canım benim radyotomda fiyat nedir örene bilirmiyim çok korkuyorum ya ben bu kadar sancılı bir şey olduğunu bilmiyordum.....:43:

valla canım 3 ay önce cektırdım 330 verdım ama sanırım suan emın degılım ama 370 olmus kesınlıkle tavsıye ederım bu klınıgı 5 dak bıttı işim canımda hıc yanmadı dıyecek kadar azdı hıc korkma sadece 5 dak cıhazlarda süper bır daha gıdersem yıne radyotoma gıderım asla baska yere gıtmem

aynen katılıyorum. benim öncelikle özel bir hastanede çok kötü bir hsg deneyimim oldu. Çektiğim acıyı anlatamam. Adet ağrısı gibi değil, bambaşka bir ağrı.. acıdan bayılıyordum nerdeyse.. üstelik o kadar acıya rağmen çekilemedi de film. Boş yere hem acı çektim, hem para verdim.
Ağrı eşiğimin düşük olduğunu söyledi doktor. Bunun üzerine geçen ay radyomar a gittim. Anastesisiz asla çektirmem diyordum, beni ikna ettiler anastesisiz çekmeye..iyi ki de anestesi almamışım. ne ağrı, ne kanama oldu. Diğerinde ağrıdan bağırdım, çağırdım, ağladım, radyomarda ah bile demedim. herkese tavsiye ediyorum. 370 lira, ama sonuna kadar değer.. Ayrıca hastaya yaklaşımları çok iyi..

mrb arkadaşlar bende hsg çektirdim bir kaç ay oldu.ben ağrıya fazla dayanamadığımdan dolayı 5 dak çekim bitene kadar anestezi aldım.ama iyikide çekinmişim bende korkuyodum.sorunun kaynağı çıkıyo orda bende uzun süren sancılar vardı sol tarafımda bekarkende vardı okadar doktora gittim doktorlar kronik dediler kist yok bişey yok sen kafana takıyorsun dediler arkadaşlarım bile sen kendin takmışsın diyolardı hatta meğer sol yumurta rahimle yapışıkmış o yüzden çekiyomuşum ağrıyı özellikle mens günlerimde felaket oluyordum ve iltihaplanma olmuş orda bebek olmasına da engel oluyomuş enfeksiyon çok şükür ocak ayında laparoskopi yapıldı şimdi çok iyiyim ve engelde ortadan kalktı.arkadaşlara mutlaka tavsiye ediyorum.doktorunuz hsg olsun diyosa hiç tereddüt etmeyin korkmayın yaptırın.

Ben 4 gün önce Manisa'da çektirdim filmi. Önce anestezi istedim ama yemek yediğim için yapamadılar. İyi ki de öyle olmuş. Hafif ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değil. Adet ağrılarım daha sancılı oluyor. Sadece aletleri alt tarafa yerleştirirken acı çektim.
Fakat kafama takılan bir şey var. Filmi çeken doktor "bu ay korun,eğer hamile kalırsan kürtajla sonuçlanabilir" dedi. Bugün kendi doktoruma gösterdim sonuçları o da "kesinlikle korunma bu ay şansın çok yüksek" dedi. Ne yapayım şaşırdım :(
:25:

dün çektim filmi ve inanılmaz ağrı oldu.. utanmasam kalkıp gidecek yarıda bırakacaktım..ilacı verirken çok canım yandı işlem tam 3 defa sürdü sağ tüpüm açılana kadar..
çok şükürki doktor anlayışlıydı sohbet etti vs. bana korkulacak hiiçbişey yok dediler ama benim kadar canı yanan varmı bilmiyorum kanama olmadı yalnız.. tüpüm açıldıgı için çok mutluyum ama o acıları düşündükçe başıma ağrılar giriyor:43::43:

dün çektim filmi ve inanılmaz ağrı oldu.. utanmasam kalkıp gidecek yarıda bırakacaktım..ilacı verirken çok canım yandı işlem tam 3 defa sürdü sağ tüpüm açılana kadar..
çok şükürki doktor anlayışlıydı sohbet etti vs. bana korkulacak hiiçbişey yok dediler ama benim kadar canı yanan varmı bilmiyorum kanama olmadı yalnız.. tüpüm açıldıgı için çok mutluyum ama o acıları düşündükçe başıma ağrılar giriyor:43::43:

Canım geçmiş olsun. Bitti bak kurtuldun, tüpünde açıldı ne güzel Allah yardımcın olsun şimdi sabırla bekleme zamanı. Acısına gelince de milet ne acılar çekiyor bu bişi degil daha doğum yapacağız ona nasıl dayanacağız :18: asıl stres o

geçmiş olsun canım...

