Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vajinal ultrasonmu bu benım bahsettıgımn yanında sınek vızıltısı gıbı olurdu. ilk defamı kadın doguma gıdıceksın..
:) korkma sadece ılk basta hafıf bı sızı hıssedersın sonrası kolay bıraz saga sola cevırıp yumurtalaraına bakıcagı ıcın sızlar sen acı sanarsın (ki bende sanıyordum ) :) sordugumda neden sızladıgını meger ıdrar kesesıne baskı yapıyomus o yuzden sen onu sızı sanıyosmussun :) hıc yanı korkulucak bısı yok bende utandıgım ıcın gıtmıyordum. ama kendım ıcın degıl olursa ınş. bebeım ıcın gıdıcem dedım.. rahat olmak ılk kuralmıs.. :)
malesef tedavı goruyorum cocugum yok 1.5 yıldır ıstıyoruz. benım hipertiroidim ve 36 ile 10 arasında duzensız gezen bı prolaktinim var o yuzden olmadıgını dusunuyorduk. jınekologa gıttım bısı yok dedı sonra üreme endokrinolojisi ve infertilite uzmanı buldum. adam sadece bunlar uzerınde calısmıs ve mukemmel oldugunu dusunuyorum.. gecen hafta rahım fılmı cektırdım :) az once bahsettıgım oydu o vajınal ultrasonla pek benzemıyo kanllarına bakıyolar kanllarda acık cıktı. sımdı ıste agustostakı adetımın 3. gunu gıdıcem tekrar yumurtaların catlayıp catlamadıgna bakıcakmıs.. yıne bı umut yanı :) sendemı tedavı goruyosun.
yarın 13.30 da film çekilecek. kızlar dua edin ödüm patlıyo ya napcam bilmiyom((((((((