benimm inşallahh sağlıklı hayırlısını nasip etsin Rabbim isteyen bütün herkeze
Gebelik varmi cnmALSANCAK BARIŞTA ÇEKTİRDİM BEN GEÇEN AYIN SONU.ANESTEZİ ALDIM 500 LİRA VERDİM KENDİ DR ÇEKTİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?