Rahim filmi çektirmiş olanlar?

Çekerler canım merak etme :)

Aa rahim filmi cekilmeden hamile mi kaldın Allah hayırlı etsin:)

Evet cok şükür tıkanıklık varmıydı ya da açıldımı bende cektirecemde korkuyorum anestezili olcak bnimki
Yok açıkmış ama demek ki iyice açtı ki o sıvı, hamile kaldım o ay :) inşallah sende hamile kalırsın canım, bence anesteziye gerek yok çok ağrılı bi işlem değil

bende bu ay özel bir hastane de 600 tl'ye anestezili çektirdim.
bir kaç gündür sol kasığımda batma, gögüslerde duyarlılık ve sürekli uyku halim var.
Umutlanmak istemiyorum ama insan yine de acaba demeden yapamıyor merakla 6 gün sonrayı bekliyorum

merhaba kızlar bende büyük ihtimsalle önümüzdeki hafta çektircem ve biraz korkuyorum çok acılı bir işlem mi?

merhaba kızlar bende büyük ihtimsalle önümüzdeki hafta çektircem ve biraz korkuyorum çok acılı bir işlem mi?
anestezili çektirdim vajinismus olduğum için ama uyandığımda herhangi bir acı ağrı yoktu normal yolla çekilenlerde de dayanılmayacak bir ağrı olmadığını duydum korkma

anestezili çektirdim vajinismus olduğum için ama uyandığımda herhangi bir acı ağrı yoktu normal yolla çekilenlerde de dayanılmayacak bir ağrı olmadığını duydum korkma
cevabın için teşekkür ederim cnm bekledikçe strese giriyorum bitse de kurtulsam

kızlar kişiye göre değişiyor ağrı olayı ben geçen ay çektirdim benim ağrım çok oldu ağladım bile patlıycam zannettim o derece yani ama kısa sürüyor bi şekilde dayanıyorsunuz

kızlar kişiye göre değişiyor ağrı olayı ben geçen ay çektirdim benim ağrım çok oldu ağladım bile patlıycam zannettim o derece yani ama kısa sürüyor bi şekilde dayanıyorsunuz
ben bekledikçe strese giriyorum şuan regliyim bitince gidicem çektirsemde kurtulsam

Merhaba kızlar;

Herkes 1 yılı geçince mi çekitirdi bu filmi?

evet canım 1 yılı geçmeden tedavi uygulmıyorlar benim 14. ayım
Benim 7 ay oldu ama çok merak ediyorum.Doktorum özelde istersen çekeriz fakat;
şu an acele etme dedi.Eşimin ve benim yaşlarımız ileri çok aceleciyiz farkındayım ama gerek var mı karar veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…