arkadaşlar perşembe günü hsg çektireceğim.
çektirmeden önce bana ilaç verdiler antibiyorik,ağrı kesici vajinal fitil
sizlerede verdiler mi.antibiyotiğibir gün önce yutmaya başlayacağım.
sizede ilaç verdiler mi

sizede ilaç verdiler mi

bana sadece ağrı kesici verdiler 1 saat önce iç diye korkulacak kadar kötü değil okadar ağrılı bir işlem değil ben 3 gün oldu çektireli

ben bir ay önce çektirdim uyudum uyandım o kadar hiç birsey hissetmedim aneste.uyuttular ilaç olarak hiç birsey kullanmamıstım

bende bugün çektirdim.anestezi uygulandı..bu ay korunacağım..ilaç olarak antibiyotik ve ağrı kesici verdi...

peki doktor erkek mi acil çekileceğim ama ben de vajinusmusta var erkeğe olmak istemiyorum çok korkuyorum rezil olurum bağırısam kadın varmı orda radyomarda

ben erkek doktora muayene olamıyorum hep kadın o sebeble radyotoma gıttım telefonla randevu alırken kadın ekıp ıstıyorum dıye belırt sakın unutma ben telefonla randevu alırken sordum ben erkek ıstemıyorum dıye tamam dedıler gıttım butun ekıp kadındı :)

rahim filminden sonra kanamanız kaç gün sürdü benim 3. gün lekelenmelerim hala geliyor

ben radyotomda cektırdım en ufak bır kanamam dahı olmadı adet komple bıtmıstı o sebeble agrı kanama olmadı canım sanırım senın adet le alakalı devam edıyor ılac verıldıgı ıcın ıcındekı basıncla rahımdekı kalan kanlar atılıyordur

sizede ilaç verdiler mi

allah allah ben telefonda bılgı aldıgımdada özellıkle sordum hıc bırseye gerek yok agrı kesıcı bıle almayın dedıler ama ben bır tane agrı kesıcı ıctım:))bana ne ıslem öncesı ne sonrası hıc bır ılac verılmedı cekım yapıldı gule oynaya cıktım arabamı bıle ben kullandım bırde alısverıse gıttım eve geldım dus aldım hıc bır acı sıkıntı yasamadım

ben radyotomda cektırdım en ufak bır kanamam dahı olmadı adet komple bıtmıstı o sebeble agrı kanama olmadı canım sanırım senın adet le alakalı devam edıyor ılac verıldıgı ıcın ıcındekı basıncla rahımdekı kalan kanlar atılıyordur

saol cnm inş dediğin gibidir bugün 4. güne girdim hala lekelenmelerim var perşembe günü doktorla randevum o güne kadar beklemekten başka çare yok

cumartesi çektirmem gerekecek ve inanılmazzzz korkuyorum ellerim titriyor şu an... bana ağrı kesici antibyotik fln vermedi..ücretide çok yüksek ya 180 tl istiyor:43::43::43:

canım benim radyotomda fiyat nedir örene bilirmiyim çok korkuyorum ya ben bu kadar sancılı bir şey olduğunu bilmiyordum.....:43:

180 TL ücret bence yüksek degil ben 330 TL ye Radyomarda çektirdim

Kanamam olmadı
Acı sızı olmadı
narkoz almadım
Ağrı kesici ya da antibiyotik vermediler
Doktorumda korunma bu ay yüksek ihtimal dedi
Keza 3 ay oldu hsg cektireli ama hala hamile kalamadım :5: hatta suan da da hafif kanamam geliyor sanırım adet oluyorum bu ayda gitti :2:

arkadaşlar ben perşembe günü çektireceğim.araştırma hastanesinde
doktor bana antibiyotik bir gün önce gece içeçeksin dedi.ağrı kesici doğal olarak ağrın olacak dedi.
ve mantar ne bilim mikrop kapma olayı olur diye
vajinal fitil verdi.

doktor bana antibiyotik bir gün önce gece içeçeksin dedi.ağrı kesici doğal olarak ağrın olacak dedi.
vajinal fitil verdi.

hsg çektirdiğiniz ay korunmak zorundamıyız.doktorlar korunun diyor mu.
hsgye 2 gün kaldı ama çok gerginim.

Nerede çektireceksin bilmiyorum ama ben radyomarda çektirdim mis gibiydi hiiiiiiç hissetmedim yine olsa yine gider çektiririm Rahat ol gerilme :21:
Allah yardımcın olsun

Doktorum bana korunma bırak 4-5 günde atar vucud ilaçları bu ay ihtimal yüksek dedi gerçi ben kalamadım ama olsun :1:

vajinal fitil verdi.

Bana hiç ilaç ya da ağrı kesici vermediler gerekte kalmadı zaten ağrı sızı bişi olmadı :3:

Doktorum bana korunma bırak 4-5 günde atar vucud ilaçları bu ay ihtimal yüksek dedi gerçi ben kalamadım ama olsun :1:

teşekkür ederim gerçekten beni rahatlattın.
ben araştırma hastanesinde çektireceğim. ücretsiz.nebilim
sigorta karşılıyor.orada çalışan biri fazla ağrımıyor millet çektirip
5 dk içinde sonucunu gösteriyor dedi. bakalım.kısmet.

Back
X