yaklaşık iki yıldır evliyim. adet düzensizliği ve çocuk isteği ile doktora gittik.pko teşhisi konuldu ardından biri süre ilaç kullanımı filan derken sperm testi istendi eşim için.eşimde sperm ve hareketlilik azlığı varmış.acaba bunun ilaç ile tedavisi varmıdır.ilk yöntem aşı mıdır. bu anlamda bitkisel kür kullanan ve faydasını gören varmı .yorumlarınızı bekliyorum

benim eşimde de çıktı sayı ve hareket azlığı, sayı 18 milyon, ileri hareket yüzde 15, yarım saatte yüzde 20, dr klomen verdi 50 mg sabah akşam birer tane ve evicap vitamin günde bir tane

hee unuttum dr dedi bu sperm testleri çok oynak değerler oluyor üç gün sonra daha düşük veya daha da yüksek bile çıkabilir bu testle bağlı kalmayın sadece dedi, ama ilaçla takviye edilmesi gerekiyor dedi. normal hamilelik olabilirmiş takviye ile

bir de benim kadın doğumcuma sorduğumuzda bu internette piyasada satılan proxeedplus, cymplus vb gibi ilaçları kullanmamıza gerek var mı diye hiç gerek yok dedi

ama mesela erkek infertilitesi topiğinde bu ilaçları kullanan ve çok memnun kalan arkadaşlar var
istersen o topiğe de gir yardımcı oluyorlar sağolsun kızlar

ama sana tavsiyem sperm test sonuçlarını da yaz oraya

bir de ay taksit taksit aklıma geliyor ama
ben sonuçları Kaan hocaya mail attım, Kaan Aydos, doktor sitesinden ulaşabilirsin
bizim sonuçlarımızı güzel buldu yine de ek ilaç ya da hormona gerek yok, bu değerlerle hamile kalabilirsiniz dedi. Tüp bebek aşamasında değilsin dedi.

gerçi daha sonraki günlerde de benim tüplerin tıkalı olduğunu öğrendik maalesef,
keşke tek sorun eşimin olsaydı

kızlar bende yeni katıldım benimde eşimde sayı azlığı hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu var.2.5 ay keçiboynuzu kürü kullandık ama değerlerimiz yarı yarıya düştü :(

kızlar bende yeni katıldım benimde eşimde sayı azlığı hareket yavaşlığı ve şekil bozukluğu var.2.5 ay keçiboynuzu kürü kullandık ama değerlerimiz yarı yarıya düştü :(

cnm erkek inferti sayfalarında daha geniş bilgiler var benimde eşimde aynı sorunlar var dr tedavisi gerekiyor bitkisel destek gerekiyor

kayramm cekilmedi niye? hemen soyliyim ben yurtdisinda yasiyorum bana hic birsey soylemeden
adetimin birinci gunu gelin dediler bende ozaman cekilicek saniyorum sonra hatta burada okudum filan meger adet bitince cekilirmis bu rahim filmi,:26:,,ama soylemedi doktorda bana meger adetin birinci gunu adetiniz kac gun suruyor diye sormaya cagirmis 5 gun dedim ozaman PERSEMBE gunu geliyorsunuz dedi...ne kadar sacma ya bunu soylemek icin beni cagirmislar:47:
bende rahim filmi cekilecek diye bekliyorum ne bilim adet btnce cekilirmis soylemedi de sinir oldum kadina......

merhaba kızlar...bende dün çekildim rahim filmini..çok şükür 2 tüpümde açık şuan.bir problem yok.1-2 dakikalım birşey olmasına rağmen acısı var bu şüphesiz..ama öyle aman aman birşey yok.yalnız dünden beri kanamam var..ben çekilmeden yarım saat önce ağrı kesici aldım..bakalım 1,5 yıldır bebiş olmuyor inşallah bu filmle beraber bebişimizde gelr.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin...

Bu arada ben anestezi olmadan çekildim.çekilirken kendinizi kasmamak en önemli unsur..

Son düzenleme:
gecmis olsun:68:
yarim saat once alinan agri kesicinin faydasi olmustur herhalde..
bende persembe gunu saat 1 de olacagim korkuyorum ama mecbur baska yolu yok olacak

Son düzenleme:
bende persembe gunu saat 1 de olacagim korkuyorum ama mecbur baska yolu yok olacak

Çok teşekkür ederim.evet ağrılı bir işlem birazda kanama muhakkak oluyor benim hala kanamam oluyor.ağrı kesiciyi doktorum almamı söyledi.etkisi muhakkak olmuştur.ama ben anestezisiz çektirmeme rağmen o kadar abartılacak bir ağrım olmadı.sadece kendinizi kasmamak lazım zaten kasınca ağrı 2 katına çıkıyor.hayırlısıyla atlatırsınız inşallah..

Son düzenleme:

canım merhaba bende rahim filmi çekildim 15 gün önce hemde anestezisiz...aslında geçen ay çekicekti doktorum ama çok korkmuştum vazgeçtim ama bu ay mecbur kaldım ve o kadar korktuğum için kendime kızdım..girdim 10 dk sonra çıktım ve ne öncesinde ne de sonrasında ağrı kesici içmedim canım eğerki ağrı eşiğin yüksekse dayanmak çok kolay kendini kasma derin nefes al canın acıyo ama dayanılmıcak bi acı değil şimdiden geçmiş olsun canım...:64:

tsk ederim kizlar persembe gunu bakalim nasil gececek..eve geldigimde muhakkak yazicam
nasil gectigini...

canım şimdiden geçmiş olsun o zaman..kasma kndini yeter..ben birşey sorucam çekilen arkadaşlara bende kanama hala devam ediyor sizdede öyle oldumu cuma günü çekildim hala bitmedi günlük ped kullanıyorum düşünün yani..

bende cuma günü çekildim hiç kanamam olmadı sadece belli belirsiz adetimten kalan kahverengi leke arada bir hafif geldi o kadar

bende gecen ay cektırdım bu aydan cok umutluydum ama hala bebiş yok. Buradaki yorumları okuyarak gitmiştim hsg cektırmeye korkmustum ama dedıkleri gibi 10 dakıka sürüyor zaten.Zaten cok acılı bir işlem olsa doktor anestezili demezmi ya akıl var mantık var :) Korkmayın ilerde başımıza gelcekler ( nasipse) bunun yanında sinek ısırıgı kalır :1:

merhaba arkadaşlar ben daha önce hsg çektirdim hemde iki defa...
rahimde septum vardı..ameliyat oldum ameliyat öncesi ve sonrası çektirmiştim...
çok ağrılıydı.hiç unutmam. o acıyı :25:tüp bebek yaptırmak için doktora başvurduk dün doktor.benden
yeniden hsg istedi..sizden ricam ağrısız hsg için istanbulun neresinde yaptırdınız..ve fiyatları nekadar
bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar:54::54:

kizlarrr korkulu gunum geldi catti saat 1 de hastanede olucam bir saat once gelin dediler agri kesici vericeklermis 2 de rahim filmi cekilecek aglicam ya okadar gerginim esim sen bilirsin gitme dese gitmiycem valla:43::43:

selam hanımlar:16:
bende bugun çektirdim, öncesinde beklerken korkudan ölücektim nerdeyse ama düşündüğüm gibi değilmiş sadece ilacı verirken anlık bi ağrı oluyo okadar, çektirmeden 1 saat önce iki tane ağrıkesici iğne vurdu doktorum onunda etkisi olabilir, tüplerimde açık çıktı, şuan biraz kanamam var ama normaldir herhalde:26:

Back
X