rahim filmi cekildikten sonra hamile kalan var mi

Ben 16 ağustos ta çektirmiştim 5 ay oldu gebe kalamadim tüplerim tıkalı cikti acildilar en azından umut oluyo suan benim için ama benim bi arkadasim cektirdigi ay hamile kaldı
Merhaba. Bende kasim 19 da rahim filmi çekindim ve bugün adetimin 32. Günü yarin olmam gerekio ve hic bir belirti yok adete dair sizdede boyle olmusmuydu

sen neler yapıyorsun canım şuanda tedaviye başladınız mı
Ben suan bal tarcin corek otu kullaniyorum udul kahr ve uzerlik tohumu kullaniyorum bir kac gune kadar fatih sultan mehmet macunu kullanacagim. Benim yasim ocak onaltida dolacak tup bebege basliyoruz. Kismet ins gerek kalmadan tup bebege gebe kalirim

Ne kadarlik evlisin cnm senin oykun nedir
4yıllık ewliyim canım bende pko var eşim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu değerleri Allaha şükür çok iyi oldu...1.aşılamam tutmadı 2.si tutttu kimyasal çıktı 3.aşılamamı bugün oldum beklemedeyim

herşeyin hayırlısı canımm Allahtan ümit kesilmez inşallah o kadar iğne ilaç stres sürecine hiç gerek kalmaz canımm cümlemiz kavuşuruzz cennet meyvemize

Ay canim hadi bakalim gun sayiyoruz seninle memleket neresi kac yumurtan vardi rahim filmi cekildi mi

Ay canim hadi bakalim gun sayiyoruz seninle memleket neresi kac yumurtan vardi rahim filmi cekildi mi
saol canımm benim insan yalnız olmadığını biliyo sizler sayesinde memleket manisa ama denizlide oturuyoruzz canımm..baya çok yumurtam vardı rahim filminide yaklaşık çektireli 1 sene oldu tatlımm

saol canımm benim insan yalnız olmadığını biliyo sizler sayesinde memleket manisa ama denizlide oturuyoruzz canımm..baya çok yumurtam vardı rahim filminide yaklaşık çektireli 1 sene oldu tatlımm
Anladim cnm yeniden cektirseydin keske evet malesef bizi disarida anlayan yok butun herkes kafaya takma olur diyor ve cok sinir oluyorum onun yerine sunu yap faydaliymis desinlrr

Anladim cnm yeniden cektirseydin keske evet malesef bizi disarida anlayan yok butun herkes kafaya takma olur diyor ve cok sinir oluyorum onun yerine sunu yap faydaliymis desinlrr
aynen canım ya herkezde bi bilmişlik var sadece kafaya takma olur olur

Canım geçmiş olsun.. Ben dün 9eylüle gittim ama adetim bitmişti yani son günüydü diye bakmadı doktor.. Önümüzdeki ay bütün tetkîkler yapılcak.. Siemar (simir) testini istedi.. Adetimin ilk günü kan hormon bütün testlerim yapılcak.. Adetin üçüncü günü rahim filmi çekilcek.. Önümüzdeki ay olcak işte :/ sabredersem eğer bu ay hiç bir şey yapmıyorum.. Belki stresten kurtulurum.. Sadece 10.günden itibaren gün aşırı ilişki demicem bu ay..

Insallah hamissindir yumurtan varmiydi
İnşallah kisa zamanda hepimiz müjdeli haberi alırız. Bu ay yumurta takibine gitmedim 4 ay klomen kullandım yumurtalar oluşmuştu ama bu ay gelişti mi bilmiyorum. Adet belirtisi deyok kan versem erken mi

canım sen 9 eylül de mi tüp bebek yaptıracaksın

İnşallah kisa zamanda hepimiz müjdeli haberi alırız. Bu ay yumurta takibine gitmedim 4 ay klomen kullandım yumurtalar oluşmuştu ama bu ay gelişti mi bilmiyorum. Adet belirtisi deyok kan versem erken mi
Adete kacgun var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…