• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi çektirenler var mı?

Ya benden hem HSG hemde ultrason istediler ultrasonu adetin 2-3 günü hormon testiyle birlikte istedi doktorum ben hormon testini adetten önce yaptırsam bişey olur mu acaba ? doktoruma da soramadım

cnm merhaba, illaki adetliyken yaptırman lazım . hem yumurtalıklarının durumuna hem de kanda ki hormon seviyesine bakıyor. o hormonla yumurtaların tam çatlamış mı, yoksa tembellik yapıp çatlamayan var mı ona bakılıyor. ben de gideceğim birkaç gün sonra.

Ben de rahim filmi çektirmek zorunda kalmıştım.
Doktorum Aret Kamar'ın yönlendirmesiyle özel bir görüntüleme merkezinde cektirdim.
Merkezin adını da verebilirim isterseniz. İnanılmaz agrısız,sancısız ve hiç anlamadan oldu. Çok da ilgili ve bilgili bir merkezdi.Reglin bitince gitmen gerekiyor.

Offf arkadaşlar bugün doktora gittim rahim filmi yani hsg istediler.öbür aya kısmetse hsg çekileceğim.bunları okuuktan sonra anestezi ile çekilmeye karar verim.bence herkes öle yapsın.hadi hayırlı haberler inşallah:)

Hsg ne zaman gideceğiz ve giderken açmı gideceğiz acaba arkadaşlar?ben anestezili çkileceğim.:44:

bana doktor tok gel demişti aç gidenlerin sonra mideleri falan bulanıyomuş ilaçlar dokunuyo herhalde geçmiş olsun

cnm merhaba, illaki adetliyken yaptırman lazım . hem yumurtalıklarının durumuna hem de kanda ki hormon seviyesine bakıyor. o hormonla yumurtaların tam çatlamış mı, yoksa tembellik yapıp çatlamayan var mı ona bakılıyor. ben de gideceğim birkaç gün sonra.

Canım cevabın için teşekkür ederim sen filmi çektirdin mi acı falan hissettin mi?

Canım cevabın için teşekkür ederim sen filmi çektirdin mi acı falan hissettin mi?

Rica ederim canım. ben bugün yine gittim adetimin 4. günüydü daha sonuç için aramadılar. antalya ali fuat güngöre gidiyorum çok yoğun :(( dönmediler daha. merak ediyorum sorun varmı acaba diye.
neyse soruna cevap vereyim :) :34: ben çektirmedim canım eşim hala ilaç kullanıyor enfeksiyon için ama eminim o da sperm testinden sonra hadi rahim filmine diyecek. ben şimdiden sordum. istersen uyuturuz dedi. valla olur dedim bende :) ama korkuyorm çok :18: şaka bir yana çok zormuş eltim de öyle dedi. inşallah hiçbirimize gerek kalmaz :(

arkadaslar bende cektirdim.adet ağrısının cok şiddetli halini düşünün öle bi ağrı.ama aç gitmeyin çünkü çekimden sonra halsizlik oluyor.bende oldu doktorun yardımıyla kalkabildim.size kaç gün ilişki yasak dedi doktor.

Merhaba,
ben de rahim filmi çektirmiştim.
İstanbul Tüp bebek Merkezi'nde tedavi gördüm ben de ama doktorum Aret Bey beni farklı bir yere Radyomar'a yönlendirdi.
Kesinlikle herkese de orasını tavsiye ederim.
Tok karnına gitmiştim ben.
Hem zaten işlem o kadar kısa ve doktor o kadar basarılı ki hiç bir sey anlamıyorsun olup bitiyor.
Çektireceklere gecmiş olsun simdiden.

Ben de rahim filmi çektirmek zorunda kalmıştım.
Doktorum Aret Kamar'ın yönlendirmesiyle özel bir görüntüleme merkezinde cektirdim.
Merkezin adını da verebilirim isterseniz. İnanılmaz agrısız,sancısız ve hiç anlamadan oldu. Çok da ilgili ve bilgili bir merkezdi.Reglin bitince gitmen gerekiyor.

Bende aret beyin hastasıyim bugün bende bahsettigin yerde rahim filmi çektirdim Allah ima bin şükür güle oynaya çektirdim çok basitmis ama o merkezde tabii fiyatida çok uygun 300 tl idi ne ağrı ne sancı korkumdan çektirmiyorum bu zamana kadar çok şükür çektirdim sonucumda İyiymis

arkadaslar lütfen hiçç korkmayın 2 gün oldu cektirelii ve benim 2.rahim filmiii.hiçç bi acıı yok hiççç bişi yok.ben anestesili çektirdim...250 ytl...inşaalhh yine hamile kalırım.1.den 5 ay sonrA Hamile kalmıstım.

