rahim filmi fiyatları yardımmmmmm

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
kızlar ben 10güne kadar rahim filmi cekilmem lazım.ama doktorum anestezili 450 dedi.ya cokmu pahalı. yada izmirde bildiğiniz anestezili ceken iyi bir hastane yada doktor varmı. yardımlarınızı bekliyorummmmmm.acil

bence gerekmez ansetesi ben geçen ay çeklidim okadarda kötü değil 10 dakikalık bir işlem 200 çekildim anestesiz

canım izmir'detavsiye edebileceğim biyer bilmiyorum ama fiyat bence çok yüksek
anestezi çektirmeden de yaptırabilirsin bildiğim kadarıyla,öyle yaptıran çok var iyice araştır
ama yeni alet olup olmadığını sor çünkü eski aletlerde canın çok yanıyormuş, hastaneleri arayıp fiyat alabilirsin, zaten detaylı bilgi verirler sana he birde genelde görüntü merkezlerinde 250-350 arası değişiyor fiyatlar hem onların aletleride son modeldir bence..
umarım en yakın zamanda bebişin olur canımm

valla cumartesi istanbulda çekitirdim hemde ckollu makina anestezisiz ve inanılmaz darecede rahat geçti, sıfır acı ve 250 verdim ...bence izmirde araştır yok normal çektirceksende 450 verme üniversitede yada devlette çektir. 450 .çokkk

kızlar anestezili çekilcem.anestezi denilen burundan verilcek yani uyutulcam dimi. yoksa beldn falan mı uyuşturuyolar. bilgisi olan varmı. birda uyanınca acı hissediliyomu

anestezısız cekıl agrısı yok denılecek kadar az bence hafıf 15 sanıye suren adet agrısı gıbı bır sey ben 180 tl verdım mıhrımah sultan tıp da cektırdım ıstanbulda gayette ıyı cekdıler

Canım ben 350 ytl çektirdim...Anestesi filan olmadı...Gerekte yok zaten...Adet veyada gaz ağrısına dayanamıyorsan yinede sen bilirsin istersen anestesi ile çektir...

aysecim anestezili çektirme canım
çünkü gerçekten gerek yok.Anestezili çekilenler sana tavsiye edebilir ama onlar uyudukları için gerekli mi gereksiz mi acı var mı zaten farkında değiller
Ben anestezisiz çekilmiş biri olarak söylüyorum anlatıldığı gibi ağrılı acılı i işlem değil 5dk sürecek ilacı tüplere vermeleri.
Anestezili olsa bile çok istemişler,özel hastaneleri değil radyoloji merkezlerini araştır canım
Ben 170 vermiştim radyoloji merkezinde

hım verdiginiz bilgiler için teşkkür ederim. sanırım benimde cektirmem gerekecek. şimdiden araştıyorum.
peki filmden önce herhandi bişey isteniyor mu? enfeksiyon var mı yok mu? fitil veriyorlar mı? vb.. ??

bende 350 tl'ye çektirdim. istanbulun bilinen bir merkezi idi. anestezi uygulanmadı. ama bende fazla devam edemedi çünkü iki tüpümde tıkalı (hidrosalpenks) çıktı, tıkalı olunca anestezi olmadan devam edemiyorlar çünkü ağrı yapmaya başlıyor. sağ tüpüme yarım, sol tüpüme yarım ilaç verildi, ama zaten tıkanıklık ortaya çıkmıştı, devam etmedi.

cnm merhaba.ben rahim filmimi adana marsa hastanesine gittim ve ordan sevk alarak yaptırdım ve hiçbir ücrette ödemedim.hiç bir acıda yaşamadım belkide bu benden kaynaklıdır ama acı duymadım cnm.bence anestezniye gerek yok.yinede sen bilirsin tabii.
ben adanada bir-lap ta çektirmiştim cnm.geçmş olsun bu arada

ya kızlar yrn cekiliyom rahim filmi aneştezili ama çok korkuyom.hişşediliyomu aneştezili iken. acı oluyomu. bilgilendiririşeniz şevinirim

aysecee anestesili halde acıyı nasıl hissedersin yaw :D
uyandıgında belki azıcık karın kasık agrısı cekersin o kadar :D

hanımlar özellikle istanbulda oturan iiçin diyorum = ben perş. günü çekilecektim ama ertelemek zorunda kaldım ama araştırmalarım dogrultusunda =

