Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysecee anestesili halde acıyı nasıl hissedersin yaw![]()
uyandıgında belki azıcık karın kasık agrısı cekersin o kadar![]()
hanımlar özellikle istanbulda oturan iiçin diyorum = ben perş. günü çekilecektim ama ertelemek zorunda kaldım ama araştırmalarım dogrultusunda =
üsküdar mihramah tıp merkezinde uygun fiyata cekiliyor. normal ilk telefon ile fiyat sordugunuzda yüksek sölüyorlarbi ark. 170-180 tl yaptırmış dedim ve 250 ye düştü
sonra eger dedi burada dosya actırırsanız 206 tl ye düşüyor dedi.. yani +- 210 ile 250 tl arası.
benim bu işlerimi takip eden doktorumun anlaşmalı calıştıgı yer ile konuştum ve (bu fiyat anlaşmalı fyat eger dışardan geliyorsan 300-350 tl arasıymış yanlış degilsem) 250 tl dedi ( mihrimah ile aynı) pazarlık ettim ve dedim ki böle böle eger 200 tl ye bu fiyatı cekmessen mihrimahda yaptırcam dedimtamam dedi 200 tl. cmts gunu saat 11 de cekiliyorum
![]()
bu film adet tarihin ilk gununden saymaya başlayıp 10 içinde cekilmesi gerekiyormuş. yani ayın 1 adet olursan, adettinden sayarak 10. güne kadar muahhakak cekilmesi gerekiyor. kanama bitmiş olacak. küçük kanama olursa bile cekmiyorlar. benim erteleme nedenim bu oldu. neyse sonra yeni nesil ileri teknoloji aletler ve ilaç ile cekildiginde agrı cok az oluyormuş. adet agrısından biraz daha fazla ve karın kasık bölgesinde hafife yakın agrı oluyormuş. eski tür makinelerde hem teknik eski oldugu için kimi zaman tekrarlar yapılıyormuş ve acılı oluyormuş.
rahim filmi cekildikten sonra muhakkak biize antibiotik vermesi gerekiyormuş. doktorum eger ilaç yazmalarsa hatırlat onlara dedi. ok dedim![]()
bu kadar.