Cektirenlere sormak istiyorum bana tetradox diye bir antibiyotik yazdi 1 hafta kullanmami istedi yan etki yaptigi icin ilacimi degistirdik flagy kullaniyorum suan. Bugun cekimin 1. Haftasi hafif kasık ve bel agrim var baska bi sikayetim yok. Acaba enfeksiyon mu yoksa yumurtlama haftamdayim onun agrisimi korkuyorum gorusleriniz nedir kizlar 😟

Evet anestezi almadan çektirdim hatta doktorum sasirdi herkes anestezi ister sen istemiyorsun diye saglik calisani oldugum icin anestezi yan etkilerini görüyorum korkuyordum bu yuzden. Ameliyathane ortaminda steril cekildi. Spekulum dedigimiz bi alet var onu yerlestirdiginde o acıttı bi de ilaci verdiginde 10 saniyelik bi acı hissettim daha ne zaman biter diye soracakken doktor hop bitti dedi. Hazırlanma asamasi ve cekim 5 dk sürdü. Ben zaten regl sancisini agir yasayan bi kizim bana regl sancisi gibi geldi ama inanin dayanilamayacak bi agri degil reglini hafif yasayan kizlar bile dayanir sonucta 10 saniyelik agri. 12 bin tl ucret verdim.

Evet anestezi almadan çektirdim hatta doktorum sasirdi herkes anestezi ister sen istemiyorsun diye saglik calisani oldugum icin anestezi yan etkilerini görüyorum korkuyordum bu yuzden. Ameliyathane ortaminda steril cekildi. Spekulum dedigimiz bi alet var onu yerlestirdiginde o acıttı bi de ilaci verdiginde 10 saniyelik bi acı hissettim daha ne zaman biter diye soracakken doktor hop bitti dedi. Hazırlanma asamasi ve cekim 5 dk sürdü. Ben zaten regl sancisini agir yasayan bi kizim bana regl sancisi gibi geldi ama inanin dayanilamayacak bi agri degil reglini hafif yasayan kizlar bile dayanir sonucta 10 saniyelik agri. 12 bin tl ucret verdim.
Geçmişler olsun, teşekkür ederim bilgilendirme için🙏🏻

ben de hsg sonucu rahmimin sağa yatık olduğunu öğrendim. özelde çektirdim doktorum şehir hastanesinde. yatıklığı düzeltmek için bazen çektirme yapıyorlarmış ama hsg çektirdiğim yerde yapılmadı. çok ağrılı bir işlemmiş. anestezi alsam yaparlar mıydı bilmiyorum.

Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben anestezili çektirmiştim acı eşiğim çok düşük normal yaptıran arkadaslarımda cok korkunc oldugunu söylemişti korkutmak istemem tabi ama

Merhaba , ben istanbul da özel bir klinikte yaptırdım. Normal muayene gibi oldu hiç ağrı yada acı hissetmedim. Sadece ilacı verdiği zaman hafif bir regli ağrısı oluyor gibi bir his oldu. bende öncesinde araştırıp gitmiştim baya korkmuştum ama hiç öyle olmadı.

Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Hiç korkutmasın bende yenı anestısız çektirdim eskı cıhazdı hemde adet agrısı gıbı bır agrı oluyo ilaç verdıklerınde ve bende tıkanıklıgı açmak için 4 kere ilaç vermelerıne rağmen dayandım sonrasındada bı hafta ufak ufak kasık agrılarım oldu sonra geçti

Bende anestezisiz cektırdım hafif agrı var ama dayanılmayacak gibi değil

Kızlar herkese çok geçmiş olsun.Tüp bebek süreci için iki kez çektirdim.İstanbul da Cevat Albayrak hocayı tavsiye ederim hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Çok kısa bir işlem zaten gözünüz kapalı gidebilirsiniz.Şu an Echomar da.

Kızlar herkese çok geçmiş olsun.Tüp bebek süreci için iki kez çektirdim.İstanbul da Cevat Albayrak hocayı tavsiye ederim hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Çok kısa bir işlem zaten gözünüz kapalı gidebilirsiniz.Şu an Echomar da.
Ben de orada çekindim. Şiddetli regl sancısı gibiydi. Dayanılmayacak birşey değildi kesinlikle. Hafif sızı hissettim işlem süresince.

Nerde yaptırdıgınıza baglı ben anestezisiz istanbulda cektirdim Sonomed. c kollu cihaz ile cekildi sıfır acı. Korkarak girdim Utanarak çıktım normal altan muayene gibi geçti.

Bende cevat doktorda cektirdim sonomedde çok iyiler gerçekten hem temiz hem profesyoneller

Back
X