- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
Günaydın En şirin Geleceğin Engüzel anne adayları ..
Şubatın son cuması umarım bu hayırlı günde bol bol hamile haberiyle seviniriz :hooray:
canım geçmiş olsun.ne mutlu sana çektirmişsin.Merhabalar kızlar hsg illetindende kurtuldum 11 30 a kadar öldüm öldüm dirildim ama masaya yattığımdan çok gevşedim alet derken muayenede olduğu gibi rahat bırakırsanız canınız acımıyor ilaç verirken ağrı hissediyorsunuz hani arı ısırığı kadar :))
Sonrasında biraz zorlandım kasıklarıma basınç yaptı şuanda da sancım var üstünden birkaç saat sonra yürüdüm sancım arttı biraz kanamam oldu yani ilk gün dinlenmeniz şart gibi
canım geçmiş olsun.ne mutlu sana çektirmişsin.
ya ben çok korkuyom acıya dayanıksızım biraz.bilmiyorum napıcam.alet yenimiydi onunda önemi varmış galiba.yenisi daha az acıtıyomuş.peki sonucunu hemen alabildinmi?
daha yeni çektirdim hadi hayırlısıceylan sen hgs çektirmemişmiydin sonuç ne hamile kalma şansın yükselmiş
kızlar drum bana da rahim filmi çektiricez dedi şu an regliyim bitince gidicem ama çok korkuyorum
istirahat kaç gün veriyorlar?? çok kanama oluyormu??
canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerle gelirsin.sabırsızlıkla bekliyorum.bende çektiricem ama korkuyorum birazcık.burada arkadaşlar sağolsunlar rahatlattılar beni.iyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar bende bugün saat 4 te rahim filmi çektirmeye gidiyorum valla korkmuyorum desem yalan olur ama en çok bi işe yaramaması korkutuyor.Yani sonucu güzel olur inşallah da çekilen acılara değer.Bu sayede hamile kalabilen arkadaşlar bizi yalnız bırakmasın lütfen onları duydukça herşey kolaylaşıyor.Gelişmeleri gelince anlatırım dua edin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?