- 6 Aralık 2017
- 6.463
- 6.580
- 198
ben hiç gitmedim canım bu ay gitmeye başladım burdan bir arkadaşım gitmiş oda 7 8 aydır deniyor ona da doktoru acele etme demişBenim 7 ay oldu ama çok merak ediyorum.Doktorum özelde istersen çekeriz fakat;
şu an acele etme dedi.Eşimin ve benim yaşlarımız ileri çok aceleciyiz farkındayım ama gerek var mı karar veremiyorum.
benim reglim gününü hatta saatini bile şaşırmazdı canım o kadar düzgündü yani. şuanda tüp bebek tedavisine başladım transfer için bekliyoruz bakalıminşallah canım peki birşey sorabilir miyim? senin reglilerin falan düzenli miydi?
yaş konusunda sıkıntı varsa doktorlar zaten öneriyor canım. bence hiç düşünme yaptır biran önceBenim 7 ay oldu ama çok merak ediyorum.Doktorum özelde istersen çekeriz fakat;
şu an acele etme dedi.Eşimin ve benim yaşlarımız ileri çok aceleciyiz farkındayım ama gerek var mı karar veremiyorum.
inşllah tek seferde tutar canım rabbim gönlüne göre versinbenim reglim gününü hatta saatini bile şaşırmazdı canım o kadar düzgündü yani. şuanda tüp bebek tedavisine başladım transfer için bekliyoruz bakalım
bende 13. ayımda başladım gitmeye canımarkadaşlar bence hsg nizi çektirin sonra beklersiniz en azından bi sorun varmı öğrenmiş olursunuz ben 1 yıl bekledim oldu olacak diye ama malesef tüpler kapalı çıktı
amin canım aminnnn inşallahinşllah tek seferde tutar canım rabbim gönlüne göre versin
Bu ay kontrolüm var gidince konuşayım bari teşekkür ederim.yaş konusunda sıkıntı varsa doktorlar zaten öneriyor canım. bence hiç düşünme yaptır biran önce
iyi yapmışsın en azında sıkıntı var mı yokmu öğrenmiş olursunbende 13. ayımda başladım gitmeye canım
dimi bi de bu var.Hormon testi için bile bekleyin diyorlar ama ben 3.ayımda gittim valla.arkadaşlar bence hsg nizi çektirin sonra beklersiniz en azından bi sorun varmı öğrenmiş olursunuz ben 1 yıl bekledim oldu olacak diye ama malesef tüpler kapalı çıktı
aynen canım bekliyoruz bakalım umarım temiz çıkariyi yapmışsın en azında sıkıntı var mı yokmu öğrenmiş olursun
o zaman hsg ni de yaptır cnm sorun olmazsa yaşını öğrenebilir miyiz?dimi bi de bu var.Hormon testi için bile bekleyin diyorlar ama ben 3.ayımda gittim valla.
ben 33 eşim 41o zaman hsg ni de yaptır cnm sorun olmazsa yaşını öğrenebilir miyiz?
inşallah canımaynen canım bekliyoruz bakalım umarım temiz çıkar
o zaman çekerler bence 30 aşın üstüne 6 ay deneme süresi veriliyor ya bence de git çktir aklında kalmasınben 33 eşim 41
aynı yaştayız gidince yaşınıda söyle o zaman durumlar değişiyorben 33 eşim 41
yaptırılacak o kadar şey var ki valla şaşırdım kaldım.İşin içine girmeyince bilinmiyor.Allahım tez zamanda yavru versin isteyen herkese.o zaman çekerler bence 30 aşın üstüne 6 ay deneme süresi veriliyor ya bence de git çktir aklında kalmasın
Çocuğun var mı hiç ilk mi olacak ?aynı yaştayız gidince yaşınıda söyle o zaman durumlar değişiyor
aynen ben nedense hep hemen olur diye düşünüyordum ama malesef 13 ay bitti 14 aya girdik hala yok artık gidelim bir sorun varsa da erkenden çözüm bulalım dedikyaptırılacak o kadar şey var ki valla şaşırdım kaldım.İşin içine girmeyince bilinmiyor.Allahım tez zamanda yavru versin isteyen herkese.
Kesinlikle gidin .Erken teşhis çok önemli ben 1 yıl gelmeden herşeyi bitirmiş olcam sanırım.Beklemedim diğer hormon testleri için.Hsg de şart artık.aynen ben nedense hep hemen olur diye düşünüyordum ama malesef 13 ay bitti 14 aya girdik hala yok artık gidelim bir sorun varsa da erkenden çözüm bulalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?