- 5 Eylül 2014
- 1.961
- 2.856
- 133
- 37
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #5.061
Sakın pes etmeyin canim biz 3 buçuk yildir deniyoruz hala daha da pes etmeye niyetimiz yok biz isteyecegiz rabbim de hayirli zamanda verecektir yada hayirlisini verecektir. Proxeed plusi deneyin canim. Doktorunuza sorun. Keci boynuzu ve proxeedi bizde deniyoruz insallah umutlar bosa cikmaz :)Eşime 2 aydır takviye yapıyorum keçi boynızu e vitamini doktor klomen verdi bide onu kullanıyor hızımız yüzde 5 ten yüzde 9 olmuş öbür ay bidaha baktıracagız hakkımızda hayırlısı artık.
Bazen pes et diyorum bazende allahım verecek biliyorum
İnş cnm kafamdan atamıyorum hep aklımda allahım kızımı kardeşsiz bırakmaz inş.isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşSakın pes etmeyin canim biz 3 buçuk yildir deniyoruz hala daha da pes etmeye niyetimiz yok biz isteyecegiz rabbim de hayirli zamanda verecektir yada hayirlisini verecektir. Proxeed plusi deneyin canim. Doktorunuza sorun. Keci boynuzu ve proxeedi bizde deniyoruz insallah umutlar bosa cikmaz :)
Bak en azından bi kızın varmış. Biz yıllardır cocuga hasretiz. Ne karnimiz büyüdü ne kucagimiz doldu. Bu cok zorİnş cnm kafamdan atamıyorum hep aklımda allahım kızımı kardeşsiz bırakmaz inş.isteyen bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş
Sizinde olacak cnm inş çok güzel anneler olacaksınız.bence filimden sonra 6 ay bekle birçok tanıdığım 6 ay içinde gebe kaldı.birde hayıtla bal tarçın çörekotunu kesinlikle dene faydasını göreceksinBak en azından bi kızın varmış. Biz yıllardır cocuga hasretiz. Ne karnimiz büyüdü ne kucagimiz doldu. Bu cok zor
Kızlar selam. Ben de önümüzdeki salı günü olacağım ama çok korkuyorum. Nasıl oluyor Ankara Zübeyde Hanım'da olacağım.
Hayirli olsun canim insalhh bu y hamiş kalırsın bnde 14 aydır uğraşıyorum ama malesef olmadı geçen ay klomen kullandinim bu ay da hsg ye karar verdim siz ne zamandır düşünüyorsunuz bi sorun yoktur insalhhBen bugun hsg çektirdim,ve acayip ağrılı idi.. Anestezili çektirdim fakat uyandiktan sonra cok fena ağrım oldu birkac saat..bir de cekilirken uyanik olsam nasil olurdum bilmiyorum.. Şükür açık çıktı birisi hafif tikanikmis açmışlar belki de o yüzden ağrılı olmustur..
Ben daha once dis gebelik gecirdim bir yıl once. Simdi de 5 aydir istedik olmadi hsg çektirdim. Raporda tupler açık yaziyor ama doktorum az once dedi ki tuplerin boğum boğum 3 ay icinde hamile kaldin kaldin kalamazsan tup bebek dediHayirli olsun canim insalhh bu y hamiş kalırsın bnde 14 aydır uğraşıyorum ama malesef olmadı geçen ay klomen kullandinim bu ay da hsg ye karar verdim siz ne zamandır düşünüyorsunuz bi sorun yoktur insalhh
Ay üzüldüm canm ya insalhh bu ay hemen kalırsın ilk bebeginmi olcak canmBen daha once dis gebelik gecirdim bir yıl once. Simdi de 5 aydir istedik olmadi hsg çektirdim. Raporda tupler açık yaziyor ama doktorum az once dedi ki tuplerin boğum boğum 3 ay icinde hamile kaldin kaldin kalamazsan tup bebek dedi
EvetAy üzüldüm canm ya insalhh bu ay hemen kalırsın ilk bebeginmi olcak canm
14 yazmıştım 15 oldu bu ay malesef bakalım bnm sonuç nasıl cikicak esimde sperm harektsizligi var ama cok kotu degil demişti doktor açaba bn bosunami çektirmiş olcamEvetins olur
adetten sonra 7-12 günler arası çekiliyor.ben 11.günü çektirdim.Merhaba,hsg filmi regl olduktan sonra mi cekiliyor yoksa gün olarak fark etmez mi?
yani adetin bittikten 4-5 gün içinde çekilmesi gerekir.Merhaba,hsg filmi regl olduktan sonra mi cekiliyor yoksa gün olarak fark etmez mi?
Teşekkürbederimçekilme
Tuplerde tikaniklik yoksa cok agrin olmaz canim ins anesteziliyse zaten haberin olmaz :) benim tikaniklik varmis ondan agrim oldu sonrasinda.merhaba hanımlar bende yarın için gün aldım rahim filmi çektireceğim yarın sabah.ama bir korku var içimde adetimde çok ağrılı geçer benim.acı eşiğim düşük değil fazla ama korkuyorum işte.bana destek olacak birileri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?