Rahim filmi çektirip hemen hamile kalan var mıdır

bsrsn2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
24
3
1
29
Arkadaşlar 14 nisanda rahim filmi çektirdim tüplerimin tıklalı olduğunu söyledir ondan başka problem yok dediler. Benim gibi rahim filmi çektirip hamile kalan var mı

Evet arkadaşım var. 1 sene denedi olmadı rahim filmi çektirdiği ay gebe kaldı. Umarım siz de kalırsınız 🙏🏻

Merhaba ben mart ayında rahim filmi çekildim bu ay reglime 5 gün var testim silik çıktı

Eklentiler

• IMG_3477.webp
    IMG_3477.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_3476.webp
    IMG_3476.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 88
Ben de şubat ayında rahim filmi çektirdim henüz hamilelik yok, bu ay bat 8 mayıs beklemedeyim

Rahim filmi çektirdim ay gebe kaldım aynı zamanda dostinex tedavisi görüyordum ufak tıkanıklıklari açtık demişti doktorum

Film çektirdiniz ama size tüketiniz açıldı denildi mi ? Tüpler kapalı ve açılmadıysa hamile kalma ihtimali yok bende öyle oldu imkansız denildi .

Kızlar ben 30 martta rahim filmi çekildim şuan reglime 4 gün kaldı awox test yaptım silik çıktı

Eklentiler

• IMG_3487.webp
    IMG_3487.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar ben 30 martta rahim filmi çekildim şuan reglime 4 gün kaldı awox test yaptım silik çıktı
Awox güvenilir bir marka diye biliyorum, pozitifse vardır gebelik. Yerinizde olsam dayanamayıp kan vermiştim şimdiye 🥳

Awox güvenilir bir marka diye biliyorum, pozitifse vardır gebelik. Yerinizde olsam dayanamayıp kan vermiştim şimdiye 🥳
Hastanedeyim canım kan vereceğim sıra bekliyorum en son sabah prodoctor yaptım o da silik çıktı kan vermeye geldim

Eklentiler

• IMG_3488.webp
    IMG_3488.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 100
Back
X