Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet bitince hemen mi gitmek gerekiyor ben 6 nisanda bitmişti kaç gün müsadesi var sizce
çektirdim kızlar önce muayne edilen aletle açıyorlar rahmi sonra silip ilaç veriyorlar ilacı verdikerinde hissetmedim önce sonra biraz yanma hissettim ve bitti hiç ağrımadı ama 5 saat oluyor şimdi sanki karnımda gaz varmış gibi ağrıyor.tavsiye ediyorum fındıkzade radyotom gerçekten çok iyiydi dr beni sakinleştirdi hemşire elimi tuttu tek tek anlattı aşamayı tüpler temiz açık ancak rahimde azcık yapışıklık varmış.sonucu dra gösterdim şuan müdahaleye gerek yok dedi bakalım
canım öncelıkle gecmıs olsun hadı bakalım sen atlattın sıraq bende nasıl yapıcam ya cok korkuyorum muayene edılen aletle acıyorlar demıssın hanı rahımagzına falan bakılırken actıkları aletlemı acaba bıde nereyı sılıyor rahımagzınımı cok soru sordum ama benı anlıyorsundur umarım cok tedırgınım cok korkuyorum cunku ben smear testı yaptıracagım zaman nasıl canım aynmıstı doktor o aletı taktıgında nasıl dayanacagım bılmıyorummmmmmmm of offffffffffff![]()
![]()
![]()
![]()
canım muayne ettiği aletle açıyor ama acı olmuyor istanbbuldaysan radyotomda çektir boşuna acı çekme okadar çok memnun kaldım ben bidaha olsa yine çekilirim korkmadan
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.9 aylık evliyim bir süredir yara tedavisi görüyorum henüz bir sonuç alamadım yara hala devam ediyor.Bir yandanda bi bebiş istiyoruz ama olmuyor.Doktorum bi sorun olduğunu şimdiye kadar olması gerektiğini söyledi.Şimdi rahim filmi çektirmemi istedi.Açıkçası biraz tedirgin oluyorum acı veren bişey sanırım.Bu filmi çektiren arkadaşlar nerede çektirdiğini paylaşırsa sevinirim.Avcılarda oturuyorum yakın çevre olsa daha iyi olur.Şimdiden teşekkürler.
SeLam arkadasLar;
Bende bu ay rahım filmi çektirdim anestezi İle cok rahat oldu uyandıgımda agrı acı hıcbırsey hıssetmedım gayet rahat tavsiyem kesınlikle Anestezili cektirin , zaten doktorumun dedigine göre
acıyla kendını kasıyormussun ve tüpler tıkalı gibi görülebılyormus en iyi sonuc anestezi ile alınıyormus
hemde işkence cekmıyorsunuz bende cok tereddüt etmıstım cektırmekte ama suan cok rahatım aklımda bi soru işaretı kalmadı tüplerim acık rahım icinde herşey normal şükürler olsun...
Sadece 4 gündür yumurta akı kıvamında gelen bı akıntım var ve hafif kahverengı lekelenmeyle birlikte
sizde böyle bısey oldumu? ayrıca antibiyotikte verdı doktorum her hangi bir enfeksiyona karsı acaba ondan dolayımı bu ilhihap gibi akıntı bende anlamadım bu tarz bısey yasayan arkadalar varsa cvp :26:beklıyorum
Geçmiş olsun canım, psikolojik yükünü ikimiz de attık üstümüzden.Sonuçların iyi çıkması süper:)
iyi çektirmişsin 200e, ben 330a çektirdim.
merhaba arkadaslar Allah nasip ederse cuma gunu istanbula gideceğim radyotom fındıkzadede rahımfılmı cektırmeye ordanda fılmı alıp bahcecı klınıgıne gıdecegım istanbullu arkadaslar bana yardımcı olabılırlermı yol konusunda fındıkzadeden bahcecı klınıgı uzakmı nasıl gıderım bı önerısı olan varmı acaba?şimdiden cok tesekkur ederım.
cnm hayırlı olsun ben korkudan bu ay çektiremiyorum ama mayısta çektireceğim ne kadara anlaştın bahçeci kliniği beşiktaş tarafında mı beşiktaşa otobüs var yakın mesafede dikilaşa da taksiyle çıkarsın