Rahim filmi günü almak

esma01_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2025
10
0
1
25
Adana şehir hastanesinde rahim filmine gün vermek için doktor adetin ikinci günü gel demişti ama hafta sonuna denk geliyor ne yapmalıyım

Adana şehir hastanesinde rahim filmine gün vermek için doktor adetin ikinci günü gel demişti ama hafta sonuna denk geliyor ne yapmalıyım
Aa Adana şehir hastahanesı rahım fılmı cekıyor mu ? Mersin de cekmıyorlar özel hastahane 12 bin lira istıyor

Eğer o hastanede tüp Bebek sürecine girerseniz çekiyor bende çektirmeye gitmiştim bana öyle dediler elini kolunu sallayarak hadi çekelim olmuyor yani

10.11 de olanı sayma bugün 1.ci günün yarın iki pazartesi gidersiniz

Ama bir yerde okumuştum leke geldiği gün 1. Gün sayılır diye aklımı karıştırdı bu

5. Güne kadar çekilebiliyor ben temmuzun 14 ünde özelde çekmiştim 5. Gün 12 bine tabi indrmli fiyatı 12ydi 15 den zar zor indirdik peki anastezi veriyorlarmı daha önce İzmir şehir hastanesinde de çekilmiştim anastesisiz çekilmişti dayanılmayan acısı var anastezi almanızı öneririm.

5. Güne kadar çekilebiliyor ben temmuzun 14 ünde özelde çekmiştim 5. Gün 12 bine tabi indrmli fiyatı 12ydi 15 den zar zor indirdik peki anastezi veriyorlarmı daha önce İzmir şehir hastanesinde de çekilmiştim anastesisiz çekilmişti dayanılmayan acısı var anastezi almanızı öneririm.
Merhaba İzmir şehir hastanesinde rahim filmi çekiliyor o zaman değil mi istesem çekilebiliyor muyum yoksa tüp bebek sürecinde mi olunmalı ?

Anestezi verilip verilmediği konusunda bilgim yok

Back
X