Ben 4 gün önce Manisa'da çektirdim filmi. Önce anestezi istedim ama yemek yediğim için yapamadılar. İyi ki de öyle olmuş. Hafif ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değil. Adet ağrılarım daha sancılı oluyor. Sadece aletleri alt tarafa yerleştirirken acı çektim.
Fakat kafama takılan bir şey var. Filmi çeken doktor "bu ay korun,eğer hamile kalırsan kürtajla sonuçlanabilir" dedi. Bugün kendi doktoruma gösterdim sonuçları o da "kesinlikle korunma bu ay şansın çok yüksek" dedi. Ne yapayım şaşırdım :(
:25:

mrb canım hsg yi çeken dr banada demişti radyasyon aldığımız için söylüyolar galiba sen kendi doktorunu ara bi daha görüş derim en azından çelişki yaşamazsın...

slm kızlar,lütfen bana yardımcı olurmusunuz,eşimde sperm hareketsizliği var doktor aşılama yapalım dedi ama önce bi rahim filmi çekelim dedi,tüplerim açıkmış fakat çift rahim ya da perde var dedi doktor,bunu anlayabilmek için laparoskopi yapmak lazım dedi onu da oldum 2 hafta önce..şimdi benim sorum laparoskopiden sonra hemen aşılama yapılıyomu böyle bi durumda olanlar varmı

mrb arkadaşlar bende hsg çektirdim bir kaç ay oldu.ben ağrıya fazla dayanamadığımdan dolayı 5 dak çekim bitene kadar anestezi aldım.ama iyikide çekinmişim bende korkuyodum.sorunun kaynağı çıkıyo orda bende uzun süren sancılar vardı sol tarafımda bekarkende vardı okadar doktora gittim doktorlar kronik dediler kist yok bişey yok sen kafana takıyorsun dediler arkadaşlarım bile sen kendin takmışsın diyolardı hatta meğer sol yumurta rahimle yapışıkmış o yüzden çekiyomuşum ağrıyı özellikle mens günlerimde felaket oluyordum ve iltihaplanma olmuş orda bebek olmasına da engel oluyomuş enfeksiyon çok şükür ocak ayında laparoskopi yapıldı şimdi çok iyiyim ve engelde ortadan kalktı.arkadaşlara mutlaka tavsiye ediyorum.doktorunuz hsg olsun diyosa hiç tereddüt etmeyin korkmayın yaptırın.

İyi akşamlar ,anestesi altında rahim filmi çektirecem , çok ağrılı bir işlemmiş, siz anestezi alarak çektirmişsiniz, tamamen bayılttılarmı, yoksa belden aşağınızımı uyuşturdular , nasıl bir anestezi yaptılar onu merak ediyorum, ayrıca bu işlem sırasında hiç bir acı hissetmediniz mi, sonrasında bir rahatsızlık oldumu , bana yardımcı olup cevaplarsanız çok memnun olacam, çünkü şimdiden gerildim. Tşk.ler sağolun

