merhabalar bende 2008 yılında hsg çektirmiştim doktorum kendi sormuştu iğne istermisin diye. sanırım ağrı kesici iğneydi. işlem anında çok bişey hissetmemiştim işlem bitincede ayaga kalkıp evime gittim. çok zor ve ağrılı değildi benimki.

İyi akşamlar, inşallah benimde iyi geçer, tşkler

çooooook korkuyorumm yorumları okuduktan sonra.
ya doktor isterse nasıl çektirecem yaa:5:

bu arada tam anlamış değilim neye yarıyo bu film ve herkesin çekmesimi lazım[/QUOT

Ben yaklaşık 2 ay önce çektirdim,ağrısız oluyor diyemem ama regl ağrısının 2-3 katı kadar ve sadece 3-5 saniye sürüyor..Benim kanamam olmadı,filmden 5dk sonra kalktım yürüdüm ve alışverişe gittim..

Bende çikolataa kisti vardı ve doktorum istedi filmi..Çocuk istediğimiz için tüplerin açık olup olmadığına bakmak için doktorum istedi..

Ayrıca bu film teşhis olmasının yanısıra tedavide içeriyor...Çünkü,film sırasında tüplere verilen sıvı sayesinde tüplerde yapışıklık varsa açılıyor ve bu filmden sonra 4-5 ay içerisinde hamilelik şansı %25 artıyor..Bu bilgileri bana doktorum verdi...

Doktorunuz eğer istiyorsa korkmadan çektirin filminizi,hiç bahsedildiği gibi çok ağrılı ve kanamalı bir şey değil,söylediğim gibi regl ağrısından biraz fazla ve sadece 3 dk sürüyor...

Selam;Bende de çikolata kisti var,hsg çektirmem gerek.Nerede çektirdin,yardımcı olur musun?

canım ben mardinde yaşıyorum mardinde çektim kolay değildi ama korkma fazla sürmüyor tüplerin açıksa ağrın olmaz bende kapalıydı canım yandı..

Slm canım ben de izmir de yasıyorum iki ay önce kanal filmi çektirdim tüplerim açılmadı yani ikisi de tıkalı sonra laparoskopi oldum ve tüplerim açıldı şimdi ilaç kullanıyorum kullanıyorum

merhaba arkadaşlar bugün hsg çektirdim. ve devlet hastanesiydi
ağrılı oldu ama ben dayandım. bağırmadım:1: kişiden kişiye değişiyor
10 dk içinde bitiyor.ve maalesef sağ tüpüm tıkalı çıktı.

canım inşallah annede oluruz ben umudumu hiç kesmedim .. ama pazartesi filmi çekerken bende yara oldugu söylendi yine alt üst oldum:43::43::43::43:

Yara mı varmış o ne demekmiş ya ilk defa duydum onuda Ne dedi doktorun ne olacak şimdi?:26:

Ben yine hasta oldum :19:
Ne olacak böyle bilmiyorum ne hsg ne klomenler hiçbiri işe yaramıyor Bekleyeceğiz
Nereye kadar bekleyeceğim bilmiyorum ama delirmek üzereyim :19:

kızlar rahım fılmı nasıl cekılıyor bana ıstanbulda yer onerın acıya dayanıksızımmmmmmmm devlettemı ozeldemı cekılmelıyımmmmm bırde ne ıcın cekılıyor bu fılm yahu

incır ye canım bırde kabak cekırdegı arısutu ye derım hamılelık ıcın

Canım 3 ay incir kürü yaptım
2 - 3 ay adaçayı dediler içtim
2 ay klomen kullandım 5 yumurtam oldu kendiliğinden çatladı iğnede olmadım doktor başka kullandırmıyor,
hsg cektirdim rahim açık hiç bir sorun yok
eşimin sperm sayısı 75 milyon çıktı
benim hormon tahlillerimde bütün hormonlarım düzenli çalışıyor çıktı
arı sütünü Geçen temmuz ayından beri kullanıyorum acayip balgam söktü başkada işe yaramadı

