Erkek İnfertilitesi Rahim filmi cekildimmm☺☺

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zbulut001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
235
217
53
32
Kızlar Merhaba 3 aydır eşimin sperm. Sayısı için uğraşıyodukk dün test verdi tekrar ve 103 900 000 olmis sayısı ileri hareketlileri de % 32 nin üstünde bugün Dr hersey normal.dedi bende az önce rahim.filmi çekildim anestezi alarak onda da hersey normal.cikti iki tüpümde acikmis bana 3 gün ilişki. Yasak.sonra bu ayı iyi değerlendirin dedi . Bi de Dr bugün yaşına göre. Yumurtan biraz zayıf dedi onun için incir kürü yapsam fayda görür muyum çok erken adet görüyorum ondanmis bilgi verirseniz çok sevinirimm☺☺☺

Geçmiş olsun canım. Bir sorun kalmadığına sevindim darısı başımıza..

Acaba eşinin sayısında ne gibi sorun vardı? Nasıl yükseldi?

Incir kürü yapmasanda sana kuru inciri atıştirma olarak tavsiye ediyorum .. güzel haberi yakında alman dileğiyle

Canım eşimde sayı azlığı ve hareketsizlik vardı toplamı 84 du dün başka yerde test verdik.onun sonucuna göre sayım ml yazıyor 103 900 000 yazıyor hareketlilik de artmış Dr bi problem yok dedi bana yumurta zayıflığı var dedi 23 güne bi adet görüyorum çünkü sanırım. Ona bağlıymis şimdi yumurtami güçlendirmek istiyorum hamis kalim bi an once ☺☺☺

Kızlar Merhaba 3 aydır eşimin sperm. Sayısı için uğraşıyodukk dün test verdi tekrar ve 103 900 000 olmis sayısı ileri hareketlileri de % 32 nin üstünde bugün Dr hersey normal.dedi bende az önce rahim.filmi çekildim anestezi alarak onda da hersey normal.cikti iki tüpümde acikmis bana 3 gün ilişki. Yasak.sonra bu ayı iyi değerlendirin dedi . Bi de Dr bugün yaşına göre. Yumurtan biraz zayıf dedi onun için incir kürü yapsam fayda görür muyum çok erken adet görüyorum ondanmis bilgi verirseniz çok sevinirimm☺☺☺
Hayıt otunu araştırın. Bunun ılaci var doktora sor. Hem adet. Hemde yumurtalar icin iyi. Kanindaki hormon değerlerine baktir. ONLARDAN kaynaklanan durum olabilir. Endokrinoloji bölümünde hornon tahlili yapiliyor

Hayıt otunu araştırın. Bunun ılaci var doktora sor. Hem adet. Hemde yumurtalar icin iyi. Kanindaki hormon değerlerine baktir. ONLARDAN kaynaklanan durum olabilir. Endokrinoloji bölümünde hornon tahlili yapiliyor
Pazartesi aç karnına kan testi verecem canım Dr bi kagit verdi bunları yaptir dedi ondan mı bahsediyorsun acaba

Kizlar merhaba, dun anesteziyle rahim filmi cekildim. Gece agridan uyuyamadim.bugun gene azda olsa agrim var. Aranızda boyle agri ceken oldu mu acaba?

Kizlar merhaba, dun anesteziyle rahim filmi cekildim. Gece agridan uyuyamadim.bugun gene azda olsa agrim var. Aranızda boyle agri ceken oldu mu acaba?
benim oldu canım az birşeyde lekelenme yaşadım bana bunun iyi olduğunu yapışıklık olduğunda zorlanmadan kaynakladığnı ve açılma olduğu için çoğunlukla ağrı yaşandığını söylemişlerdi...

cnm ne durumdasın merak ettim ama kalteli yumurta için de havuç suyunu önerenleri duymuştum..hamile kaldığım ay eşim içti bende yumurtlama günlerinde içmiştim.....

cnm ne durumdasın merak ettim ama kalteli yumurta için de havuç suyunu önerenleri duymuştum..hamile kaldığım ay eşim içti bende yumurtlama günlerinde içmiştim.....
Merhaba canım adetten hemen sonra havuç ve incir kürü yaptım içtim şu an beklemedeyim 3 4 gün var adetime inşallah olmammm

Merhaba bende şuan yumurtlama dönemindeyim içmek istiyorum. Nasıl yaptnz havuc suyunu? Hemen mi hamile kaldınız

Merhaba bugün rahim filmi çekildim çok şükür sorun çıkmadı eşimin de benimde bütün tetkikleri mız yapıldı sorun yok. Rahim filmi cekildkten sonra 3 ay içinde gebelik şansı yüksek diyorlar. Fakat Dr adetin 3. Günü gel bi baklm klomen başlarız iğne yaparz konusrz doğal yolladi olur dedi ama gitmeyi dusnmyorum en azından 1 2 ay sizce???

Slm canım rahim filminden SonrA hemen hamile mi kaldın. Biraz anlatır mısın hsg çekindim bende. Hangi aralıklarla ilişki denediniz

Back
X