midemde gastrit ve reflü olduğu için deneyemiyorum canımm....poliplerde çok fazla bi büyüme olursa alınabiliyor diye biliyorummCnm sogan kuru felan denedin mi veya o polipler alinmiyor mu
Merhaba. Bende kasim 19 da rahim filmi çekindim ve bugün adetimin 32. Günü yarin olmam gerekio ve hic bir belirti yok adete dair sizdede boyle olmusmuyduBen 16 ağustos ta çektirmiştim 5 ay oldu gebe kalamadim tüplerim tıkalı cikti acildilar en azından umut oluyo suan benim için ama benim bi arkadasim cektirdigi ay hamile kaldı
Insallah hamissindir yumurtan varmiydiMerhaba. Bende kasim 19 da rahim filmi çekindim ve bugün adetimin 32. Günü yarin olmam gerekio ve hic bir belirti yok adete dair sizdede boyle olmusmuydu
Evet cnm alinabiliniyormidemde gastrit ve reflü olduğu için deneyemiyorum canımm....poliplerde çok fazla bi büyüme olursa alınabiliyor diye biliyorumm
bende öyle duymuştum canımEvet cnm alinabiliniyor
sen neler yapıyorsun canım şuanda tedaviye başladınız mıEvet cnm alinabiliniyor
Ne kadarlik evlisin cnm senin oykun nedirbende öyle duymuştum canım
Ben suan bal tarcin corek otu kullaniyorum udul kahr ve uzerlik tohumu kullaniyorum bir kac gune kadar fatih sultan mehmet macunu kullanacagim. Benim yasim ocak onaltida dolacak tup bebege basliyoruz. Kismet ins gerek kalmadan tup bebege gebe kalirimsen neler yapıyorsun canım şuanda tedaviye başladınız mı
4yıllık ewliyim canım bende pko var eşim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu değerleri Allaha şükür çok iyi oldu...1.aşılamam tutmadı 2.si tutttu kimyasal çıktı 3.aşılamamı bugün oldum beklemedeyimNe kadarlik evlisin cnm senin oykun nedir
herşeyin hayırlısı canımm Allahtan ümit kesilmez inşallah o kadar iğne ilaç stres sürecine hiç gerek kalmaz canımm cümlemiz kavuşuruzz cennet meyvemizeBen suan bal tarcin corek otu kullaniyorum udul kahr ve uzerlik tohumu kullaniyorum bir kac gune kadar fatih sultan mehmet macunu kullanacagim. Benim yasim ocak onaltida dolacak tup bebege basliyoruz. Kismet ins gerek kalmadan tup bebege gebe kalirim
Ay canim hadi bakalim gun sayiyoruz seninle memleket neresi kac yumurtan vardi rahim filmi cekildi mi4yıllık ewliyim canım bende pko var eşim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu değerleri Allaha şükür çok iyi oldu...1.aşılamam tutmadı 2.si tutttu kimyasal çıktı 3.aşılamamı bugün oldum beklemedeyim
Kimyasal gebelik te gebelik bulgusu var kese mi yok oluyoherşeyin hayırlısı canımm Allahtan ümit kesilmez inşallah o kadar iğne ilaç stres sürecine hiç gerek kalmaz canımm cümlemiz kavuşuruzz cennet meyvemize
saol canımm benim insan yalnız olmadığını biliyo sizler sayesindeAy canim hadi bakalim gun sayiyoruz seninle memleket neresi kac yumurtan vardi rahim filmi cekildi mi
kesede oluşabiliyo canım ama daha sonra ugsde görünmüyoKimyasal gebelik te gebelik bulgusu var kese mi yok oluyo
Anladim cnm yeniden cektirseydin keske evet malesef bizi disarida anlayan yok butun herkes kafaya takma olur diyor ve cok sinir oluyorum onun yerine sunu yap faydaliymis desinlrrsaol canımm benim insan yalnız olmadığını biliyo sizler sayesindememleket manisa ama denizlide oturuyoruzz canımm..baya çok yumurtam vardı rahim filminide yaklaşık çektireli 1 sene oldu tatlımm
aynen canım ya herkezde bi bilmişlik var sadece kafaya takma olur olurAnladim cnm yeniden cektirseydin keske evet malesef bizi disarida anlayan yok butun herkes kafaya takma olur diyor ve cok sinir oluyorum onun yerine sunu yap faydaliymis desinlrr
Canım geçmiş olsun.. Ben dün 9eylüle gittim ama adetim bitmişti yani son günüydü diye bakmadı doktor.. Önümüzdeki ay bütün tetkîkler yapılcak.. Siemar (simir) testini istedi.. Adetimin ilk günü kan hormon bütün testlerim yapılcak.. Adetin üçüncü günü rahim filmi çekilcek.. Önümüzdeki ay olcak işte :/ sabredersem eğerkızlar merhaba bende dün muane oldum doktor rahim filmi çekilmemi istedi ama ben çok korkuyorum özele yaptırayım dedim kaç yeri aradıysam 500/600/750 dediler hep 10 dk lık bi işlem için okadar para vermek istemiyorum. ama çok korkuyorum izmirde bildiğiniz güzel bir yer varmı
İnşallah kisa zamanda hepimiz müjdeli haberi alırız. Bu ay yumurta takibine gitmedim 4 ay klomen kullandım yumurtalar oluşmuştu ama bu ay gelişti mi bilmiyorum. Adet belirtisi deyok kan versem erken miInsallah hamissindir yumurtan varmiydi
Canım geçmiş olsun.. Ben dün 9eylüle gittim ama adetim bitmişti yani son günüydü diye bakmadı doktor.. Önümüzdeki ay bütün tetkîkler yapılcak.. Siemar (simir) testini istedi.. Adetimin ilk günü kan hormon bütün testlerim yapılcak.. Adetin üçüncü günü rahim filmi çekilcek.. Önümüzdeki ay olcak işte :/ sabredersem eğerbu ay hiç bir şey yapmıyorum.. Belki stresten kurtulurum.. Sadece 10.günden itibaren gün aşırı ilişki demicem bu ay..
Adete kacgun var canimİnşallah kisa zamanda hepimiz müjdeli haberi alırız. Bu ay yumurta takibine gitmedim 4 ay klomen kullandım yumurtalar oluşmuştu ama bu ay gelişti mi bilmiyorum. Adet belirtisi deyok kan versem erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?