- 8 Ocak 2015
- 274
- 89
- 73
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1ay yumurtlayip 1ay yumurtlamama durumu olur mu acaba?
onlarada baktirdik canim Allaha Şükür oda normal kanda cikiyor ultrasonda gözükmüyor ya bu yumurtalar kafam karisiyorCanım normalde sağlıklı bir bayan her ay yumurtlar..Filminde gayet temiz çıkmış gözün aydın..Bence bekle..Eger gebelik oluşmazsa vede başka bir sorun yoksa eşinin sperm değerlerine baktırın..
Merhaba;Merhaba Arkadaşlar,
Benim gibi Aralık ayında rahim filmi çektirip tedavi sürecine girecekler kimler ??? bu topikte toplanıp beraber yol alalım.
Doktorum regl bekle 3. gün gel iğneye başlıcaz dedi..öncesinde klomen kulandım yumurtam oluştu fakat sonuç alamadık..Daha sonrası 1 Aralıkta rahim filmi çekildi iyiki çekilmişim sağ tüpüm tıkalı cıktı ilaç sayesinde açılmış:)
Şimdi akıntım vardı onun için ilaç kullanıyorum..ilacım bitsin soğan suyuna başlıcagım..
Sizler nasıl bir yol izliceksiniz?
Merhaba;
Benım ve esımın sonucları ıyı cıktı. Fılmde temız cıktı. Şimdi dr gıdrcegım ama cok tedırgınım. Yanlış yonlendırılmekten korkuyorum. Gıttıgım dr bana dırekt asılama dedı. Ama klomen vs bu asamaları nıye atlıyoruz.. Hersey yolunda ise mevcut tedavılerı denemek istıyorum haksızmıyım? Dr gıdıcem bakalım ne dıyecek
Merhaba kızlar rahim filmi çektirdigim ay hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah ben bugun öğrendim birazdan acil gidip kan testi yaptiricam dua edin lütfen :)
Ayyyyy canım tebrik ederimmmm..İlk hamilelik haberi senden:)))) darısı bizlere inşallah..rahim filmini ne zaman çekildin..bide regl günün ne
11.ayin 30 unda çektirdim en son adet günüm 26 Kasım bu ay 6 günüm gecikince test yaptım bugün pozitif şimdi doktordan geldim çok minik dedi keseyi gördük Allah im isteyen herkese nasip etsin insallah bu duygunun tarifi yok
Benim gibi yap 6. Gün yap testi inşallah bebisss vardır :)canım bende 1 aralıkta rahim filmi çekildim... gecen ay 26 kasım adet günümdü hala regl olmadımm:))) 4 gün geçti acaba bendemi hamileyimmmmmm:))))
Benim gibi yap 6. Gün yap testi inşallah bebisss vardır :)
canım bende 1 aralıkta rahim filmi çekildim... gecen ay 26 kasım adet günümdü hala regl olmadımm:))) 4 gün geçti acaba bendemi hamileyimmmmmm:))))
Hadi inşallah öyledir 2 gun daha bekle test yap bence :)[/QUOT
Yarın yada perşembe günü yapmayı düşünüyorum...Pek ümidim yok ama kısmet tabiki..:) Yeni yıla en büyük hediye olarak gelir kuzumm:)
Aynen benim kocamn doğumgünü 31 aralık ona mükemmel bir hediye oldu:) kahverengi akinti oldumu hiç sende bende adetin ilk günü olmuştu
Ay insallah sende hamilesindir:)
Merhaba;
Benım ve esımın sonucları ıyı cıktı. Fılmde temız cıktı. Şimdi dr gıdrcegım ama cok tedırgınım. Yanlış yonlendırılmekten korkuyorum. Gıttıgım dr bana dırekt asılama dedı. Ama klomen vs bu asamaları nıye atlıyoruz.. Hersey yolunda ise mevcut tedavılerı denemek istıyorum haksızmıyım? Dr gıdıcem bakalım ne dıyecek[/QUOT
bende sizinle ayni durumdayim dr umun soyledigi su saglikli yumurtlayan bi kadina klomen verirsek kist olustururuz oyüzden sureci hizlandirmak istersen asilama ama dogal yolla olmasini beklmen en dogrusu
Tebrik ederim canım darisi basimiza ne kadardir istiyordun bebek?Ay insallah sende hamilesindir:)