Gebeliğe Hazırlık Rahim Filmi çektirenler. Yardımcı olurmusunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi hayırlısı olsn canm guzel haberlerle insllh

Ay canim yaa ben inaniyorum sen hamile kalacaksin hem şimdi kafanda daha rahat olur bi sorunmu var şüphesi gitti aklindan o bile etkiler kafanin rahat olmasıda çok önemli

Ay canim yaa ben inaniyorum sen hamile kalacaksin hem şimdi kafanda daha rahat olur bi sorunmu var şüphesi gitti aklindan o bile etkiler kafanin rahat olmasıda çok önemli
İnşallah kuzum inşallah açılışı ben yaparım müjdeli haberin inşallah sizlerde beni takip edin canm gerçekten inşallah bu ay hamile kalırım

Nasıldı zormuydu peki. Bende cektirmeyi düşünüyorum da. Şimdi yeni hamilesiniz galiba. Rahim filminin etkisi oldumu sizce? Bide filmin sonucu ne çıktı?
Uyutularak cekildim evet hamileyim ama tam belli dgil değer düşük evet oldu etkisi büyük sonucunda tuplerim tikaliydi basınçlı ilaç ile açıldı yazismistik sizinle geçmişe bakarsaniz

Uyutularak cekildim evet hamileyim ama tam belli dgil değer düşük evet oldu etkisi büyük sonucunda tuplerim tikaliydi basınçlı ilaç ile açıldı yazismistik sizinle geçmişe bakarsaniz
Ayyy evet canım yaa konuşmuştuk kafami kaldi ki bebek sevdasindan unutmuşum. Böyle yazıları okudukça cektirmeyi daha çok istiyorum belkide benim tüplerim de de sorun var boşuna zaman kaybediyorum. İnşallah degerin artar güzel bi hamilelik geçirirsin Sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)

İnşallah canm benm insallah artar canm dün gece öyle güzel bi rüya gordumki rüyamda hastanedeyim doktor keseye bakiyo kese göründü bebek gayet sağlıklı dedi rüyamda hiç uyanmak istemedm

Pek çekmiyor diyebiliyorum ama bellide olmaz siz nezamandir dusunuyosunz bebek kaç yıllık evlsn
2 aydır düşünüyorz ama ilk ay iltihap tedavisi gördüm zaten. 2,5 yıllık evliyiz ama resmiyette 1 yıldır beraberiz eşimle. Benim karısık biraz yani:) folik asit olarak ne kullandın öğrenebilir miyim?

2 aydır düşünüyorz ama ilk ay iltihap tedavisi gördüm zaten. 2,5 yıllık evliyiz ama resmiyette 1 yıldır beraberiz eşimle. Benim karısık biraz yani:) folik asit olarak ne kullandın öğrenebilir miyim?
Folic 1 kullaniyorum cnm hım öncesinde korunuyodunuz galiba hiç tedavi gordunmu bi sorunun varmı pco falan

Folic 1 kullaniyorum cnm hım öncesinde korunuyodunuz galiba hiç tedavi gordunmu bi sorunun varmı pco falan
Eşim korunuyordu. Doktora gittim kan değerleri normal kis va yok rahim temiz dedi. 6 ay deneme süresi var folik asit kullan dedi okadar

Eşim korunuyordu. Doktora gittim kan değerleri normal kis va yok rahim temiz dedi. 6 ay deneme süresi var folik asit kullan dedi okadar
Bence olur stres yapma bi sorun yoksa yumurtlama günlerini takip et adetlerin duzenli mi peki kaç günde bir regl oliysn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…