Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

hira0131 hira0131 canım ovitrelle yapti sadece doktor

klomen filan vermedi henüz.

Sağdan yumurtladigim sürece şansım varmis. Soldan olunca boşa gidiyomus.

Sol tıkalı olduğu için evet boşa gider canım...dediğim gibi şansın var...klomen vermediyse kendinden kaliteli yumurta oluşuyor demek..Sen bir kaç ay daha dene olmazsa klomenle tedavi gör..sağ dan yumurtlaman açısından..baktın olmuyor aşıma ve tüpe geçersin

bu durumda gebelik olmaz canım..daha yumurtan catlamamışki...ne zaman çatlar diye doktora danıştınmı?? bide kaç mm.. normalde 20-22 mm de çatlar yumurta..
yani bu günlerde çatlasa gebelik yine de oluşur mu ki
geçmedimi zamanı
zaten ağrıdan ilişki falan imkansız zor yürüyorum

Sol tıkalı olduğu için evet boşa gider canım...dediğim gibi şansın var...klomen vermediyse kendinden kaliteli yumurta oluşuyor demek..Sen bir kaç ay daha dene olmazsa klomenle tedavi gör..sağ dan yumurtlaman açısından..baktın olmuyor aşıma ve tüpe geçersin

canım bu Allahtan sağdaydı yumurtam 23 mm olmuştu. doktor şu aşamada yapılacak tek şey ovtrelle dedi.

her ay sadece tek yumurtalıkta tek yumurta gelişiyo dimi :(

keşke iki tarafta birer tane olsaydı şansım daha yüksek olurdu.

eşimde sorun vardı şükür onu düzelttik ama benim bu durum yeni çıktı. dünya başıma yıkıldı. hormonlar usg normal çıkınca bende problem yok diye düşünüyoduk hep.

nasipten ötesi yok. inşallah rabbim hepimizin nasibine koymuştur cennet kokulu evlat

kızlar hsg cekıldıgnız ay akıntınız oldumu normal ymurtlama akıntısı bbnm dengem bozuldu bıraz

hira yazının altına nasıl cvp vereceğimi bilemedim :) anestezi almadan çektircem en sağlıklısı odur diye düşünüyorum.

Bende rahim filmi cektirdim Rabbime hamd olsun temiz cikti progesteron testi 12 cikti 1senedir olmuyor dr ilac vermeme gerek yok yumurtlaman iyi dedi nasil bi yol izleyecek sizce oluruna mi birakmaliyim?

Bende rahim filmi cektirdim Rabbime hamd olsun temiz cikti progesteron testi 12 cikti 1senedir olmuyor dr ilac vermeme gerek yok yumurtlaman iyi dedi nasil bi yol izleyecek sizce oluruna mi birakmaliyim?

Eğer yumurtlaman ve hormon değerlerin normal ise zamana bırak canım..İlaç kullanmana gerek yok bu durumda..Sadece yumurtlama zamanı ilişki yaşarsan inşallah hamilelik haberini alırız.

Eğer yumurtlaman ve hormon değerlerin normal ise zamana bırak canım..İlaç kullanmana gerek yok bu durumda..Sadece yumurtlama zamanı ilişki yaşarsan inşallah hamilelik haberini alırız.
Allah razi olsun insaallah hormonlarim normal sadece prolaktinim 36 cikti ama dr yumurtlamani etkilemedigi icin ilac vermeme gerek yok dedi esimin degerleri de normal ins hepimiz beklemeden mujdemizi aliriz

Allah razi olsun insaallah hormonlarim normal sadece prolaktinim 36 cikti ama dr yumurtlamani etkilemedigi icin ilac vermeme gerek yok dedi esimin degerleri de normal ins hepimiz beklemeden mujdemizi aliriz

Amin canım inşallah..bende rahim filmi çektirdim tek tüpüm tıkalı cıktı film sayesinde doktorum açmış..Reglime 1 hafta kaldı...Sonrası iğneye başlıcagım.

Cok şükür ki acilmis canim yumurtlaman nasil?

Canım 35 günde bir adet oluyorum. fsh değerim 5...klomen hap kullandığımda 2 yumurtam oluşuyordu ama döllenmiyordu..her ay yumurtlamam oluyor fakat gebelik olmuyordu..bakalım inşallah rahim filminin olumlu sonucunu alırım.

Canım 35 günde bir adet oluyorum. fsh değerim 5...klomen hap kullandığımda 2 yumurtam oluşuyordu ama döllenmiyordu..her ay yumurtlamam oluyor fakat gebelik olmuyordu..bakalım inşallah rahim filminin olumlu sonucunu alırım.
Insaallah canim ne kadardir olmuyor?

Back
X