İyi akşamlar ,anestesi altında rahim filmi çektirecem , çok ağrılı bir işlemmiş, siz anestezi alarak çektirmişsiniz, tamamen bayılttılarmı, yoksa belden aşağınızımı uyuşturdular , nasıl bir anestezi yaptılar onu merak ediyorum, ayrıca bu işlem sırasında hiç bir acı hissetmediniz mi, sonrasında bir rahatsızlık oldumu , bana yardımcı olup cevaplarsanız çok memnun olacam, çünkü şimdiden gerildim. Tşk.ler sağolun

slm canım sorunu ben yanıtlayım..bende 2 hafta önce rahim filmi çektirdim,çok ağrılı bir işlem olduğunu duyduğum için anestezili çektirdim bende..bayıltıyolar seni hiç bişey duymuyosun uyandığında herşey bitmiş bile..zaten 5 dk lık bi işlem...herşey olup bitmiş sen hatırlamıyosun,sadece o masaya yatıyosun iğneyi vurur vurmaz başın dönüyo ve uyuyosun hepsi bu kadar

Canım geçmiş olsun. Bitti bak kurtuldun, tüpünde açıldı ne güzel Allah yardımcın olsun şimdi sabırla bekleme zamanı. Acısına gelince de milet ne acılar çekiyor bu bişi degil daha doğum yapacağız ona nasıl dayanacağız :18: asıl stres o

canım inşallah annede oluruz ben umudumu hiç kesmedim .. ama pazartesi filmi çekerken bende yara oldugu söylendi yine alt üst oldum:43::43::43::43:

iyi akşamlar canım hsg ye hazırlandım ve daha başlamadan çekim yapılacak yerde damardan ilaç verildi 5 dak sürmedi uyanmam hafif uyutuldum zaten.işlem sırasında hiç bişey hissetmedim bittikten sonra kasıklarımda ağrım oldu ve hafif lekelenme oldu. dr sölemişti kanama olabilir diye.uykulu halim olduğu için biraz dinlendim çıktım canım.hiç stres yapma bazıları daha dayanıklı olduğu için anestezi almıyorlar ben anestezili tercih ettim böyle şeylerde çok heyecanlı oluyorum tansiyonum düşüyo o yüzden.öğlene kadar çalıştım öğleden sonra çektirdim hatta işe geri dönecektim müdürüm saolsun gelme dedi.hiç gerilme inşallah sende kolay bir şekilde atlatacaksın.şimdiden geçmiş olsun canım...

iyi akşamlar canım hsg ye hazırlandım ve daha başlamadan çekim yapılacak yerde damardan ilaç verildi 5 dak sürmedi uyanmam hafif uyutuldum zaten.işlem sırasında hiç bişey hissetmedim bittikten sonra kasıklarımda ağrım oldu ve hafif lekelenme oldu. dr sölemişti kanama olabilir diye.uykulu halim olduğu için biraz dinlendim çıktım canım.hiç stres yapma bazıları daha dayanıklı olduğu için anestezi almıyorlar ben anestezili tercih ettim böyle şeylerde çok heyecanlı oluyorum tansiyonum düşüyo o yüzden.öğlene kadar çalıştım öğleden sonra çektirdim hatta işe geri dönecektim müdürüm saolsun gelme dedi.hiç gerilme inşallah sende kolay bir şekilde atlatacaksın.şimdiden geçmiş olsun canım...

Mrhb arkadaşım, bilgilendirdiğn için çk tşkler sağol, bende çok panik ,stres yapıyorum, cumartesi günü çektirecem doktor aç gelmemi söyledi, zaten 6 tane de test yapacaklar kan verecem, yazılanları okudukça çektirmekten korktum , ama anestesi altında deyince doktor biraz rahatladım, şimdi senin yazdıklarını okuduktan sonra daha da rahatladım, en azından kafam rahat ederek çekime gidecem, inşallah bir de sorun yoktur bu tüplerde , sorunsuz geçiririm, sana bilgi veririm arkadaşım, görüşmek üzere iyi günler

merhabalar bende 2008 yılında hsg çektirmiştim doktorum kendi sormuştu iğne istermisin diye. sanırım ağrı kesici iğneydi. işlem anında çok bişey hissetmemiştim işlem bitincede ayaga kalkıp evime gittim. çok zor ve ağrılı değildi benimki.

merhaba arkadaşlar ben de düştüm bu topıye doktorum bana da dedı cektır nerede cekıldınız ıstanbulda ucretı neydı ve nasıldı offfff bılgılaendırırsenız sevınırım teşekkur ederım şimdıden

Back
X