- 28 Haziran 2025
- 1.888
- 499
- 38
- 31
- Konu Sahibi rumuzzz7878
MersinHangi şehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MersinHangi şehir
Tıp fakültesinde ücretsiz çektirebilirsimiz o kadar para verilecek bir işlem değil 10 dakika sürüyorKızlar 5 ay önce düşük yaptım hamile kalamıyorum doktorlar hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar her şeyim kan değerlerim hormonlarım iyi kist de yok ama hamile kalamıyorum bugün doktorum rahim filmi çekelim dedi ama 15000₺ ücreti var sizce çektirmeli miyim ya çok pahalı bu beni çok zorlar ne yapmalıyım bana akıl verin ya çektiren var mı bunu
Ben üniversite de aşılama öncesi ücretsiz yaptırdım ama ben 3 yıl hiç hamile kalamamıştım siz düşük yaptıysanız hamile kalabiliyorsunuz demek. İçiniz rahat edecekse yaptırın tabi ama araştırın devlette ücretsiz yapılabiliyor hangi ildesiniz bilmiyorum ama doktorlarla görüşün.Kızlar 5 ay önce düşük yaptım hamile kalamıyorum doktorlar hiçbir sorun olmadığını söylüyorlar her şeyim kan değerlerim hormonlarım iyi kist de yok ama hamile kalamıyorum bugün doktorum rahim filmi çekelim dedi ama 15000₺ ücreti var sizce çektirmeli miyim ya çok pahalı bu beni çok zorlar ne yapmalıyım bana akıl verin ya çektiren var mı bunu
Hemen çekiyorlar mı bir yol sonrasına sıra veriyorlar diye biliyorumÜniversite hastanesinde ücretsiz çektirdim ben. Yaşadığım şehirde 20bine aşılama yapıyorlar. 15bin rahim filmi için çok fazla.
Bence daha uygun yer bulabilirseniz çektirin. Faydası oluyor
Hemen sıra verdiler bana. Adet gününü hesaplıyorlar ona gore en yakin tarihi veriyorlar. Benim adetim biraz gec olunca 9 gun sonraya verdiler.Hemen çekiyorlar mı bir yol sonrasına sıra veriyorlar diye biliyorum