Rahim filmi çektirmiş olanlar?

Benim 7 ay oldu ama çok merak ediyorum.Doktorum özelde istersen çekeriz fakat;
şu an acele etme dedi.Eşimin ve benim yaşlarımız ileri çok aceleciyiz farkındayım ama gerek var mı karar veremiyorum.
ben hiç gitmedim canım bu ay gitmeye başladım burdan bir arkadaşım gitmiş oda 7 8 aydır deniyor ona da doktoru acele etme demiş

arkadaşlar bence hsg nizi çektirin sonra beklersiniz en azından bi sorun varmı öğrenmiş olursunuz ben 1 yıl bekledim oldu olacak diye ama malesef tüpler kapalı çıktı

Benim 7 ay oldu ama çok merak ediyorum.Doktorum özelde istersen çekeriz fakat;
şu an acele etme dedi.Eşimin ve benim yaşlarımız ileri çok aceleciyiz farkındayım ama gerek var mı karar veremiyorum.
yaş konusunda sıkıntı varsa doktorlar zaten öneriyor canım. bence hiç düşünme yaptır biran önce

arkadaşlar bence hsg nizi çektirin sonra beklersiniz en azından bi sorun varmı öğrenmiş olursunuz ben 1 yıl bekledim oldu olacak diye ama malesef tüpler kapalı çıktı
dimi bi de bu var.Hormon testi için bile bekleyin diyorlar ama ben 3.ayımda gittim valla.

o zaman çekerler bence 30 aşın üstüne 6 ay deneme süresi veriliyor ya bence de git çktir aklında kalmasın
yaptırılacak o kadar şey var ki valla şaşırdım kaldım.İşin içine girmeyince bilinmiyor.Allahım tez zamanda yavru versin isteyen herkese.

yaptırılacak o kadar şey var ki valla şaşırdım kaldım.İşin içine girmeyince bilinmiyor.Allahım tez zamanda yavru versin isteyen herkese.
aynen ben nedense hep hemen olur diye düşünüyordum ama malesef 13 ay bitti 14 aya girdik hala yok artık gidelim bir sorun varsa da erkenden çözüm bulalım dedik

aynen ben nedense hep hemen olur diye düşünüyordum ama malesef 13 ay bitti 14 aya girdik hala yok artık gidelim bir sorun varsa da erkenden çözüm bulalım dedik
Kesinlikle gidin .Erken teşhis çok önemli ben 1 yıl gelmeden herşeyi bitirmiş olcam sanırım.Beklemedim diğer hormon testleri için.Hsg de şart artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…