- 28 Ekim 2014
- 403
- 469
- 53
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Senin sonuçların nasıl cikti
İyi hayırlısı olsn canm guzel haberlerle insllhtüpler açık çıktı. geçen perşembe çekindim ben. 1buçuk yıldır çocuk olmaması üzerine doktora gittim doktor istedi. Bakalım bu ay da olmazsa gelecek ay yumurtlama takibi , klomen çatlatma iğnesine başlanacak canım.
inşallah bekleyen herkese nasip olsun.İyi hayırlısı olsn canm guzel haberlerle insllh
Ay canim yaa ben inaniyorum sen hamile kalacaksin hem şimdi kafanda daha rahat olur bi sorunmu var şüphesi gitti aklindan o bile etkiler kafanin rahat olmasıda çok önemliCanm inşallah bende sende isteyen herkeste yaşar bu duyguyu aynen belki sendede vardır yani insan hali kimse demedin başıma gelmez ben hayatta tahmin edemezdim bende böyle şey çıkacağı ama yaşadım şükür bugunume Valla suan okadar mutluyum ki İyikide çektirdim rahim filmini yani bendeki yapisikliklar okadar çok değildi olan yapisikliklar da ilacla açıldı doktorum 3 ay verdi bana 3 ay içerinde hamile kalma oranın çok yüksek ama bu ay bayram üstüne denk geldi temizlik halilarim yıkanır ak nasıl yapıcam bilmiyorum birde doktorum ilaç verdi antibiyotik kullanıyorum şimdi inşallah eylulde hamile haberi alırım ve darısı basina olur kuzummm
Amin canm insllhinşallah bekleyen herkese nasip olsun.
İnşallah kuzum inşallah açılışı ben yaparım müjdeli haberin inşallah sizlerde beni takip edin canm gerçekten inşallah bu ay hamile kalırımAy canim yaa ben inaniyorum sen hamile kalacaksin hem şimdi kafanda daha rahat olur bi sorunmu var şüphesi gitti aklindan o bile etkiler kafanin rahat olmasıda çok önemli
Merhaba rahim filmi çektirdinizmi bende çektircem adet olmayı bekliyorumCook tesekkur ederim kızlar
Ben en iyisi cekinecegik yeri arayayim :)
Ben cektirdim agustostaMerhaba rahim filmi çektirdinizmi bende çektircem adet olmayı bekliyorum
Nasıldı zormuydu peki. Bende cektirmeyi düşünüyorum da. Şimdi yeni hamilesiniz galiba. Rahim filminin etkisi oldumu sizce? Bide filmin sonucu ne çıktı?Ben cektirdim agustosta
Uyutularak cekildim evet hamileyim ama tam belli dgil değer düşük evet oldu etkisi büyük sonucunda tuplerim tikaliydi basınçlı ilaç ile açıldı yazismistik sizinle geçmişe bakarsanizNasıldı zormuydu peki. Bende cektirmeyi düşünüyorum da. Şimdi yeni hamilesiniz galiba. Rahim filminin etkisi oldumu sizce? Bide filmin sonucu ne çıktı?
Ayyy evet canım yaa konuşmuştuk kafami kaldi ki bebek sevdasindan unutmuşum. Böyle yazıları okudukça cektirmeyi daha çok istiyorum belkide benim tüplerim de de sorun var boşuna zaman kaybediyorum. İnşallah degerin artar güzel bi hamilelik geçirirsin Sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)Uyutularak cekildim evet hamileyim ama tam belli dgil değer düşük evet oldu etkisi büyük sonucunda tuplerim tikaliydi basınçlı ilaç ile açıldı yazismistik sizinle geçmişe bakarsaniz
İnşallah canm benm insallah artar canm dün gece öyle güzel bi rüya gordumki rüyamda hastanedeyim doktor keseye bakiyo kese göründü bebek gayet sağlıklı dedi rüyamda hiç uyanmak istemedmAyyy evet canım yaa konuşmuştuk kafami kaldi ki bebek sevdasindan unutmuşum. Böyle yazıları okudukça cektirmeyi daha çok istiyorum belkide benim tüplerim de de sorun var boşuna zaman kaybediyorum. İnşallah degerin artar güzel bi hamilelik geçirirsin Sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
1 yıldır tedavi ile yada normal yollarla hamile kalinmadiysaMerhaba kızlar. Rahim filmini hangi durumda istiyor doktor?
1 yılı beklemeden cektiremez miyim peki1 yıldır tedavi ile yada normal yollarla hamile kalinmadiysa
Pek çekmiyor diyebiliyorum ama bellide olmaz siz nezamandir dusunuyosunz bebek kaç yıllık evlsn1 yılı beklemeden cektiremez miyim peki
2 aydır düşünüyorz ama ilk ay iltihap tedavisi gördüm zaten. 2,5 yıllık evliyiz ama resmiyette 1 yıldır beraberiz eşimle. Benim karısık biraz yani:) folik asit olarak ne kullandın öğrenebilir miyim?Pek çekmiyor diyebiliyorum ama bellide olmaz siz nezamandir dusunuyosunz bebek kaç yıllık evlsn
Folic 1 kullaniyorum cnm hım öncesinde korunuyodunuz galiba hiç tedavi gordunmu bi sorunun varmı pco falan2 aydır düşünüyorz ama ilk ay iltihap tedavisi gördüm zaten. 2,5 yıllık evliyiz ama resmiyette 1 yıldır beraberiz eşimle. Benim karısık biraz yani:) folik asit olarak ne kullandın öğrenebilir miyim?
Eşim korunuyordu. Doktora gittim kan değerleri normal kis va yok rahim temiz dedi. 6 ay deneme süresi var folik asit kullan dedi okadarFolic 1 kullaniyorum cnm hım öncesinde korunuyodunuz galiba hiç tedavi gordunmu bi sorunun varmı pco falan
Bence olur stres yapma bi sorun yoksa yumurtlama günlerini takip et adetlerin duzenli mi peki kaç günde bir regl oliysnEşim korunuyordu. Doktora gittim kan değerleri normal kis va yok rahim temiz dedi. 6 ay deneme süresi var folik asit kullan dedi okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?