- 14 Kasım 2014
- 369
- 63
- 43
Slm cnm sakın kullanma hamile kalma ıyı guzel fakat Rahîm filmi olcagi ıcın cok risk hamileyken girmek hsg sonrası git sor kullan cnm cunku hamile ligin kolaylastırıyo klomenkızlar rahim filmi çekilecek ayda klomen kullanılmıyormu ben kullqnmak istiyorum dr kullanma diye msj atmışbilginiz varmı
Slm cnm sakın kullanma hamile kalma ıyı guzel fakat Rahîm filmi olcagi ıcın cok risk hamileyken girmek hsg sonrası git sor kullan cnm cunku hamile ligin kolaylastırıyo klomen
Evett gerçekten öyle insan düşünüyor bazen acaba hamile miyim falan cok seviniyoruz ya diye ama sonra adet oluyorsun ve daha çok üzülüyorsuncanım ben ekimde çektirdim 4 ay oldu hiç bi sorunumda yok hala hamile kalmadım sözde hsg çektirdikten 6 ay içinde hamile kalırsın diyodu doktorlarr hani nerde bebekkkkkkkkkk bugün adet oldum ölücem sinirimden her ay hayal kurup sonra adet olmak insanı mahvediyoooooooo
benim kafam acayip karıştı ya üstüne görmemi oldu bilmiyorum çok az kan geldi ve hla göğüslerim şiş yarın test yaptırsammı kı hiç adet kanına benzemiyorEvett gerçekten öyle insan düşünüyor bazen acaba hamile miyim falan cok seviniyoruz ya diye ama sonra adet oluyorsun ve daha çok üzülüyorsun
Hmmm anliyorum cnm inşallah hamilesin dir de ama değilsen de Allah hayırlısini versin bidahaki ay inşallah olurr yaptır derim bi de çıkmassa çok uzulursun cnm ama çok merak ediyorsan hep aklın a geliyorsa yaptır derimbenim kafam acayip karıştı ya üstüne görmemi oldu bilmiyorum çok az kan geldi ve hla göğüslerim şiş yarın test yaptırsammı kı hiç adet kanına benzemiyor
Cnm yarin doktora gtcem adetin 2ci gnu gl dmisti yarin anlaticam cok az kan gldigini ins yerleşme kanamasidirHmmm anliyorum cnm inşallah hamilesin dir de ama değilsen de Allah hayırlısini versin bidahaki ay inşallah olurr yaptır derim bi de çıkmassa çok uzulursun cnm ama çok merak ediyorsan hep aklın a geliyorsa yaptır derim
İnşallah cnm haber verirsin burdan hayirlisi olsun daCnm yarin doktora gtcem adetin 2ci gnu gl dmisti yarin anlaticam cok az kan gldigini ins yerleşme kanamasidir
Tmm cnm olumlu yada olumsuz yazarim hyrlisi; (İnşallah cnm haber verirsin burdan hayirlisi olsun da
Tamam Hayırlısini versin Allah tatlim yeterkiTmm cnm olumlu yada olumsuz yazarim hyrlisi; (
Bende dün çekildim özel hastanede 150 tl ye. uyuşturmadılar benide. sadece yarım saat önce ağrı kesici iğne yaptılar ona rağmen çok kötü sancı çektim hayatımda öyle bir acı yaşamadım ben. eşim işlem bitince yanıma geldi çocuklar gibi ağladım bi 10 dk eşime sarılıphastanede yarım saat yattım. sonra doktor sonucumu söyledi. tüpler açıkmış. çok sevindim çektiğim acıya değdi en azından. sonraa eve gittim ağrı kesildi bitti sandım ama öyle değilmiş yarım saat sonra başladı sancı. doktor ağrı kesici ve antibiyotik vermişti onu içtim ve kesildi sancı. bugün işe geldim ara ara sancı oluyo 5 dklık ama geçiyor. en çok merak ettiğimde hamile kalınması. inşallah bende hamile kalırım bu ay...
