çok haklısın...tekirdağda yaşıyorum ben ilk fırsatta dediklerini yapmalıyım sanırım...
çok sağol

günaydın arkadaşım yazdıklarını okudum dr konusunda biraz tecrübe sahibi biri olarak yazmak istedim. hiç korkmana gerek yok. bunlar herkesin yaşayabileceği normal şeyler. fakat melek arkadaşın da dediği gibi iyi bir hekim bul. dr na güven. ve ümidini kaybetme. ben de 3 yıllık evliyim. bebek olmuyor. eşimin testleri temiz benim de ciddi bir sorunum yok yani yumurtlama oluyor çatlıyor ama bebek olmuyor. sanırım her şeyin bir zamanı var. rahim filmi çekindim gecen hafta o da temiz çıktı. önceki sayfada da yazdığım gibi tek isteğim kendiliğinden hamile kalmak :59:
rabbim isteyen herkesi hayırlısıyla bir evlat sahibi yapar inşallah. umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. :1:

günaydın arkadaşım yazdıklarını okudum dr konusunda biraz tecrübe sahibi biri olarak yazmak istedim. hiç korkmana gerek yok. bunlar herkesin yaşayabileceği normal şeyler. fakat melek arkadaşın da dediği gibi iyi bir hekim bul. dr na güven. ve ümidini kaybetme. ben de 3 yıllık evliyim. bebek olmuyor. eşimin testleri temiz benim de ciddi bir sorunum yok yani yumurtlama oluyor çatlıyor ama bebek olmuyor. sanırım her şeyin bir zamanı var. rahim filmi çekindim gecen hafta o da temiz çıktı. önceki sayfada da yazdığım gibi tek isteğim kendiliğinden hamile kalmak :59:
rabbim isteyen herkesi hayırlısıyla bir evlat sahibi yapar inşallah. umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. :1:

aminnn canım yaaa nasıl bir duygudur çok merakediyorum filmide çektirdimya accayip heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı:62:

çok teşekkür ederim desteğinize... ben sorunun ne olduğunu yada kimde olduğunu veya olmadığını bile bilmiyorum..tek bildiğim kulaktan dolma şeyler...benim yıllardır adetlerim çok düzensiz 3-4 ayda bir oluyorum genelde..yada en azı 2 ayı geçiyor..
bu arada normal bir devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanına da gitsem ilk olarak olurmu..cesaret açısından..hem şu anda özel bişi kalmadı hastanelerdede doktorlar tek tek ayrı muayene ediyor ve çok ilgililer benim buradaki devlet hastanesinin doktorları..
yoksa gitme özel hastaneyemi git diyorsunuz.?

çok teşekkür ederim desteğinize... ben sorunun ne olduğunu yada kimde olduğunu veya olmadığını bile bilmiyorum..tek bildiğim kulaktan dolma şeyler...benim yıllardır adetlerim çok düzensiz 3-4 ayda bir oluyorum genelde..yada en azı 2 ayı geçiyor..
bu arada normal bir devlet hastanesindeki kadın doğum uzmanına da gitsem ilk olarak olurmu..cesaret açısından..hem şu anda özel bişi kalmadı hastanelerdede doktorlar tek tek ayrı muayene ediyor ve çok ilgililer benim buradaki devlet hastanesinin doktorları..

merhaba arkadaşım adetlerin düzensizse hayıt tohumunu tavsiye ederim sana internette araştırabilirsin tabi ilk önceliğin doktor olsun bende sana yakınım yeniçiftlikte yaşıyorum çorluda gidiyordum doktora ama memnun kalmadım benim eşimin kardeşi eczacı o bana sedat tomruk'u tavsiye etti bende yeni yaptırdım rahim filmini bir kaç ay geçsin bende sedat beye gidicem muayene olmaya benden sana tavsiye benim ilk doktorumda çok ilgiliydi çok güzel konuşuyordu beni dinliyordu falan ama önemli olan kesinlikle doğru teşhis o yüzden değiştiricem doktorumu

AAA yakınız oldukça..hayıt tohumu demişsiniz ne işe yarıyor bilmiyorum hemen araştırayım ben:))

AAA yakınız oldukça..hayıt tohumu demişsiniz ne işe yarıyor bilmiyorum hemen araştırayım ben:))

yakın bir arkadaşımın böyle bir sorunu vardı sadece ilaçla regli oluyordu benimde dönem dönem olurdu sürekli değil o üç ay kullandı düzenli ve şimdi bir kaç gün gecikmelide olsa çok şükür oluyor artık o yüzden tavsiye ettim internnette araştırırsan bulursun zaten aktarlarda satılıyor aktardan bile bilgi alabilirsin inşallah şifa olur

inşallah canım çok teşekkür ederim..bugün alıcam ve başlıcam kısmetse..

Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Temmuz 18'de 1 senelik evli olucam ve evliliğimin başından beri çocuk istememe rağmen hala bir sonuç alamadım. ne ilaçlar kullandım yok yookk... iyiden iyiye psikolojim bozuldu ve aranıza katılıp dertleşmek istedim. 2 ay önce ilaç vasıtasıyla yumurta oluşumum oldu,iğne sonucu kırıldı ama yine bebek yok... hani çok büyük bi problemimiz yok. doktorumun dediğine göre eşimin spermleri sayısı yeterli ama hareketli değil,benimde yumurtalar zayıf... ama ilaç kullanınca istenilen oranda yumurta oluşumu da oluyor. adetlerim düzenli,rahim ağzım temiz,HSG(rahim filmi) yaptırdım geçen hafta oda gayet temiz. Aklım almıyor,bunada şükür demek istiyorum ama ne bileyim ya,illaki insan üzülmeden de edemiyor. okadarki çok istiyorum ben bi bebeğim olsun ,sizler gibi,herkes gibi ama Rabbim diyorum,bunda da bi hayır vardır heralde... Rabbim gönülden isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Umarım gün gelir buraya mutluluğumuzu paylaşırız... ^^ hamileyiimmm,bi kızım olduuu, bi oğluuum olduuu ^^ :)))) inşallah yaa dualarımızı birbirimiz üzerinden de eksik etmeyelim lütfen ! Dualarım sizlerle ♥

******ARKADAŞLAR BU ARADA HSG( rahim filmi) filmi çektirmekten hiiç korkmayın ! Ben odaya girdiğim an stres ve korku sardı beni,oda burda yazılanları okuduğum için :) ama 2-3 bi sızlama haricinde hiç bi problem yoktu,yeterki kendinizi bırakmayın,sert tutun,film bittiği an acıda bitiyo,merak etmeyin. herşey bebişleer içinnnnn :))

kizlar bende 20 gun icinde HSG cektiricem , cok korkuyorum,, polikistik overim olmus gecen ay,bu gune kadar olmamisti 6 ay da bir kontrollerim oluyorum,, bende eve geldim sogan kurune basladim, kullanmamin 8.gunu kahve peltesi gibi kanamam basladi halen devam ediyor, hatta agrili oluyor, evde olan agrilardan degil de, hastanede cektigim en ufak agri bile beni mahvediyo,,, :18:

kizlar bende 20 gun icinde hsg cektiricem , cok korkuyorum,, polikistik overim olmus gecen ay,bu gune kadar olmamisti 6 ay da bir kontrollerim oluyorum,, bende eve geldim sogan kurune basladim, kullanmamin 8.gunu kahve peltesi gibi kanamam basladi halen devam ediyor, hatta agrili oluyor, evde olan agrilardan degil de, hastanede cektigim en ufak agri bile beni mahvediyo,,, :18:

korkmayın gerçekten,ben dedim içimden bişeyler çıkıcak heralde :) yalan değil o an doktorun elinde uzun ince bi demir görünce :1: Kalpten gidicem sandım,tansiyonum düştü :)) 3 kere 1dk.lık can acısı çektim ama okadar,çekim bitti acıda bitti...rahat olun yeterli ve kalbinizi temiz tutun.umarım hayırlı bi sonuca varırsınız

kizlar bende 20 gun icinde HSG cektiricem , cok korkuyorum,, polikistik overim olmus gecen ay,bu gune kadar olmamisti 6 ay da bir kontrollerim oluyorum,, bende eve geldim sogan kurune basladim, kullanmamin 8.gunu kahve peltesi gibi kanamam basladi halen devam ediyor, hatta agrili oluyor, evde olan agrilardan degil de, hastanede cektigim en ufak agri bile beni mahvediyo,,, :18:

ben çektirdim hsg biraz basınç hissettim başkada hiçbir şey yok hatta masadan kalkarken insanların nasıl korktuklarını düşünüp hayret ettim 1 sene korkudan erteleyen insanları gördükçe şaşırıyorum valla okuduklarım yüzünden biraz gerildim masaya otururken ama inan bana korkmayı gerektircek bişi yok bundan korkan insanlar doğururken ne yapcaklar onu bilmiyorum doğumuda erteleme şanslarıda yokki :))))

merhaba dün giremedim nete ancak yazabiliyorum. ben özel hastaneyi tercih ettim. bu senin karar verebileceğin bişey. hekimine güvendikten sonra özel ya da devlet farketmez sanırım :20:

yarın12de hgs çekilcek çolk korkuyorum anestezili olucam ama ondan da korkuyorum oof
çok gergiiinnmimimimiim:5::26:

yarın12de hgs çekilcek çolk korkuyorum anestezili olucam ama ondan da korkuyorum oof
çok gergiiinnmimimimiim:5::26:

neden anastezi ben senin yerinde olsam asla anastezi kullanmazdım çok kısacık bir işlem ve bende sıfır ağrı hiçbir şey hissetmedim
sadece biraz basınç o kadar internette okuduklarımdan yola çıksaydım asla çektirmezdim o filmi

2 ay önce çekıldım ağlayarak gittim raryomarda çekım yaptırdım fındıkzade de araştırın burda da gıdenler var.330tl kesınlıkle acı yok yarım saat sonra işe gıttım akşama kadar işteydım.mutlaka araştırın çok rahattı hiç acımadı. bır kere daha düşünün.ve korkmayınnn

2 ay önce çekıldım ağlayarak gittim raryomarda çekım yaptırdım fındıkzade de araştırın burda da gıdenler var.330tl kesınlıkle acı yok yarım saat sonra işe gıttım akşama kadar işteydım.mutlaka araştırın çok rahattı hiç acımadı. bır kere daha düşünün.ve korkmayınnn

bende bakırköy şubesinde yaptırdım aynı 320 tl sıfır acı çok şükür iyiki orda yaptırmışım

international hospital yeşilköyde çektirdim.. çok rahattı. hiç bişey hissetmedim...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır daha doğrusu yorum yazmaya yeni başladım :97:
hsg filmini doktorlarınızmı önerdi yada sizin tercihinizmiydi.
kafam çok karışık bu konuda. 5 ay klomen ve pregnly tedavisi gördüm ara verdik şimdi. bu süre içinde doktorum böle bişi önermedi. eşimle ilgili hiç bir sorun yok bende pko var. ve 1 sene olmadan hemen tedaviye başladık. ağustos gibi iğnelere başlıcaz. iğnelere başlamadan önce hsg çektirmelimiyim sizce. :59:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır daha doğrusu yorum yazmaya yeni başladım :97:
hsg filmini doktorlarınızmı önerdi yada sizin tercihinizmiydi.
kafam çok karışık bu konuda. 5 ay klomen ve pregnly tedavisi gördüm ara verdik şimdi. bu süre içinde doktorum böle bişi önermedi. eşimle ilgili hiç bir sorun yok bende pko var. ve 1 sene olmadan hemen tedaviye başladık. ağustos gibi iğnelere başlıcaz. iğnelere başlamadan önce hsg çektirmelimiyim sizce. :59:

Bende iki ay klomen tedavisi gördüm doktorum çektiririz daha sonra demişti keşke ilk başta klomene başlamadan çektirseydim neden mi çünkü bana göre ilk önce rahim filmi hormon testi falan bunların hepsini yaptırmalıyız ki ne sorunumuz var bilip ona uygun tedavi görmek eğer tüplerin tıkalıysa ne kadar klomen içersen iç boşu boşuna olur yada hormonel bir bozukluğun varsa bence sorunun ney tam olarak teşhis konulması için hepsini baştan yaptırmalısın ben kendi kendime gittim iki ay tedaviden sonra bir kaç ay doktoru bıraktım sonra çok merak ediyodum gittim yaptırdım iyiki yaptırmışım en azından içim rahat tüplerimde bir sorunum yok şimdide hormon testlerimi yaptırcam daha sonra doktora gidicem eğer doktorum bana bunları ilk başta yaptırsaydı yine ona giderdim allahtan burası varda araştıra araştıra neyin ne olduğunu az çok öğrendim sanada tavsiyem hele iğne yaptırcaksan kesinlikle hsg Allah yardımcın olsun...

selam arkadaşlar bugün hsg mi çektirdim aneztesili olldum.ama giderken ağlayarak gittim.
masaya yattığımda titriyordum ama hiç bişey hissetmedim. uyudum uyandım işlem bitmiş.
regli olcakmış gibi1-2 saat karnım ağrıdı fakat şimdi hamdolsun ki iyiyim. bence hiç korkmayın.

Back
X