S.a arkadaşlar başlığı görünce yazmak istedim
Bende geçen hafta perşembe hsg çektirdim anesteziyle.. çok korkuyodum dr.um ben söylemeden anestezi vericem sana dedi direk tamam dedim
Saat 9:30da girdim odaya, ayıldığımda saat 12ydi zor ayıltmışlar yatışımı yapmışlar hemen
Normalde hiç bi sıkıntımz yokken iki yılın sonunda artık hsg.nin vakti gelmişti.. zaten yapışıklık varmış dr.um kendime geldiğimde gözün aydın hiç bi sıkıntın kalmadı her an gebe kalabilirsin dedi ♡
Allah ne zaman derse o zaman olucaktır tabiki isteyen hepimize en hayırlı vakitte versin rabbim..
Tecrübelerime gelince, ben çok korkuyodum normalde iğneden kandan şundan bundan korkan biri değilim ama hiç yaşanmadığım bişey olunca ister istemez çekiniyor insan
Hsg.den sonra kendime geldiğimde bacaklarım uzun süre aynı pozisyonda kalmış gibi ağrıyordu.. kanama vardı pedi ne ara yerleştirmişler hiç bilmiyorum

Adetin ilk günü gibi normalden biraz daha şiddetli bi ağrım oldu üç gün boyunca sürdü..Anestezinin tüm yan etkilerini yaşadım yarı baygındım ilk gün hiç ayılamadım..
Üç tane antibiyotik vermişti dr onu kullandım o dönemde
Beş gün sonra hiç bi sıkıntım kalmamıştı
Ilk ilişki deneyimi biraz yanma durumu olmuştu sonra geçti
Başkada bi sıkıntı olmadı tek tavsiyem gerçekten ertelemeyin hele benim gibi birden fazla enfeksiyon tecrübeniz olduysa direk hsg yaptırın zaten enfeksiyonlar yapışıklık yapıyor biliyorsunuzdur.
Çok konuştum hakkınızı helal edin
Hemen ekliyim :
Özelde yaptırdım başka biyere cesaret edemedim sağlık bu ihmale gelmez
Kesinlikle güvendiğiniz yerde yaptırın derim fiyatlar anestezili veya anestezisiz değişiyor ben 500 tl.ye yaptırdım merak eden arkadaşlar olur diye yazıyorum.
Devlete de sordum 350 imiş özelde anestezisiz 450 imiş hayırlısı olsun hakkımızda.