- 13 Şubat 2013
- 9
- 0
- 36
Ben de yarın çektireceğim, Ankara'da özel bir görüntüleme merkezinde... Acı çekmeyenlerin çoğu istanbuldaki bir merkezde çektirenler... diğer illerde olup, özelde ya da devlette ağrısız bu filmi çektiren yok mu acaba? :44::44: Doktorum ısrarla anestezinin gerekmediğini söyledi, sadece yarım saat önce ağrı kesici içip gel dedi...
Merhaba;
Öncelikle geçmiş olsun.1 yıl kadar önce bende çektirdim.okuduğum yorumlarda baya korkutmuştu.Şöyle ki; eğer tüplerinde herhangi bir tıkanıklık yoksa ağrı vs. olmuyor. Eğer ki tıkanıklık varsa o zaman bu ağrıya maruz kalıyorsun.Benim tek tüpümde tıkanıklık vardı.ve baya şiddetli bir ağrı oldu.ama film çekildikten yaklaşık 10 dk sonra hiçbir şeyin kalmıyor.Yani hastanenin yada doktorun hiçbir önemi yok.ama görüntüleme merkezlerinde doktor olamadan çekenler varmış.mutlaka doktorunuzun da sizinde gelmesini ve onun çekim esnasında gerekli işlemleri yapmasını isteyin.Korkulacak hiç birşey yok.İnşallah bir tıkanıklık vs. yoktur.Şimdiden geçmiş olsun.. ayrıca anestezi kesinlikle düşünmeyin.anestezi o kadar kolay ve basit bir şey değil.hem olmak hemde anestezinin vücuttan atılması.bence hiç mi hiç gerek yok.tabi siz bilirsiniz.
Son düzenleme: