Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Ben çektirdim cnm 4 ay önce. Şişli echomarda. Son sistem C kollu bir makine var. Hiçbirşekilde ağrı sızı yok. Anesteziye gerek yok zaten. Oradaki doktor ve hemşireler müthiş rahatlatıyorlar. Çokta temiz biryer. Bana tüp bebek için gittiğim hastane önermişti. Yatıp kalkıp dua ettim iyikide oraya gitmişim. Fiyat 450 tl. Benim hastanemin anlaşması olduğu için 380 ödemiştim. Bilgin olsun. C kollu makinayı araştır derim başka hangi hastenelerde var. Ona göre de tercih yapabilirsin fiyat yüksek geliyorsa.
Sordum oraya 500 tl dediler ya

Ben de İzmir de rahim filmi çekileceğim bu ay ama anestezili istiyorum,tavsiyeye ihtiyacım var,3 yıl önce anestezisiz çekilmiştim tek tüpüm kapalı çıkmıştı ama o acıyı hiç unutamam,bu durum kişiden kişiye değişiyor sanki
Tek tüpünüzün kapalı olduğu için çok acımıştır açılmış mıydı peki hsg den sonra ?

Ben çektirdim cnm 4 ay önce. Şişli echomarda. Son sistem C kollu bir makine var. Hiçbirşekilde ağrı sızı yok. Anesteziye gerek yok zaten. Oradaki doktor ve hemşireler müthiş rahatlatıyorlar. Çokta temiz biryer. Bana tüp bebek için gittiğim hastane önermişti. Yatıp kalkıp dua ettim iyikide oraya gitmişim. Fiyat 450 tl. Benim hastanemin anlaşması olduğu için 380 ödemiştim. Bilgin olsun. C kollu makinayı araştır derim başka hangi hastenelerde var. Ona göre de tercih yapabilirsin fiyat yüksek geliyorsa.
Evet ya istanbulda olsam kesin oraya giderdim ben izmirde c kollu dedim ama bişey çıkmıyor bilen varsa c kollu röntgen Allah rızası için yazsın

Tek tüpünüzün kapalı olduğu için çok acımıştır açılmış mıydı peki hsg den sonra ?
Maalesef o zaman aşılama da yapılamamıştı Ohss sebebiyle o yüzden şimdi çok tedirginim,bir de ağrılı durumda spazm nedeniyle açık tüp kapalı görünebiliyomuş yine aynısını yaşamak istemiyorum

Evet ya istanbulda olsam kesin oraya giderdim ben izmirde c kollu dedim ama bişey çıkmıyor bilen varsa c kollu röntgen Allah rızası için yazsın
Sono nükleer diye bir görüntüleme merkezi var ben anestezisiz çekiyorlar diye elemiştim ama konuştuğum bayan son sistem cihazları olduğunu söylemişti belki bahsettiğiniz gibidir

Sono nükleer diye bir görüntüleme merkezi var ben anestezisiz çekiyorlar diye elemiştim ama konuştuğum bayan son sistem cihazları olduğunu söylemişti belki bahsettiğiniz gibidir
Alsancaktaymış aradım mesaileri bitmiş açan yok eğer c kolluyla çeken bi yerse Ayy Allah razı olsun çok sevindim ya ücreti ne kadar bilgin var mı canım?

Kızlar iyi akşamlar ben 31 aralıkta çatlatma iğnesi oldum ve ocakın 21 de regl tarihim ama hala olmadım eczaneden gebelik testi aldım ama. Sonuç negatif benim ne yapmam gerekir

İzmir'de 9 Eylül'de çektirdim. Anestezisiz... Hiç ağrı vs. duymadım. Tavsiye ederim. ÜStelik herhangi bir ücret de ödemedim.

hiracım regle 7 günüm var beklemedeyim inşallah bu ay süpriz olur
sende nasıl durumlar

hiracım regle 7 günüm var beklemedeyim inşallah bu ay süpriz olur
sende nasıl durumlar

Hadi canım inşallah güzel haberlerini alırız.Benimde süpriz olmuştu hiçç beklemiyordum..Adeti bekliyordum tedavi olmak için ama meleğim süpriz yapıp geldi:) Şuan 7. haftanın içerisindeyim..Allah izin verirse cuma günü yada pazartesi doktora gideceğiz kalp atışlarını duymak için:) İnan cok stresli bir süreç ama Allahım bu güzel duyguyu sizede yaşatsın:)

amin canım :) rabbim sevincini daim etsin inşallah çok seviniyorum senin adına
bende bu ay garip ama hiç umutsuzluk yok içimde hasta olsam bile eskisi kadar üzülmeyeceğime inanıyorum:)
bu arada sen kaç ayın sonunda hamile kaldın

amin canım :) rabbim sevincini daim etsin inşallah çok seviniyorum senin adına
bende bu ay garip ama hiç umutsuzluk yok içimde hasta olsam bile eskisi kadar üzülmeyeceğime inanıyorum:)
bu arada sen kaç ayın sonunda hamile kaldın

Canım 1.5 yıldır evliyim..9 aydır çocuk istiyorduk olmuyordu..6 ay klomen kullandım ama hepsi boşa gitti...yumurtlamam oluyordu ama bir türlü döllenme olmuyordu..en sonunda rahim filmi çekilmeye karar verildi..tüplerin tıkalı olmasından şüphe duyuldu..1 aralıkta rahim filmimi çekildim..hemen üstüne hamile kaldım üstelik hiç bir şey kullanmadan kendiliğinden:) sağ tüpüm tıkalı cıktı film sayesinde açıldı cok şükür...O yüzden eger eşinizde sorun yoksa sizdede yumurtlama olup hamile kalamıyorsanız rahim filmini şiddetle tavsiye ediyorum..

canım rahim filmini eylülde çektirdim sağ kanal açıldı ama sol kanal açılmadı malesef
doktor büyük ihtimalle 3 ay içinde hamile kalırsın demişti dolu dolu 3 ayı geçirdim
bu arada klomen kilo aldırıyor mu ben eğer hasta olursam klomene başlayacağım bu ay

canım rahim filmini eylülde çektirdim sağ kanal açıldı ama sol kanal açılmadı malesef
doktor büyük ihtimalle 3 ay içinde hamile kalırsın demişti dolu dolu 3 ayı geçirdim
bu arada klomen kilo aldırıyor mu ben eğer hasta olursam klomene başlayacağım bu ay

Canım klomen bende 6 ay boyunca 2 kilo felan aldırdı..Sonuçta hepsi hormon illaki yan etkileri oluyor..Ama kilo konusunda ben fazla almadım..İnşallah sağ kanalından hamile kalırsın..Yumurta takibi yaptırıyormusun??

anladım canım...yumurta takibine bu ay başlayacağız adetin 3.günü kan alacak klomene başlayacakmışız 5 ay boyunca yumurta takibi yapmadı canım doktor

Back
X