- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 34
Çekerler canım merak etme :)Devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna randevu aldım uzun süredir bebeğimiz olmuyor tahliller hepsi normal sadece rahim filmi çektirmek istiyorum desem cekerlermi devlet hastanesinde hiç bilgi sahibi değilim nasıl bir süreç olmalıdır ne yapmam lazım bunun için
Aa rahim filmi cekilmeden hamile mi kaldın Allah hayırlı etsin:)Merhaba hanımlar, haftaya pazartesi hsg çekilcem herzaman muayene olduğum özel hastanede, daha once çektirenler yardımcı olabilir mi? Çok ağrılı oluyor mu nasıl ilerliyor hiç bi fikrim yok
Ayrıca ne kadar ücret ödediniz? Benim gittiğim hastane 550 ile 750 TL arasında bi fiyat söylediler.
Yok canım filmi çekildiğim ay hamile kaldım şükür :)Aa rahim filmi cekilmeden hamile mi kaldın Allah hayırlı etsin:)
Evet cok şükür tıkanıklık varmıydı ya da açıldımı bende cektirecemde korkuyorum anestezili olcak bnimkiYok canım filmi çekildiğim ay hamile kaldım şükür :)
Yok açıkmış ama demek ki iyice açtı ki o sıvı, hamile kaldım o ay :) inşallah sende hamile kalırsın canım, bence anesteziye gerek yok çok ağrılı bi işlem değilEvet cok şükür tıkanıklık varmıydı ya da açıldımı bende cektirecemde korkuyorum anestezili olcak bnimki
anestezili çektirdim vajinismus olduğum için ama uyandığımda herhangi bir acı ağrı yoktu normal yolla çekilenlerde de dayanılmayacak bir ağrı olmadığını duydum korkmamerhaba kızlar bende büyük ihtimsalle önümüzdeki hafta çektircem ve biraz korkuyorumçok acılı bir işlem mi?
cevabın için teşekkür ederim cnm bekledikçe strese giriyorum bitse de kurtulsamanestezili çektirdim vajinismus olduğum için ama uyandığımda herhangi bir acı ağrı yoktu normal yolla çekilenlerde de dayanılmayacak bir ağrı olmadığını duydum korkma
ben bekledikçe strese giriyorum şuan regliyim bitince gidicem çektirsemde kurtulsamkızlar kişiye göre değişiyor ağrı olayı ben geçen ay çektirdim benim ağrım çok oldu ağladım bile patlıycam zannettim o derece yani ama kısa sürüyor bi şekilde dayanıyorsunuz
muhtemelen bebekle alakalı çektireceksin değil miben bekledikçe strese giriyorum şuan regliyim bitince gidicem çektirsemde kurtulsam
evet bebekle ilgili cnmmuhtemelen bebekle alakalı çektireceksin değil mi
tamam o zaman canım her acıya katlanırsın merak etmeevet bebekle ilgili cnm
bebek uğruna her acıya katlancaz cnm mecbur :)tamam o zaman canım her acıya katlanırsın merak etme
aynen öyle canım katlanıcaz ve katlanıyoruzda. inşallah sonucun güzel çıkar benim tüplerim kapalı çıktıbebek uğruna her acıya katlancaz cnm mecbur :)
inşallah canım peki birşey sorabilir miyim? senin reglilerin falan düzenli miydi?aynen öyle canım katlanıcaz ve katlanıyoruzda. inşallah sonucun güzel çıkar benim tüplerim kapalı çıktı
evet canım 1 yılı geçmeden tedavi uygulmıyorlar benim 14. ayımMerhaba kızlar;
Herkes 1 yılı geçince mi çekitirdi bu filmi?
Benim 7 ay oldu ama çok merak ediyorum.Doktorum özelde istersen çekeriz fakat;evet canım 1 yılı geçmeden tedavi uygulmıyorlar benim 14. ayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?