Cocuk olunca hersey tatliya baglanir torun baldan tatlidir derler ins. Canim dualarim seninleInşallah o kadar cok istiyorum ki yuvaniz senlensin diye rabbim kimseyi evlat ile sinamasin eşimin ailesi beni istemedi esimle görünmüyorlar beni olan ile gorusyoruz onada bebegimiz olursa çok büyük mutluluk olcak insallah
Arkadaşlar ben bu hafta rahim filmi çekilicem.. Ama nasıl cekılıcem hala karar vermiş değilim. Tecrübeli arkadaşlar lütfen bilgi verin bana; anestezilimi olayim yoksa normal mi olayım? İlaç verilirken çok ağrı oluyor diyorlar
Çığlık atanları okuyorum ve çok morlim bozuluyor inanın kaç gündür uykularım kaçtı benimde.. bu işlem jinekolojik muayene gibi bişi mi? Bahsettiğiniz gibiyse zaten boşa üzülüyorum sıkılıyorum..Ben anestezisiz çekildim. Şişli de bir röntgen merkezine. Hafif adet sancısı gibi oluyor. Uzun süren bir işlem de değil zaten. İşlem bitince hafif sancı da bitiyor. Bunun için anestezi almaya gerek yok.
Çığlık atanları okuyorum ve çok morlim bozuluyor inanın kaç gündür uykularım kaçtı benimde.. bu işlem jinekolojik muayene gibi bişi mi? Bahsettiğiniz gibiyse zaten boşa üzülüyorum sıkılıyorum..
Devlet hastanesinde yer bile yok tiklim tiklim bende ozel de cektircem en uygun 500 buldum izmirde
Sonuc ne cikto peki temiz mi tuplerin doktor bana koruncaksin dedi hatta ilkdefa dogum kont hapi iicyirymSıkıntı olmaz. Ağrısız mı olacak diye önden görüşürsen onlar da rahatlatır seni. İnşallah faydalı olur. Ben 28 aralık da çektirmiştim. Bu 2.ayım. beklemedeyim.
Sonuc ne cikto peki temiz mi tuplerin doktor bana koruncaksin dedi hatta ilkdefa dogum kont hapi iicyirym
Hayiirli canim bakalim carsamba gunu hersey belli olacak
Kizlarr hgs cektimmdim o kadar salak misim ki anlamatmm cok korkuttular yok aciyo yok adet sancisindan beter fln dediler turp gibiyim hastaneden cikar cikmaz yazdim hatta suan araba bile kullaniyorum hic birsey olmamis gibi dunden beri uyumadim izmir de cekildim
Bende bugun çektirdim, aynen boşyere günlerce sıkıntı yaşamışim uykularim kaçmıştı.. hiç bir şey yokmuş ya hafif adet sancısı o kadar.. pipet gibi bişi ile çekti zaten rahim ağzını açan alette plastik ufak bis şeydi. Şu anda bende çarşıya çıkıp gezmeyi düşünüyorum :))Kizlarr hgs cektimmdim o kadar salak misim ki anlamatmm cok korkuttular yok aciyo yok adet sancisindan beter fln dediler turp gibiyim hastaneden cikar cikmaz yazdim hatta suan araba bile kullaniyorum hic birsey olmamis gibi dunden beri uyumadim izmir de cekildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?