- 5 Mayıs 2015
- 11
- 3
- 1
- 45
Op.dr. Fatma gençtürk hanım benim doktorum , beylikdüzünde tavsiye ederim.. sitesine balkabilrisin.ağrısız çekiyor ama biraz fiyatı vardır. bilgin olsun cnm..Merhaba arkadaslar bende hsg yaptırıcam ıstanbulda yasıyorum acaba nerelerde yaprıtdınız cok agrı cektınızmı bılgılendırırısenız sevınırım. Spektromar ıyı dıye durdum ama yınede bılgı almak ıstıyorum
kesinlikle birşey olmaz.. 2-4 hafta arası on-off kuralı vardır.. gebe kalırsan gebeliğin devam eder. ek riskin yok
Çektirdim ben çok ağrılı oldu bidaha çektirmem herhalde yada anestezi ile yaptırım yeni üyeyim bende bir yıllık evliyim ama çok tecrübem var keşke bende bilmeden hamile kalıp eşime sürpriz yapsam ......beylikdüzünde op.fatma gençtürk hanım var operatör.. genel anestezili çekiyor..hiç ağrı olmuyor..tüp bebek öncesi çekilmiştik biz.
Cuma günü bende çektirdim merak edenler için yazıyım echomarda 450 tl Cevat bey çekti. Nazik bi insan önce bilgi verip beni rahatlattı. Çekilirken tabi ağrı oldu. Ama dayanılmıycak gibi değildi. Adetin ilk günü gibi kasık ağrısı oluyo. 20 saniye sürüyo ve bitiyo ağrı. Tavsiye ederim kızlar
Ya bende cektircemde herkes orayı diyo yinede korkuyorum normalde bile zor muayene oluyorum yapabilirmiyim gerçekten yoksa anestezili mi cektirsem bilemedimBen de bugün sisli echomar da hsg çektirdim, hiç korkulacak bir durum yok. Hafif bir adet sancısı gibiydi ve birkaç dakikada bitti. Boşuna kendimi kasmışım.
Ben çektirdim biraz ağrılı oldu anestezisiz ama çektiren arkadaşlar var onlar ağrısız olduğunu söylüyorlar korkma yani .... birde benim sol tüp biraz kapalıymış gibiydi açılırken ağrı yaptı sanırım bu şekildekızlar merhaba dr um benimde hsg çektirmemi söyledi. cevizli gülen tıp merkezinde yapılacak muhtemelen, sizlerin film çekimi nasıl oldu acaba. anestizi yapıldı mı acaba, ağrı oluyor mu sonrasında
İnşallah Hamilesindir :)gerek kalmaz ne üzerine filme karar verdi doktorunuz ?Bende bugün dra gidiyorum kontrol için adetim 4 gün geçti hasta olamadım muayene sonrası dr adet söktürücü vericek ve sonrasında rahim filmi istiyor valla acı vs umrumda bile değil yeterki bebşim gelsin herhangi bir problem çıkmasın
yaa, tüpler açılıyor da bu çekimle.. kadın olmak çok zor ya...Ben çektirdim biraz ağrılı oldu anestezisiz ama çektiren arkadaşlar var onlar ağrısız olduğunu söylüyorlar korkma yani .... birde benim sol tüp biraz kapalıymış gibiydi açılırken ağrı yaptı sanırım bu şekilde
h teşekkür ederim :) benim sağ overimde polikistiğim var lh hormonum sınıra yakın 1 senedir gebelik oluşmuyor dr klomen başlattı geçen ay kullandım ama ne gebelik nede adet oluşmadı bu ayda klomen kullandım dozajını biraz daha yükselttik 2 tane yumurtam oluşuyor ilaç sayesinde kendiliğinden de çatlıyor perşembe günü kontrole gittiğimde dr yumurtan çatlamış dedi adet tarihin geçsin tekrar bakalım ona göre adet söktürücü yazıcam adet olduktan sonrada hsg çekil dedi tüplere bakıcakmış bazen rahim filmi sonrasında da gebelik oluşabiliyor dedi gene oluşmazsa aşılamaya geçicekmişiz en sonda tüp bebek dio bakalımİnşallah Hamilesindir :)gerek kalmaz ne üzerine filme karar verdi doktorunuz ?
Benimde her iki yumurtalik ta pko var hsg Çektirdim perde var dedi doktorun biri diğeri yok bende bir yıldır hamile kalamıyorum nedeni yok ... klomen + iğne de oldum geçen ay olmadı bakalım yeni dr a başladım oda aşılama yaparız dedi bilemiyorum sebebini bulmadan direkt aşılama tuhaf geldi yani sebebini öğrenmek istiyorum ben. ..... 6 aydır perde var diye gezdim dün dr yok normal dedi tabi bu Dr yeni doktorum.......sevindim ama olmuyor işte Allahtan hayırlısı istiyorum ben vermiyorsa bi bildiği vardır onun .İnşalla
h teşekkür ederim :) benim sağ overimde polikistiğim var lh hormonum sınıra yakın 1 senedir gebelik oluşmuyor dr klomen başlattı geçen ay kullandım ama ne gebelik nede adet oluşmadı bu ayda klomen kullandım dozajını biraz daha yükselttik 2 tane yumurtam oluşuyor ilaç sayesinde kendiliğinden de çatlıyor perşembe günü kontrole gittiğimde dr yumurtan çatlamış dedi adet tarihin geçsin tekrar bakalım ona göre adet söktürücü yazıcam adet olduktan sonrada hsg çekil dedi tüplere bakıcakmış bazen rahim filmi sonrasında da gebelik oluşabiliyor dedi gene oluşmazsa aşılamaya geçicekmişiz en sonda tüp bebek dio bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?