Ben eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz cektirmistim. Bence 5 dakikalık basit bi işlem için o kadar para vermeyin. Önce kalçalar iğne yapıyorlar kas gevşetici sonra incecik bir boruyla rahim ağzına giriyo o boru vasitasiyla ilaç veriyo içeri. Benim rahim ağzım dar olduğu halde öyle çok acimamisti. Ancak sonrasında bir iki gün çok hafif kanamam olmustu. Sonra da hemen adet oldum zaten. Adet zamanıMDI. Merak etmeyin yani öyle çok acılı abartacak kadar sıkıntılı bir şey değil. Öyle Anesteziye falan da gerek yokMerhaba hanımlar, haftaya pazartesi hsg çekilcem herzaman muayene olduğum özel hastanede, daha once çektirenler yardımcı olabilir mi? Çok ağrılı oluyor mu nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yok
Ayrıca ne kadar ücret ödediniz? Benim gittiğim hastane 550 ile 750 TL arasında bi fiyat söylediler.
Sağolun cevap verdiğiniz için, bende bu kadar para vermek istemiyorum ama 2 senedir hep bu hastaneye gidiyorum ve orada tedavi oldum mesela eşimden sperm testi istedi doktorum burda yaptırmayın boşuna para vermeyin gidin devletde yaptırın dedi yaptırdık geldik, ama buna öyle bişey demedi, neyse artık hamama giren terler bebiş için herşeye razıyım artıkBen eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz cektirmistim. Bence 5 dakikalık basit bi işlem için o kadar para vermeyin. Önce kalçalar iğne yapıyorlar kas gevşetici sonra incecik bir boruyla rahim ağzına giriyo o boru vasitasiyla ilaç veriyo içeri. Benim rahim ağzım dar olduğu halde öyle çok acimamisti. Ancak sonrasında bir iki gün çok hafif kanamam olmustu. Sonra da hemen adet oldum zaten. Adet zamanıMDI. Merak etmeyin yani öyle çok acılı abartacak kadar sıkıntılı bir şey değil. Öyle Anesteziye falan da gerek yok
Merhaba hanımlar, haftaya pazartesi hsg çekilcem herzaman muayene olduğum özel hastanede, daha once çektirenler yardımcı olabilir mi? Çok ağrılı oluyor mu nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yok
Ayrıca ne kadar ücret ödediniz? Benim gittiğim hastane 550 ile 750 TL arasında bi fiyat söylediler.
2-3 dakika kadar adet ağrısı gibi bi sancı oluyo ama hemen geçiyo korkulacak bişey değil canım anezteziye falan gerek bile yok gözünde büyütme basit bi işlemMerhaba hanımlar, haftaya pazartesi hsg çekilcem herzaman muayene olduğum özel hastanede, daha once çektirenler yardımcı olabilir mi? Çok ağrılı oluyor mu nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yok
Merhaba hanımlar, haftaya pazartesi hsg çekilcem herzaman muayene olduğum özel hastanede, daha once çektirenler yardımcı olabilir mi? Çok ağrılı oluyor mu nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yok
Merhaba, ben 3 yıl önce istanbulda 450 tl ye mi ne çektirmiştim. Valla aman şöyle çok ağrıdı böyle çok acıdı diyenler çok okumuştum o zaman araştırırken. Ama benim hiç ağrım olmadı. İşten çıkıp öğle arasında çektirip işime geri dönmüştüm anestizide almadım hiç yani o derece kolaydı. Şöyle de bişey olabilir belki bende tıkanıklık yoktu belki ondan ağrım olmadı. Korkulcak bişey değil benim tecrübeme göreMerhaba hanımlar, haftaya pazartesi hsg çekilcem herzaman muayene olduğum özel hastanede, daha once çektirenler yardımcı olabilir mi? Çok ağrılı oluyor mu nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yok
Merhaba, ben 3 yıl önce istanbulda 450 tl ye mi ne çektirmiştim. Valla aman şöyle çok ağrıdı böyle çok acıdı diyenler çok okumuştum o zaman araştırırken. Ama benim hiç ağrım olmadı. İşten çıkıp öğle arasında çektirip işime geri dönmüştüm anestizide almadım hiç yani o derece kolaydı. Şöyle de bişey olabilir belki bende tıkanıklık yoktu belki ondan ağrım olmadı. Korkulcak bişey değil benim tecrübeme göre
Hadi gözün aydınAllaha şükür temiz çıktı
Sağolasn canımHadi gözün aydın
Canim ben cektirdim bagcilar yeni umut hastanesi de 400 demislerdi aksilik gibi o gunde sigortam bitmis anastesi 400 cektirdim sigortasiz normalde 700 liraydi ama seni korkutmak istemem ama agriya duyarli bi insansan kesinlikle anastesiz cektirme cunku ben o kasar kotu oldum ki kisa bi sure ama ben hayatim boyunca boyle bir aci duymadim baylcaktim nerdeyse. cocuktan faln vaz gectim cekmeyin diye yalvariyosum ama bazi insanlarin agri hissetmiyomus tupleri tiklali olanlar genelde bnm tuplerim acikti cok sukur ama normal dogum yaptim sansim ve o gun kendime gelemedimMerhaba hanımlar, haftaya pazartesi hsg çekilcem herzaman muayene olduğum özel hastanede, daha once çektirenler yardımcı olabilir mi? Çok ağrılı oluyor mu nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yok
Devlet hastanesinde ucretsiz yaptirmistim uc bes dakika suren adet agrisi gibi zaten
Abartilacak bisey degil inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?