yok daha neler laelaelaelaelae rahmi neden dışarı çıkarsınlar arkadaşım.. engizisyon işkencesi mi bu ,, yaw insanlar abartının da dozunu amma kaçırmışlarklava: ya olay şöyle: spektum denilen aletle vajinayı genişletiyorlar biraz ki rahat çalışabilsinler diye... vajina zaten esnek... ondan sonda spektumun içinden çok ince bi kanül sokuyorlar.. o da tükenmezkelin içi inceliğinde uzun bi çubuk yani... onu rahim ağzından içeri kadar sokuyorlar sonra da rahmin içine içeriğini bilmediğim ama film çekerken lüzumlu bi sıvı veriyorlar.... olay bundan ibaret yani ....
aynen öyle, arkadaşı fazlaca korkutmuşlar, yanlız ben rahim filmi çektireceğim zaman genel anestezi almıştım, acı verici olduğunu söylemişlerdi, hastanede çektirmiştim filmi, zaten hastanede de böyle bi seçenek vardı, ben de anesezi almayı tercih ettim, aynen arkadşınki gibi beni de çok korkutmuşlardı, uyandığında acı hissediyosun evet ama hemen ağrı kesiciyi basıyolar, sonra rahatlıyosun, birkaç saat sonra da taş gibi oluyosun evine gidiyosun, rahim filmim çekildikten sonra beni sedyede acil servisin odasına götürmüşlerdi, orada serum bağlamışlardı, serumun içinde ağrıkesici varmış, yarım saat içinde serum bitti ve ben de ayağa kalktım yürüye yürüye gittim, ilk bir kaç saat haifif bi ağrı kalıyo, biraz da halsizlik, onun dışında hiçbişey yok, zaten birkaç saat sonra hiçbişeyin kalmıyo,sanki filmi sen çektirmemiş gibi rahat oluyosun, öldürmüyo korkmayın, insanlar neler neler görüyorlar, sezeryan olduktan sonra rahim filminin çocuk oyuncağı olduğunu anladım, yarın başka bi şey görürsem bu sefer de sezeryan çok basit gelcek, biraz relax olmak lazım