rahim filmi cekildikten sonra hamile kalan var mi

Bu ay çok sakinim ya.. Düşünmemeye çalışıyorum arada aklıma geliyo ama hemen düşüncelerimi başka tarafa yoğunlaştırıyorum :) hakkımız da hayırlısı inşallah..

Bu ay çok sakinim ya.. Düşünmemeye çalışıyorum arada aklıma geliyo ama hemen düşüncelerimi başka tarafa yoğunlaştırıyorum :) hakkımız da hayırlısı inşallah..
ben inanıyorum bizimde olacak ve buradan bu mutluluğu hep birlikte paylaşacağız..

cnm rahim filmi ni ne kadar a çektirdin ya da nasıl çektirdin öğrenebilir miyim?
canım daha çektirmedim çünkü geçti adet bittikten bir iki gün sonra çekineceğim bu yüzden bir sonraki adetimi bekliyorum yani ocak ayında olacak kısmetse. Ben anastezili yaptıracağım izmir de başkent hastanesi diye bir yer var ssk ile anlaşmalı 235 tl ye kısmetse oarayı düşünüyorum. normal yaptıramam çünkü kıme sorsam neee rahim filmi mi diye kötü kötü bakıyorlar iyice ne korkutlar beni

cnm anestezisiz ne kadar acaba

arkadaşlar filmden sonra hamilelik oranı artıyrmş doktorum söyledi inş bu ay tutar artık

Ins bu ay hamile kalirsin

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudum İzmirde yaşayan arkadaşlar olduğunu gördüm.bizde izmire yeni taşındık 14 aydır bebeğimiz olmuyor.ocakta ilk kez doktora gitmeye karar verdik zor bir süreç beni bekliyor farkındayım rahim filmi falan çok korkuyorum siz hangi hastanelere gittiniz hangi doktorları tavsiye edersiniz memnun olduğunuz doktor varmı yardımcı olabilirmisiniz?

Merhaba hoşgeldin hem şehrimize hemde sohbetimize :)hangi semtte oturuyorsun canım bilmiyorum ama ben bir sürü hastaneye gittim en güzel en iyi ilgileneni çiğli kordon kadın doğum hastanesinde dr mete tarcan derim. Hem çok güzel ilgileniyor hem seni rahatlatıyor hemde ilk görüşmeden sonra telefon numarasını verip birşey soracağın zaman haberleşiriz diyip çok sıcak kanlı davrandı.Ve bu çok önemli benim için sonuçta hamilelik sürecinde tedavisinde birlikte zaman geçireceğiz ilerde allah kısmet ederde bizde hamile olursak bebeğimizi ona emanet deceğiz. Ben doktor mete tarcan hakkında çok araştırma yaptım buna inan ve hakkında çok güzel şeyler duydum.

Hosbulduk

Merhaba canım hosbuldum:) cok teşekkür ederim. Ben 10ocaga su hospital Nurettin Ersöz ince beyde

Merhaba canım hosbuldumm :) çok teşekkür ederim. 10 ocaga su hospital den Nurettin Ersöz ince beyden randevu aldim ilk izlenimim kötü olursa tavsiye ettigin doktoruda deneyecegim not ettim cok sagol.

bende izmirdeyim izmire hoşgeldin. egepol güzel bi hastane gökalp veya hakan bey isimlerini çok duydum.ama muayene olmadım.şuan alsancakta dr gidiyorum.rahim filmimide aynı dr çekti.istersen adını veririm.

TE="yaman_tugce, post: 38456918, member: 638124"]bende izmirdeyim izmire hoşgeldin. egepol güzel bi hastane gökalp veya hakan bey isimlerini çok duydum.ama muayene olmadım.şuan alsancakta dr gidiyorum.rahim filmimide aynı dr çekti.istersen adını veririm.[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım egepolu cok dusunmustum insanin yakin tavsiye edeni olmayinca kafasi cok karisiyor.rahim filmi derse sana ulasip adini isterim burdan cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…