Rahim filmi çektirmiş olanlar?

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
Merhaba hanımlar, haftaya pazartesi hsg çekilcem herzaman muayene olduğum özel hastanede, daha once çektirenler yardımcı olabilir mi? Çok ağrılı oluyor mu nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yok
Ayrıca ne kadar ücret ödediniz? Benim gittiğim hastane 550 ile 750 TL arasında bi fiyat söylediler.

Ben eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz cektirmistim. Bence 5 dakikalık basit bi işlem için o kadar para vermeyin. Önce kalçalar iğne yapıyorlar kas gevşetici sonra incecik bir boruyla rahim ağzına giriyo o boru vasitasiyla ilaç veriyo içeri. Benim rahim ağzım dar olduğu halde öyle çok acimamisti. Ancak sonrasında bir iki gün çok hafif kanamam olmustu. Sonra da hemen adet oldum zaten. Adet zamanıMDI. Merak etmeyin yani öyle çok acılı abartacak kadar sıkıntılı bir şey değil. Öyle Anesteziye falan da gerek yok

Benim zamanımda fındıkzadede radyomar diye bir merkez vardı karnınızın üstüne koydukları aletle acı duymuyordunuz. Sinek ısırığı gibi hissetmiştim.

Sağolun cevap verdiğiniz için, bende bu kadar para vermek istemiyorum ama 2 senedir hep bu hastaneye gidiyorum ve orada tedavi oldum mesela eşimden sperm testi istedi doktorum burda yaptırmayın boşuna para vermeyin gidin devletde yaptırın dedi yaptırdık geldik, ama buna öyle bişey demedi, neyse artık hamama giren terler bebiş için herşeye razıyım artık

Devlet hastanesinde ucretsiz yaptirmistim uc bes dakika suren adet agrisi gibi zaten
Abartilacak bisey degil inanin

Ben geçen yil çektirdim..
Ağrılı bi işlem değil..
Ki ben çok narın hasas biriyim ağrıya dayanıklı degilim ben anestezisiz yapırdıysam herkes yaptırabilir bence..
Benim sonuçlarım malesef kötü cıktı..
Sol tüp normal sağ tüp de hidrosalpenks vardı.. geçen ay ameliyat oldum...

2-3 dakika kadar adet ağrısı gibi bi sancı oluyo ama hemen geçiyo korkulacak bişey değil canım anezteziye falan gerek bile yok gözünde büyütme basit bi işlem

Ben de gecen sene cektirdim 4 defa. 3 u ayni anda ve her seferinde daha hizli verildi. Evet ilki acisiz gecti adet bitiminde yaptirdim rahim daha genisken ve hamilelik yokken cekiliyor. Pesinden hafif kanama oluyor ped bulundur yaninda. Ama o son yok mu o son hizli verdi.pespese 3 kez denedi ikisine dayandim asla korkucak acisi yok ama sonuncu belimi kopardilar sandim bacaklarim titredi hamile olsun o sanciya dogururdum galiba. insallah tek seferde kurtulursun gerek kalmaz hizli vermesine. Ozelde 500 tl dediler narkozsuz. Narkozlu 750 liraydi.

Ben 1100 civarı anestezili bi de kan testi var içinde ben saraçoğlu anestezili tavsiye ettiği için (olası kasılma sebebi ile tıkalı çıkması ))
Anestezili oldum sonucum temiz ama
Hemen çıkınca baya pıhtlar geldi
Şimdiden kolay gelsin

Bende narkozlu istemistim doktorum kabul etmedi bos yere neden narkoz alicaksin diye ikna etmisti. Simdi tup bebek denemesine baslicam tikali cikti 2side diye. 2 senedir hic bi sekilde olmadi cocuk.

Ben de bugün anestezili çektirdim. Araştırma yaparken okuduklarımdan korktum aneztezili olmaya karar verdim ve iyiki öyle olmuş çünkü uyandığımda kasığımda fena sancı vardı hala da arada sızı yapıyor kasığım ve lekelenmem var. Neyse ki sonuç temiz çıktı :) Bu arada fiyat 450 TL.

Ben de 5 gün oldu işte çekileli, 350 tl ödedim anestezi falan olmadı 5 dakika sürdü sadece o sıvıyı tüplere gönderdiğinde 10 saniyelik müthiş bi sancı oldu kasıklarımda. Ama bu kadar baika hiç ağrım sızım olmadı ertesi sabah da lekelenmem bitmişti korkulacak bişey yokmuş..

Merhaba, ben 3 yıl önce istanbulda 450 tl ye mi ne çektirmiştim. Valla aman şöyle çok ağrıdı böyle çok acıdı diyenler çok okumuştum o zaman araştırırken. Ama benim hiç ağrım olmadı. İşten çıkıp öğle arasında çektirip işime geri dönmüştüm anestizide almadım hiç yani o derece kolaydı. Şöyle de bişey olabilir belki bende tıkanıklık yoktu belki ondan ağrım olmadı. Korkulcak bişey değil benim tecrübeme göre

Ben de 5 gün oldu işte çekileli, 350 tl ödedim anestezi falan olmadı 5 dakika sürdü sadece o sıvıyı tüplere gönderdiğinde 10 saniyelik müthiş bi sancı oldu kasıklarımda. Ama bu kadar baika hiç ağrım sızım olmadı ertesi sabah da lekelenmem bitmişti korkulacak bişey yokmuş..

Canim
Canim ben cektirdim bagcilar yeni umut hastanesi de 400 demislerdi aksilik gibi o gunde sigortam bitmis anastesi 400 cektirdim sigortasiz normalde 700 liraydi ama seni korkutmak istemem ama agriya duyarli bi insansan kesinlikle anastesiz cektirme cunku ben o kasar kotu oldum ki kisa bi sure ama ben hayatim boyunca boyle bir aci duymadim baylcaktim nerdeyse. cocuktan faln vaz gectim cekmeyin diye yalvariyosum ama bazi insanlarin agri hissetmiyomus tupleri tiklali olanlar genelde bnm tuplerim acikti cok sukur ama normal dogum yaptim sansim ve o gun kendime gelemedim

Devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna randevu aldım uzun süredir bebeğimiz olmuyor tahliller hepsi normal sadece rahim filmi çektirmek istiyorum desem cekerlermi devlet hastanesinde hiç bilgi sahibi değilim nasıl bir süreç olmalıdır ne yapmam lazım bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…