Doktor seninkisi psikolojik,
bol bol yürü kafanı dağıt dedi: yürümediğim yollar kalmadı
Kendini el işlerine ver dedi: takı tasarımı, ahşap boyama yaptım
kafam dağılsın diye kurslara yazıldım ama olmuyor
Doktorum birz daha zaman verdi olmazsa tüp bebek yapacaz :43:

kızlar rahım fılmı nasıl cekılıyor bana ıstanbulda yer onerın acıya dayanıksızımmmmmmmm devlettemı ozeldemı cekılmelıyımmmmm bırde ne ıcın cekılıyor bu fılm yahu

Kesinlikle Radyomarda çektir Fındıkzade de şiddetle tavsiye ediyorum 0 acı
Tek basıma gittim hiç acımadı 1 dakika içinde raporumu verdiler elime
Tek başıma çıktım bide çarşı pazar gezdim :37:
Anadolu yakasından gelecekleri arabayla alıyorlar
geri ewine de bırakıyorlar Ben servise binmedim çarşıda gezdim ewime de kendim 3 vesaitle geri döndüm :37:
Doktorun kadın ya da erkek sen seciyorsun
hiç acı yok inan bana

fiyatı ben 330 a cektirmiştim şimdi duydugum kadarıyla 370 olmuş piyasa fiyatlarının üstünde, acı olmadıgı için mecbur tercih ettim bende. Memnunda kaldım

kızlar şimdi eve girdim rahim filmi çektirip geldim... en başından sonuna herşeyi anlatıcam...

radyoloji odasına girdim kabin gibi bi yerde soyunmamı söylediler.. örtü felan yoktu sarılmam için örtü istediğimde biraz sıkıntı çıkarsalarda getirdiler yattım masaya... doktor bişiler soktu hiç acımadı ama sanırım ilacı sıktığında adet sancısı tarzında bi acım oldu... dayanılmayacak kadar değildi ama yaklaşık 20saniye kadar nefes alamadığımı hissettim... yani acı sadece 15-20sn kadar sürüyor... bi de 2 ay hamile kalma radyasyon aldın dedi doktor....

Yara mı varmış o ne demekmiş ya ilk defa duydum onuda Ne dedi doktorun ne olacak şimdi?:26:

bildiğin yara canım rahimde oluşuyor ya ne yapcak bilmiyorumki büyük değilse cocuk detavisine devam edeceğim ama büyükse bende bilmiyorum korkuyorumm

Ben yine hasta oldum :19:
Ne olacak böyle bilmiyorum ne hsg ne klomenler hiçbiri işe yaramıyor Bekleyeceğiz
Nereye kadar bekleyeceğim bilmiyorum ama delirmek üzereyim :19:

üzme kendiniii bak ebnde aynı durumdaym 2 yıldır yapmadıgım kalmadı kısmette varsa olur ama kafayada takmamak lazımmışşş onu yapabilsek keşke :5:

kızlar şimdi eve girdim rahim filmi çektirip geldim... en başından sonuna herşeyi anlatıcam...

radyoloji odasına girdim kabin gibi bi yerde soyunmamı söylediler.. örtü felan yoktu sarılmam için örtü istediğimde biraz sıkıntı çıkarsalarda getirdiler yattım masaya... doktor bişiler soktu hiç acımadı ama sanırım ilacı sıktığında adet sancısı tarzında bi acım oldu... dayanılmayacak kadar değildi ama yaklaşık 20saniye kadar nefes alamadığımı hissettim... yani acı sadece 15-20sn kadar sürüyor... bi de 2 ay hamile kalma radyasyon aldın dedi doktor....

evet örtü vermediler banada varya çok utandım orda yığılacaktım Allah tan doktor bana iyi davrandı.. ama bende çok sancı oldu böyle 3 defa ilaç verrdiler anlatılmayacak şekilde kötüü..
bana korunma bu ay hamile kalabilirsin dedi yani radyasyon verdiği halde bana böyle dedi

