rahim filmi çektiricem !

theparadise

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
510
162
323
kızlar rahim filmi çektiricem..duyduğuma göre rahim filminden sonra hamile kalanlar varmış..ama ben çok korkuyorummmm yardımcı olurmusunuzzz nasıl bi işlemm ve sonrasında gerçekten hamile kalanlar varmı :44:

aaaaa gerçektenmiii :33: ya ben çok korkuyorum nasıl yapıldığınıda bilmiyorum açıkçası yardımcı olurmusunuz lütfenn :))

inan korkulacak birşey yok.
adet sancısının en şidetli olduğu zamanı düşün,bu 1 dk. bile sürmüyor.boyayı verirken oluyor bu hafif ağrı.
sonrasında kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına gidebiliyorsun.ben alışverişe gitmiştim :)

rahime renkli boya verip film çekiyorlar.
boya rahim içinde dağılıyor ve açık olan yerlerden boya geçerken röntgenle bunu resimliyorlar.

işlemden bir saat önce ağrı kesici almıştım ben kesin onun faydası olmuştur.
çoook derin nefes alıp vermiştim,buda sakin olmamı sağladı.
allah sığın,kesinlikle en çok bu işe yarad ben de :)

canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimm:) vallahi artık bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum.. sonunda bebişimi kucağıma alıcaksam bu acıyada katlanırım ..Allah hayırlı evşlatlar nasipo etsin inşAllahhh :)) :49:

canım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederimm:) vallahi artık bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum.. sonunda bebişimi kucağıma alıcaksam bu acıyada katlanırım ..Allah hayırlı evşlatlar nasipo etsin inşAllahhh :)) :49:

canım biz bebek doğuracak anne adaylarıyız.
doğum gibi birşeyi yaşayacak cesareti kendimizde bularak hamile kalmayı istiyorsak bu ufacık acıda neki dimi:34:
hayırlısıyla en kısa zamanda rabbim sana da nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr acil yardım ????????

seklinde konu basligi ile acilan konuya neden cevap yaziyorsunuz anlamiyorum !

amin canım .. bu video gerçekten yardımcı oldu tşk ederim. inşALLAH hepimiz bir an önce bebişlerimize kavuşuruz... :nazar:

bende bu ay çektirdim rahim filmi hiç ağrım olmadı ağrı kesici bile içmedim gittiğim merkez çok iyiydi inş. bende filmden sonra hamile kalırım

bende çekinmiştim fındıkzade radyomarda sızı bile hissetmemiştimm ve çok kolaydıı...Umarım hamiş kalırsınn

film çekildikten sonra hamiş kaldınmı pekii :44:

malesef kalmadım esincim ama çok kalan var...Benim sorunum adet düzensizliği var 2 ayda falan oluyorum yani o yüzden yumurtlama gerçekleşmiyor.gerçekleşsede günü belli değil..bENİM FİLMDEN SONRA UMUDUM YOKTU zaten ama rahim filmi çektiripp 3 ay içinde kalan çok kişi var...Rabbim herkese nasip etsin tüm olmayanlara inşallah....

inşAllah Allah sanada en kısa zamanda nasip eder.. bebeğini bi an önce kucağına alırsın...doktorun illaki söylemiştir. adetleri düzenlemek için doğum kontrol hapı veriyolar.. kullandınmı bilmiyorum ama tavsiye ederim.. adetlerin düzene giriyo gerçekten... RABBİM OLMAYAN HERKESE NASİP ETTSİN İNŞALLAH....

Back
X