kızlar merhaba konuya yorum yapılmayalı çok olmuş ama yazmak istedim dün hsg çektirdim ecomar görüntüleme merkezinde inanın korkulacak hiçbirşey yok ben kan bile verirken tuhaf olurum ama çok rahat geçirdim hiç korkuktuğum gibi değildi tabi dr da çok nazik darandı çok insancıldı sonuçta taksi bile tutmadım ve minübüse bindim geze geze geldim temiz çıktı filmim sadece 3 mm bi niyom çıktı oda gebeliğe engel değilmiş çektirecek olanlar hiç korkmasın sadece eski cihazmi yeni cihazmı onu sorsunlar eski cihazlar ağrılı oluyormuş yeni cihada hissetmedim bile anesteziye falan gerek yok benimle gelen 3 kişi daha anestezisiz çektirdi hatta biri çok istedi ama yapmadılar sonradan çıktı ve dedi hiç gerek yok boşuna anestezi almayın dedi ordan çıkınca filim çektirenlerden biri işe diğeri mc donaldsa bende halama çaya gitim düşünün hani bünye falan hikaye hadi anestezi ile filmi çektirdik 5 dk bi ağrıya dayanamazsam doğum ağrısına nasıl dayanıcam boşuna 5 dk bişi için vücudunuza 2 yılda zor çıkan anestezi almayın hemde üstüne bide 200 lira fazla alıyolar ...:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Offf arkadaşlar bugün doktora gittim rahim filmi yani hsg istediler.öbür aya kısmetse hsg çekileceğim.bunları okuuktan sonra anestezi ile çekilmeye karar verim.bence herkes öle yapsın.hadi hayırlı haberler inşallah:)

canım hiç boşa anestezi alma inanki gerek yok 3 dk çekim hazırlanman falan 10 dk bişi sürüyo tabi özel görüntüleme merkezlerinde yaptırısan hiç korkulacak bişi yok adet sancısından daha az bi sanki ilk geceden çook daha kolay sadece kendini kasma öyle diyim sana

Merhaba HSG filminizi Kadın Doğum Doktorumu çekti? Yoksa Radyloji uzmanımı?. Ben geçen hafta çektirdim kadın - doğum dr um çekti ve ilacı verdiği gib tıkalı, çok zor geçiyor ilaç. Sol tamamen tıkalı dedi. Ancak HSG raprum 4 gün sonra çıktı ve bütün herşeyin normal olduğu. geçişlerin ve ilacın dağılımının normal olduğu yazıyordu. Raporu hazırlayan Radyoloji uzmanı. Ben şimdi kime inanayım. Kafam çok karışık.

bende yaklaşık 1.5 yıl önce çektirmiştim gerçekten saniyelik bi acı olouyo ama asla dayanılmıycak bişey değil .tabi ağrı eşiğiylede ilgili olabilir.bu yüzden kişiden kişiye değişiyosa bilemem ama bende bir kaç saniye regl sancısı gibi bi ağrı olmuştu

Son düzenleme:
hiç korkulacak bir şeydeğil ben 7 ay önce çektirdim anestezisiz hemde. sadece ilacı verdiklerinde biraz adet sancısı gibi bir agrı oluyor kasıklarda o kadar film çektirmeden önce agrı kesıcı ıçebilirsiniz ben unutmuştum içmeyı ama emınım faydası oluyordur birde kendinizi kasmayın kormayın hanımlar hersey bebişlerimize kavuşmak için :1:

ben ilkinde cok acı cekmıstım ama hastaneden kaynaklı bı durumdu hastane özeldı ama aletler özel deıldii.bırde ılk tecrubemdı bıraz korkmustum ıkıncısı ısdedıklerınde zorla cektrdım ..ama işlerinin ehlı ınsanlar yaptı tabı vede makınalar süperdı hıcbısey hıssdmedım sag sol yapıosun yatakta zaten makına cekıo.. ama ücret farkı vardı tabi yaklasık ıkı sene önce 400 lıraydı

Arkadaslar merhaba...konuya uzun sure yazan olmamis, ama bana acil cevap vermenizi rica eederim, rahim filmi cekdirmek istiyorum, ama agrisindan korkdugum iicn anestizili istiyorum, fakat bilmek istediyim sey bu, anestezi lokalmi oluyor? nasil yapiyorlar? iyne nereye vurulur ? kac dakika surer? genelmi olur yoksa anestezi ? yani yatib kalkarsinmi ?

Cnm korkmana hiç gerek yok, ben de geçtiğimiz perşembe çektirdim aneztezili.. kolundan iğne yapıyorlar, korkumdan bakamadım ben ama ilaç verip uyutuyorlar seni.. Aneztezici şimdi uykuya dalacaksın dedi ve 2 saniye sonra gözlerim kapandı. 10 dak sonra da yine sesler duydum uyanmışım (yine iğneyle mi uyandırıorlar bilemiorm ama bir baktım herkes gitmiş eşim gelmiş yanıma uyanığım) sonra bi yarım saat uyku sersemliği yaşıyorsun, gözlerini kapatıp uyuyasın geliyor =)

Back
X