üsküdar mihramah tıp merkezinde uygun fiyata cekiliyor. normal ilk telefon ile fiyat sordugunuzda yüksek sölüyorlar :D bi ark. 170-180 tl yaptırmış dedim ve 250 ye düştü :D sonra eger dedi burada dosya actırırsanız 206 tl ye düşüyor dedi.. yani +- 210 ile 250 tl arası.
benim bu işlerimi takip eden doktorumun anlaşmalı calıştıgı yer ile konuştum ve (bu fiyat anlaşmalı fyat eger dışardan geliyorsan 300-350 tl arasıymış yanlış degilsem) 250 tl dedi ( mihrimah ile aynı) pazarlık ettim ve dedim ki böle böle eger 200 tl ye bu fiyatı cekmessen mihrimahda yaptırcam dedim :D tamam dedi 200 tl. cmts gunu saat 11 de cekiliyorum :D
bu film adet tarihin ilk gununden saymaya başlayıp 10 içinde cekilmesi gerekiyormuş. yani ayın 1 adet olursan, adettinden sayarak 10. güne kadar muahhakak cekilmesi gerekiyor. kanama bitmiş olacak. küçük kanama olursa bile cekmiyorlar. benim erteleme nedenim bu oldu. neyse sonra yeni nesil ileri teknoloji aletler ve ilaç ile cekildiginde agrı cok az oluyormuş. adet agrısından biraz daha fazla ve karın kasık bölgesinde hafife yakın agrı oluyormuş. eski tür makinelerde hem teknik eski oldugu için kimi zaman tekrarlar yapılıyormuş ve acılı oluyormuş.
rahim filmi cekildikten sonra muhakkak biize antibiotik vermesi gerekiyormuş. doktorum eger ilaç yazmalarsa hatırlat onlara dedi. ok dedim :D
bu kadar.

aysecee anestesili halde acıyı nasıl hissedersin yaw :D
uyandıgında belki azıcık karın kasık agrısı cekersin o kadar :D

hanımlar özellikle istanbulda oturan iiçin diyorum = ben perş. günü çekilecektim ama ertelemek zorunda kaldım ama araştırmalarım dogrultusunda =

üsküdar mihramah tıp merkezinde uygun fiyata cekiliyor. normal ilk telefon ile fiyat sordugunuzda yüksek sölüyorlar :D bi ark. 170-180 tl yaptırmış dedim ve 250 ye düştü :D sonra eger dedi burada dosya actırırsanız 206 tl ye düşüyor dedi.. yani +- 210 ile 250 tl arası.
benim bu işlerimi takip eden doktorumun anlaşmalı calıştıgı yer ile konuştum ve (bu fiyat anlaşmalı fyat eger dışardan geliyorsan 300-350 tl arasıymış yanlış degilsem) 250 tl dedi ( mihrimah ile aynı) pazarlık ettim ve dedim ki böle böle eger 200 tl ye bu fiyatı cekmessen mihrimahda yaptırcam dedim :D tamam dedi 200 tl. cmts gunu saat 11 de cekiliyorum :D
bu film adet tarihin ilk gununden saymaya başlayıp 10 içinde cekilmesi gerekiyormuş. yani ayın 1 adet olursan, adettinden sayarak 10. güne kadar muahhakak cekilmesi gerekiyor. kanama bitmiş olacak. küçük kanama olursa bile cekmiyorlar. benim erteleme nedenim bu oldu. neyse sonra yeni nesil ileri teknoloji aletler ve ilaç ile cekildiginde agrı cok az oluyormuş. adet agrısından biraz daha fazla ve karın kasık bölgesinde hafife yakın agrı oluyormuş. eski tür makinelerde hem teknik eski oldugu için kimi zaman tekrarlar yapılıyormuş ve acılı oluyormuş.
rahim filmi cekildikten sonra muhakkak biize antibiotik vermesi gerekiyormuş. doktorum eger ilaç yazmalarsa hatırlat onlara dedi. ok dedim :D
bu kadar.

Bugün çekilmiş olman lazım
İnşallah iyi geçmiştir :Saruboceq: ve inşallah tüpler açık çıkmıştır opuyorumnanaktan

anesteziye hiç gerek yok canım. adet sancısından biraz fazla bi ağrı hissediyorsun. o da 1 dk bile sürmüyor. anesteziye hiç gerek yok.

selamlar.. cmts gunu rahim filmin cekildi ve doktorların aletrin yeniligi ile ilgili biraz yalan söledigini fark ettim :D benim doktrumda dahil bu işe.. ayol normal rontgen cihazı bir iki parçası belki degişiktir o kadar :D
tek sızı yapan verilen o sıvı. birde kendini kasarsan belki acır. ben olayı bilerek gittigim için adet agrısı gibi bi agrı cektim işlemin sonunda ve kalktıktan sonra o kadar. 10-15 dk dinlendikten sonra cıktım..

:D ama sonuc güzel tüpler acık :D

burada ki hanımlara paylaştıkları bilgiler için teşekkür ederim çok işime yaradı.

Back
X