Cnm bugun doktora gittim beni mahvetti cok moralim bozuldu adama hsg sonucumu. Esimin sperm sayisi yazan kagidi benim kadinlik hormonumu gosterdim bunu bana niye gosterdin dio bunu kim istedyse ona gitseysin diyo hastnde 2tane doktor var adamın dedigine bak bnde doktorum bashekim oldu deddim iyi yine ona goster dio bnde saskin bi sekilde hemsire ye baktim bakarmiki dedim hayir şeklinde kafa salladi.sonra adama adetim az gelio dedim bana dogum kontrol hapi yazdicama adetimv düzenli dedim fazlalassin diye verdim dedi bunu 3 ay kullan sonra 2 ayda dinlen istersen sonra gel klomen yazarim dio bnde ciktim bashekime durumumu anlattim oda dr.u aradi bu hastanin adeti düzenli sen klomen yaz bn hastayı gonderiyorum sana dedi.. ben bashekime cikmasam da bu doktora uysam 5 ayi coope atcaktim biktim bu doktorlardan insanlik kalmamis.kbkma viraz uzun oldu")Tamam Hayırlısini versin Allah tatlim yeterki
Cok sevindim acik olduguna tatlm İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı olsun her zaman Allahın izniyle bebis ler imiz de olurBende dün çekildim özel hastanede 150 tl ye. uyuşturmadılar benide. sadece yarım saat önce ağrı kesici iğne yaptılar ona rağmen çok kötü sancı çektim hayatımda öyle bir acı yaşamadım ben. işlem sonunda eşim yanıma geldi çocuklar gibi sarılıp ağladım eşimehastanede yarım saat yattım. sonra doktor sonucumu söyledi. tüpler açıkmış. çok sevindim çektiğim acıya değdi en azından. sonraa eve gittim ağrı kesildi bitti sandım ama öyle değilmiş yarım saat sonra başladı sancı. doktor ağrı kesici ve antibiyotik vermişti onu içtim ve kesildi sancı. bugün işe geldim ara ara sancı oluyo 5 dklık ama geçiyor. en çok merak ettiğimde hamile kalınması. inşallah bende hamile kalırım bu ay...
Anliyorum cnm ya seni var evet öyle çok doktorlar var ya ne doğru düzgün ilgileniyor ne de bakıyor. Biz onların gözünün içine bakıyoruz acaba ne diyecek ne yapacak diye ama onlar umursamiyor ilgilenmiyor bazilari yani devlet hastanesi ne mi gidiyorsun... Bu arada adetin ne durumda suan Yine aynı mı az az mı geliyor... demek klomen verdi iyii kizz ne zaman basliyacan dedi doktor Ayy çok soru sordum k bakma cnmCnm bugun doktora gittim beni mahvetti cok moralim bozuldu adama hsg sonucumu. Esimin sperm sayisi yazan kagidi benim kadinlik hormonumu gosterdim bunu bana niye gosterdin dio bunu kim istedyse ona gitseysin diyo hastnde 2tane doktor var adamın dedigine bak bnde doktorum bashekim oldu deddim iyi yine ona goster dio bnde saskin bi sekilde hemsire ye baktim bakarmiki dedim hayir şeklinde kafa salladi.sonra adama adetim az gelio dedim bana dogum kontrol hapi yazdicama adetimv düzenli dedim fazlalassin diye verdim dedi bunu 3 ay kullan sonra 2 ayda dinlen istersen sonra gel klomen yazarim dio bnde ciktim bashekime durumumu anlattim oda dr.u aradi bu hastanin adeti düzenli sen klomen yaz bn hastayı gonderiyorum sana dedi.. ben bashekime cikmasam da bu doktora uysam 5 ayi coope atcaktim biktim bu doktorlardan insanlik kalmamis.kbkma viraz uzun oldu")
sağol canım benim çok teşekkür ederim. inşşalh canım bu cuma günü hürmetine olur bebeğimizCok sevindim acik olduguna tatlm İnşallah cnm hakkımızda hayırlısı olsun her zaman Allahın izniyle bebis ler imiz de olur
canım devlete gidiyorum ama özelide denedim paramla rezil oldum aralıkta çatlatma iğnesi olduğum zaman özele gittim tahlil yapmaya değerlerim 0.288 çıkmıştı doktora soruyorum hamile değilsin diyo tamam değilim biliyorum 5 olana kadar hamile sayılmıyo ama yükselirmi adetime 10gün var diyorum gözlerini çıkararak bana hamile değilsin dedi paramla rezil oldum bidaha özele gitmem allah düşürmesin..adetimin 5i günü başlıycam klomene canım ilaç bitince 2gün sonra yumurta takibi için 2günde bir hastaneye git dedi ozamanda memlekete gitcez inş. sıkıntı olmaz çünkü eşimin ailesnde kalcağımız zaman hastaneye çok uzak kaynanamlarada tedavi olduğumu söylemek istemiyorum cahil insanlar anlamazlar durumu beni kısır sannarlar diye korkuyorum yumurtalarım 20 mm büyürse iğne olcam inşallah bu ay tutar ya hadi hayırlısı rabbim isteyen herkse evlat nasip etsin cnmAnliyorum cnm ya seni var evet öyle çok doktorlar var ya ne doğru düzgün ilgileniyor ne de bakıyor. Biz onların gözünün içine bakıyoruz acaba ne diyecek ne yapacak diye ama onlar umursamiyor ilgilenmiyor bazilari yani devlet hastanesi ne mi gidiyorsun... Bu arada adetin ne durumda suan Yine aynı mı az az mı geliyor... demek klomen verdi iyii kizz ne zaman basliyacan dedi doktor Ayy çok soru sordum k bakma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?