Hsg den sonra erken adet gören var mı acaba
Yumurtlama dönemindeydim geçen gün çamaşırımda kahve leke gördüm yumurtlama kanaması olabilir dedim gün içerisinde devam etmedi dünde bayağı regl kanaması gibi geldi bugünde devam ediyor normalde 40 günü buluyordu düzensiz adetim var pcos var 25. Gündeyim adet miyim ara kanama mı geçiriyorum anlamadım
ben 26. günde adet gördüm erken geldi hsg çekilmiştim bu ay
 
Merhabalar🌺 Bugün hsg çekildim. Çok şükür herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Doktorum bu ay korun dedi. Kulüpte de hss çektiren arkadaşlar hemen değerlendirmeye başladıklarını yazmışlar. 5-6 gün sonra yumurtlama dönemim gelecek. Sizler hsg sonrası hemen o ay değerlendirmeye başladınız mi? Doktorlariniz ne söyledi bu konuda?
Doktorum bilgi vermedi bu konuda n kanamam 2 gün sonra bitince değerlendirdim o ay. Tutmadı ama değerlendirmiştim yani.
 
Hsg den sonra erken adet gören var mı acaba
Yumurtlama dönemindeydim geçen gün çamaşırımda kahve leke gördüm yumurtlama kanaması olabilir dedim gün içerisinde devam etmedi dünde bayağı regl kanaması gibi geldi bugünde devam ediyor normalde 40 günü buluyordu düzensiz adetim var pcos var 25. Gündeyim adet miyim ara kanama mı geçiriyorum anlamadım
Benim 5-6 gün geciktirmiati.
 
Doktorum bilgi vermedi bu konuda n kanamam 2 gün sonra bitince değerlendirdim o ay. Tutmadı ama değerlendirmiştim yani.
Biz de değerlendirdik hafta sonuna bat'ı bekliyorum ben de. Her doktor farkli bir şey söylüyor bu konuda. Sizin doktorunuz hiçbir şey de dememiş. Pek ortak bir karar yok maalesef.
 
Biz de değerlendirdik hafta sonuna bat'ı bekliyorum ben de. Her doktor farkli bir şey söylüyor bu konuda. Sizin doktorunuz hiçbir şey de dememiş. Pek ortak bir karar yok maalesef.
Oay antibiyotik kullanıldığı için sanırım korunma öneriyor. Ben antibiyotiği 2 gün kullandım, yan etkisi vardı daha fazla kullanamadim
 
Kızlar yorumlar mısınız lütfen 🙏🏻
 

Eklentiler

  • IMG_3111.webp
    IMG_3111.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 225
Bence Tüplerin açık dağılmış sıvı. rapor olarak verdilee mi ne yazıyor raporsa
 
Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.

İkna etmen gereken bi durum yok.
Birsürü yapan yer var. Orda yaptırıp raporu ona verebilirsin.
 
Ben de Aydın Adnan Menderes üniversitesi hastanesinde anestezisiz çekildim.sabahtan kan veriyorsunuz HCG bakiyolar ve ilaç reçete ediyolar. Ağrı kesici , antibiyotik ve hsg icin kullanılan ilacı alıyorsunuz eczaneden. Ağrı kesiciyi hsg ye yakın içiyorsunuz antibiyotik işlemden sonra. Dayanilmyacak bir acı değil ama adet agrisindan da fazla bence. İçinize aletleri sokarken acı olmuyo ilaç verilirken 40 saniyelik bir acı oluyo ama baya fazla bir acı.sonra hemen geciyo acısı ağrısı. Ben işlem sonrası Aydın'da gezdim baya bı. 20 gün ilişki yok, pamuklu iç çamaşırı giyin, ayakta banyo yapın gibi şeyler söylendi. Ayrıca bu c kollu denen aci vermeyen cihaz değil sanırım bu hastanedeki. Herşey metal ameliyat ekipmanı gibi. Sonuç 15 güne çıkacak dendi. Kanama olmadı ben de çok şükür ağrım sızım da olmadı sonrasında. Sadece ilk gün gazım oldu o kadar.
 
Ben 8 ay önce Anestezili rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı hamile kalmadım hiç. Şimdi yeniden geçen hafta rahim filmi çektirdim şişli echomar da anestezisiz. Hem sol tupum kapalıydı onu açma işlemi selektif salpingografi yapıldı ve tüpüm açıldı çok şükür. Hic ağrı sızı olmadı çok hafif bir adet sancısı gibi oldu o da saniyelik biseydi geçti Doktor 5-6 ay deneyin filimden sonra gebe kalanlar var dedi.sonra bindim arabaya iki saat yol gittim ne kanama oldu ne de sancı.
 
Bende cekilicem Korkuyorum ama yapacak bişey yok mecburen gidicem dişimi Sıkıp dayanicam başka yapacak bişey yok yavrularımızı kucağımıza almamız için sabretmek zorundayız. Allah'ım yardımcımız olsun
 
Arkadaşlar ben çekilmedim hiç ama radyolojide calısıyorum ve hemen hemen her gün Hsg çekiyoruz.Tabikide ilacı vs doktor veriyor ama işlem zaten o kadar kısa sürüyoki max 5 dakika.Tabi bizim doktorumuz pratik ve hızlı.Ama %95 genel anestezi ile işlem yapılıyor.Cok nadir anestezisiz denk gelmişimdir.Ondada eger tüpler Tıkalıysa hastalarda acı daha fazla oluyor ama eger açıksa cok öyle aman aman bir acı olmuyor.Benım naçizane tavsiyem yinede genel antestezili olması.Ve de hsg çekildikten sonra cok fazla hamile kalan oluyor.Tüpler tıkalıysa bile o ilaç sayesinde tüpleri açılan kısa süre sonra hamilekalan kişiler cok tanıklık ettik.Dilerim ki anne olmak isteyen herkese Allah nasip eder.kimsenin kucağı bos kalmaz :))
merhabalar yazıklarınız çok iyi geldi. Yarın hsg çekileceğim ve o kadar korkuyorum ki saatlerdir insanların yazdıklarını okuyorum.
 
Back
X