Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa Adana şehir hastahanesı rahım fılmı cekıyor mu ? Mersin de cekmıyorlar özel hastahane 12 bin lira istıyorAdana şehir hastanesinde rahim filmine gün vermek için doktor adetin ikinci günü gel demişti ama hafta sonuna denk geliyor ne yapmalıyım
Siz o hastanede tüp Bebek tedavisine başladınız o zaman çünkü geçen hafta gittim cekmediler banaEvet adana şehir hastanesi çekiyor tüp Bebek merkezi gönderdi bizi yukarı kattan
3 .günü gidersin sorun olmazAdana şehir hastanesinde rahim filmine gün vermek için doktor adetin ikinci günü gel demişti ama hafta sonuna denk geliyor ne yapmalıyım
Bugün ikinci günüm oldu yarın üçüncü pazartesi dördüncü günüm oldu aslında gece 10 11 gibi oldu dün3 .günü gidersin sorun olmaz
5. Güne kadar çekilebiliyor ben temmuzun 14 ünde özelde çekmiştim 5. Gün 12 bine tabi indrmli fiyatı 12ydi 15 den zar zor indirdik peki anastezi veriyorlarmı daha önce İzmir şehir hastanesinde de çekilmiştim anastesisiz çekilmişti dayanılmayan acısı var anastezi almanızı öneririm.Adana şehir hastanesinde rahim filmine gün vermek için doktor adetin ikinci günü gel demişti ama hafta sonuna denk geliyor ne yapmalıyım
Merhaba İzmir şehir hastanesinde rahim filmi çekiliyor o zaman değil mi istesem çekilebiliyor muyum yoksa tüp bebek sürecinde mi olunmalı ?5. Güne kadar çekilebiliyor ben temmuzun 14 ünde özelde çekmiştim 5. Gün 12 bine tabi indrmli fiyatı 12ydi 15 den zar zor indirdik peki anastezi veriyorlarmı daha önce İzmir şehir hastanesinde de çekilmiştim anastesisiz çekilmişti dayanılmayan acısı var anastezi almanızı öneririm.
Anestezi verilip verilmediği konusunda bilgim yok5. Güne kadar çekilebiliyor ben temmuzun 14 ünde özelde çekmiştim 5. Gün 12 bine tabi indrmli fiyatı 12ydi 15 den zar zor indirdik peki anastezi veriyorlarmı daha önce İzmir şehir hastanesinde de çekilmiştim anastesisiz çekilmişti dayanılmayan acısı var anastezi almanızı öneririm.
Tüp bebek süreci bildiğim çünkü biz öyle tedavi olup sıra vermişlerdiMerhaba İzmir şehir hastanesinde rahim filmi çekiliyor o zaman değil mi istesem çekilebiliyor muyum yoksa tüp bebek sürecinde mi olunmalı ?
Anladım teşekkür ederimTüp bebek süreci bildiğim çünkü biz öyle tedavi olup sıra vermişlerdi