Canım 3 ay incir kürü yaptım
2 - 3 ay adaçayı dediler içtim
2 ay klomen kullandım 5 yumurtam oldu kendiliğinden çatladı iğnede olmadım doktor başka kullandırmıyor,
hsg cektirdim rahim açık hiç bir sorun yok
eşimin sperm sayısı 75 milyon çıktı
benim hormon tahlillerimde bütün hormonlarım düzenli çalışıyor çıktı
arı sütünü Geçen temmuz ayından beri kullanıyorum acayip balgam söktü başkada işe yaramadı

Doktor seninkisi psikolojik,
bol bol yürü kafanı dağıt dedi: yürümediğim yollar kalmadı
Kendini el işlerine ver dedi: takı tasarımı, ahşap boyama yaptım
kafam dağılsın diye kurslara yazıldım ama olmuyor
Doktorum birz daha zaman verdi olmazsa tüp bebek yapacaz :43:

sen bendende kötüymüşsün ya bide ben kafaya takıyorum derdim.. rahat ol lütfennn sakin ol gerçekten zor bi durum ama yapcak başka bişi varmıki

kızlar şimdi eve girdim rahim filmi çektirip geldim... En başından sonuna herşeyi anlatıcam...

Radyoloji odasına girdim kabin gibi bi yerde soyunmamı söylediler.. örtü felan yoktu sarılmam için örtü istediğimde biraz sıkıntı çıkarsalarda getirdiler yattım masaya... Doktor bişiler soktu hiç acımadı ama sanırım ilacı sıktığında adet sancısı tarzında bi acım oldu... Dayanılmayacak kadar değildi ama yaklaşık 20saniye kadar nefes alamadığımı hissettim... Yani acı sadece 15-20sn kadar sürüyor... Bi de 2 ay hamile kalma radyasyon aldın dedi doktor....

devlet hastanesındemı cektırdınız acaba nerede cekıldı kızlar ne zaman ozele dahı gıtsenız cantanıza ortu koyun ben her zaman koyarım ve kendı ortumu kulllanırım sızede tavsıyem bır eskımış carsaf da olur eskı olsun temız olsun basma etek bıle goturebılırsınız belınden lastıklı anne etegı bol olanlardan ben carsaf goturuyorum hastane ısım olunca hemen koyarım cantama

canım hiç düşünme fındıkzade radyotoma git. boşuna canın yanmasın. kesinlikle hiçbirşey hissetmeyeceksin. çünkü yeni bir teknoloji kullanılıyor.aynı jinekoloji muayenesi gibi. ben çorlu'da oturuyorum buradaki hastenelerden de fiyatı daha ucuzdu. umut tüp bebekten istek kağıdıyla gittiğim için ekstra indirim de aldım internetten ağrısız hsg yazınca bilgileri çıkıyor zaten:31:

İyi akşamlar, dün rahim anestezi altında rahim filmi çektirdim, hiç birşey anlamadım, bir bayıldığımı hatırlıyorum sonra da ayıldığımı, 10 dk sürmüş, yarım saat yattım kendime gelene kadar, daha sonra kalkıp eve geldim, kasıklarımda ağrı oldu , ağrı kesici iğne yaptılar, biraz lekelenme oldu okadar, şuan gayet iyiyim, korkacak hiçbirşey yok, tabiki anestezi altında olduğumdan dolayı diyorum, eğer yaptıracaksanız anestezili yaptırın,

canım hiç düşünme fındıkzade radyotoma git. boşuna canın yanmasın. kesinlikle hiçbirşey hissetmeyeceksin. çünkü yeni bir teknoloji kullanılıyor.aynı jinekoloji muayenesi gibi. ben çorlu'da oturuyorum buradaki hastenelerden de fiyatı daha ucuzdu. umut tüp bebekten istek kağıdıyla gittiğim için ekstra indirim de aldım internetten ağrısız hsg yazınca bilgileri çıkıyor zaten:31:

devlet hastanesınden alsak sevk ındırım yaparlarmı acaba ınfertıte bolumunden dusuklerım olmustu sevkle ne kadar odedın canım ben aradım 370 dedıler gecen gun

Back
X