Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar perşembe günü hsg çektireceğim.
çektirmeden önce bana ilaç verdiler antibiyorik,ağrı kesici vajinal fitil
sizlerede verdiler mi.antibiyotiğibir gün önce yutmaya başlayacağım.
sizede ilaç verdiler mi
peki doktor erkek mi acil çekileceğim ama ben de vajinusmusta var erkeğe olmak istemiyorum çok korkuyorum rezil olurum bağırısam kadın varmı orda radyomarda
rahim filminden sonra kanamanız kaç gün sürdü benim 3. gün lekelenmelerim hala geliyor
arkadaşlar perşembe günü hsg çektireceğim.
çektirmeden önce bana ilaç verdiler antibiyorik,ağrı kesici vajinal fitil
sizlerede verdiler mi.antibiyotiğibir gün önce yutmaya başlayacağım.
sizede ilaç verdiler mi
ben radyotomda cektırdım en ufak bır kanamam dahı olmadı adet komple bıtmıstı o sebeble agrı kanama olmadı canım sanırım senın adet le alakalı devam edıyor ılac verıldıgı ıcın ıcındekı basıncla rahımdekı kalan kanlar atılıyordur
ben radyotomda cektırdım en ufak bır kanamam dahı olmadı adet komple bıtmıstı o sebeble agrı kanama olmadı canım sanırım senın adet le alakalı devam edıyor ılac verıldıgı ıcın ıcındekı basıncla rahımdekı kalan kanlar atılıyordur
cumartesi çektirmem gerekecek ve inanılmazzzz korkuyorum ellerim titriyor şu an... bana ağrı kesici antibyotik fln vermedi..ücretide çok yüksek ya 180 tl istiyor![]()
hsg çektirdiğiniz ay korunmak zorundamıyız.doktorlar korunun diyor mu.
hsgye 2 gün kaldı ama çok gerginim.
hsg çektirdiğiniz ay korunmak zorundamıyız.doktorlar korunun diyor mu.
hsgye 2 gün kaldı ama çok gerginim.
arkadaşlar ben perşembe günü çektireceğim.araştırma hastanesinde
doktor bana antibiyotik bir gün önce gece içeçeksin dedi.ağrı kesici doğal olarak ağrın olacak dedi.
ve mantar ne bilim mikrop kapma olayı olur diye
vajinal fitil verdi.
Doktorum bana korunma bırak 4-5 günde atar vucud ilaçları bu ay ihtimal yüksek dedi gerçi ben kalamadım ama olsun![]()